Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Lykkes liv og tanker...

  • indlæg
    2
  • kommentarer
    2
  • visninger
    1.038

Om denne blog

Man må jo starte et sted i guess?:) Jeg er ikke perfekt og jeg er heller ikke verdens mester i, at lave blogs, så jeg starter her. ^_^

Dette vil blive min form for offentlig dagbog, der vil komme til at handle om, mit liv og hvad jeg går og tænker på. Jeg er en meget følsom pige, der ikke har haft den bedste barndom og som her i voksenlivet, også har mange ting jeg går og tænker på og som jeg fylder mit hoved med, hvilket ikke altid er let, at håndtere. :o Jeg er ok god til stave og skrive, hvis jeg selv skulle sige det, men med hensyn til komma og punktum, så er jeg rent ud sagt en spade til det, så bær over med mig. :engel: :)

Jeg håber, at i vil kunne lide min blog herinde, men forvent ikke at jeg er super god til det eller bliver det. ^_^ Jeg vil bruge bloggen til, at komme ud med ting jeg går med i mit hoved, så jeg ikke skal gå og bærer på for mange sten. :) Så her er jeg og jeg håber, at i vil kunne lide det jeg skriver eller syntes, at det er interessant, eller noget. ^_^

22449833_761131560761742_4636957201361978688_n.jpg

Indlæg i denne blog

 

Drømmen om at blive serviceassistent og få hue på

Som overskriften siger, så drømmer jeg om at blive serviceassistent på et hospital, det som man også kalder portør, men hvor man både gør rent og kører patient kørsel. Jeg var i praktik på Nordsjællands Hospital Hillerød tilbage i 2014, hvor jeg fik muligheden for at kører med patienter og fandt hurtigt ud af, at det var det jeg ville arbejde med. Min søster havde arbejdet som serviceassistent i 5 år på samme hospital, men det var altså ikke derfor jeg ville det. Min første drøm var at blive gar

Miss_WarHorze

Miss_WarHorze

 

Når mor ikke kommer til jul alligevel

Ja, nu kommer min mor ikke og holder jul sammen med min moster, onkel og jeg, hvilket jeg jo alligevel havde glædet mig til. Samtidigt dunker jeg mig selv oveni hovedet, fordi jeg håbede eller troede for meget på, at det rent faktisk kom til at ske. For jeg må jo efterhånden have lært, at chancerne er ekstremt små, men nej nej, jeg håbede for meget og blev skuffet og ked af det. Denne gang var det dog ikke alkoholen eller billiard spillet, der var vigtigere end hendes egen familie, men derimod e

Miss_WarHorze

Miss_WarHorze

×
×
  • Opret ny...