Jump to content
Velkommen til DinDebat

Parforhold & coaching

 • indlæg
  3
 • kommentarer
  2
 • visninger
  1.351

Om denne blog

Mit navn er Superhenriksen,

På denne blog er det menningen at jeg vil dele forskellige ting, tips og gode råd omkring parforhold. Menningen er at hjælpe mænd til at få et bedre og mere stabilt parforhold - og lære lidt af mine erfaringer med kvinder - jeg tror det bliver ret sjovt. 

Jeg vil bl.a. komme ind på emne som:

 • Jalousi
 • Parterapi
 • Konflikter
 • Skænderier
 • Utroskab
 • Manipulation
 • Forelskelse

Og mange andre ting, så jeg håber I vil følge med og de ting jeg lægger op.

Jeg har stor erfaring med disse ting og har læst bunker af bøger om emnet. For nogle år siden, da jeg selv var single, var jeg meget optaget af forskellige teknikker, som virker interessante overfor kvinder. Jeg læste bl.a. bogen Game, som handler om hvordan man kan score kvinder - og den var super spændende syntes jeg dengang. Nu er jeg selv i et fast parforhold og derfor er den ikke relevant for mig mere. 

Derfor vil denne blog handler meget mere om hvordan man fikser sit parforhold og hvordan man får kvinden til at føle sig elsket og begæret, så man kan få kærligeheden til at blomstre - Selv om det lyder lidt corny. 

Der er rigtig mange forskellige værktøjer man kan benytte for at skabe et bedre parforhold. Jeg vil derfor også komme ind på emnet parterapi, som jeg tænker at langt flere burde benytte sig af. 

Hav en dejlig dag :-)

 

presse 3.jpg

Indlæg i denne blog

 

Parterapi kan ofte være kilden til forandring

Mange mennesker - og især mænd, har det virkeligt svært med terapi i alle afskygninger. Om det er psykoterapi, familieterapi eller parterapi - eller måske noget helt andet er fuldstændig underordnet. Mange har bare en ordenlig omgang modstand mod al form for terapi og ser nærmest parterapi som noget overnaturligt hokus pokus agtigt plattenslager arbejde - eller måske endda noget farligt.  Det mærkelige er samtidig at rigtig mange har store problemer med parforholdet, og de vil gå rigtig lan

Superhenriksen

Superhenriksen

 

Lidt mere om parforhold

Hej med Jer! Jeg har desværre lidt travlt, så dette indlæg bliver ikke så langt. (i hvert fald ikke som det kunne ) Men det kommer til at handle om at få ret. Altså ret i de ting man diskutere med sin partner. Mange gange er det nemlig slet ikke selve konflikten og problemet som skænderierne handler om. Det handler bare om at få ret og "vinde" over den anden. Man er kommet ind i en negativ spiral - en magt kamp, hvor det udelukkende handler om at få ret - og det er super skadeligt for

Superhenriksen

Superhenriksen

 

Tal sammen

Mange mennesker glemmer simpelthen at tale sammen i hverdagen. Alle har travlt og render rundt og prøver at håndterer stress i hverdagen - men de glmmer noget af det vigtigste - nemlig parforholdet. Når man så har et lidt for idealistisk syn på hvad samliv, kærlighed og romantik er, og det en desideret farlig cocktail for et parforhold. Når forelskelsen efterhånden er aftaget, fører den romantiske forestilling om kærligheden ofte til store skuffelser og drukner i hverdagens pligter. Rigtig mange

Superhenriksen

Superhenriksen

×
×
 • Opret ny...