Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Nyt fra psykologen i Århus

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    379

Om denne blog

Fra denne blog vil jeg dele ud af min faglige viden om alt fra terapi, psykisk lidelse, parliv og meget mere.

Jeg vil så vidt mulig give jer konkrete og gratis værktøjer, lige til at afprøve derhjemme. Skriv endlig til mig hvis der er et særligt emne du synes kunne være spændende at få min vinkel på. Du kan skrive her, eller finde mine oplysninger på www.psykologjon.dk 

Indlæg i denne blog

Gratis psykolog i Århus

Gratis psykolog i Århus

Gratis psykolog..???? Det er dyrt at gå til psykolog! Denne sætning møder jeg ofte. Men vidste du, at der er mange forskellige tilskudsmuligheder til psykologhjælp? Og det er faktisk også muligt at komme gratis til psykolog. Jeg bliver ofte kontaktet af mennesker, der ikke har råd til at betale den fulde pris. For ikke at lade dem gå tomhændet videre har jeg lavet en oversigt over en række forskellige tilskudsmuligheder. Her finder du oversigten https://psykologjon.dk/grati

Psykolog Jon

Psykolog Jon

×
×
  • Opret ny...