Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Martintins blog om ALT

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    341

Om denne blog

Jeg har længe brugt timevis hver dag på at forfatte artikler, fortællinger og andre former for historier som desværre ikke er blevet læst af nogen. Nu har jeg heldigvis fundet dette sted, og ved at udgive mine skriblerier her, håber jeg på at nogen rent faktisk kommer til at læse noget af det jeg laver. Min blog er ikke for sarte sjæle, og jeg kan ikke udelukke at jeg vil beskæftige mig med ting som strap-ons og andre former for voksenlegetøj. Nu er du advaret!

Ellers håber jeg du vil læse med og måske smide en kommentar. 

Indlæg i denne blog

 

Afgifter som opdragelsesmiddel

Jeg er netop hjemvendt fra skiferie i alperne, og på vej hjem lavede vi naturligvis det obligatoriske pitstop ved den danske-tyske grænse, så vi kunne tanke op på dåseøl, sodavand, matadormix, toffifee og hvad der ellers er at spare penge på.  For der er nemlig mange penge at spare, ved grænsehandel.  - For det er næppe for at opleve nordtysk kultur, at hundredevis af danskere spænder Brenderup traileren efter Berlingo'en en søndag formiddag. Det er nok snarere fordi der er billig 7-UP.

Martintin

Martintin

×
×
  • Opret ny...