Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Udmarkssøns Blog

  • indlæg
    5
  • kommentar
    1
  • visninger
    1.326

Indlæg i denne blog

 

En julehilsen fra Canada

Jeg fik en opringning i går. Fra en slægtning i Canada. Han bor ved Stillehavskysten, og har haft et gartneri derovre i rigtig mange år. Jeg må sige, jeg beundrer ham. Han er fyldt 80, og er still going strong. Han får godt nok en pension, men supplerer den op ved at fortsætte med at holde virksomheden i gang, godt nok i mindre målestok, og sammen med en ven der også er gået på pension .. Men han leverer stadig til det lokale Farmers Market. Det er i sig selv lidt eksotisk, at h

udmarksson

udmarksson

 

Cykeltur på Fanø

Jeg var på en cykeltur ti Fanø i sensommeren, sammen med nogle venner. Fanø er dejlig cykelvenlig .. for os der cykler for sjov. Øen er flad - bogstavelig talt som en pandekage - men naturen er alligevel rimelig afvekslende. Stranden er fantastisk .. en meget bred sandstrand, sandet er så fint at man kan cykle på den helt uden problemer, det er som at køre på en asfalteret vej .. Nu var vejret så også helt fint - lun sol og ingen vind. I blæsevejr er turen knap så bekvem

udmarksson

udmarksson

 

Om fuldtids morgengnaveri, diagnoser og det sociale sikkerhedsnet

.. jojo, jeg véd udmærket hvad der menes med at være morgengnaven. Jeg er morgengnaven stort set hver dag. Så jeg tænker, det er godt det samme, at jeg ikke er gift eller samboende ... Jeg er såmænd i almindelighed kendt som et rart menneske .. det siger man (OK, de kender mig så heller ikke på helt nært hold ... ) Men om morgenen, når jeg står op, har jeg det som oftest ikke specielt godt ... Især ikke, hvis jeg står op før kl. 9 ... (Ja, OK, jeg har et job hvor jeg for det meste

udmarksson

udmarksson

 

Sherlocks, Coasts - og Foo Fighters

Lige lidt nyt fra den lidt hensygnende rock- og Indieverden .. To helt / ret nye bands fra England ... Og go'e gamle Foo Fighters, der er ude med et nummer der virkelig sparker r** Sherlocks - nyt band - go' gedigen Indie-rock   I den lidt blødere afdeling - vel mere Indie-pop end Indie-Rock .. the Coasts .. Rigtig skøn video .. lidt Anna Sun agtig .. .. og så Foo Fighters der er ude med et fedt - fedt - FEDT nyt nummer .. og en suveræn video - se vi

udmarksson

udmarksson

×
×
  • Opret ny...