Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog MissIce

  • indlæg
    9
  • kommentarer
    0
  • visninger
    818

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

I’m a wife to be….

Ja, kæresten har jo så, under kraftig indflydelse af Absinth-stiv mor, friet. Selve frieriet var vist ikke helt som hans mor havde forestillet sig, men det var mere i vores ånd, end hvis han havde været nede på det ene knæ. Forestil jer følgende scenarie: Vi har slået lejr for natten på vores familie-kanotur på Susåen. Efter et godt og solidt aftensmåltid sidder vi 7 mand høj omkring bålet og slukker tørsten i Irish Coffee og Absinth med rød sodavand. Kærestens mors stemme kan med jævne me

MissIce

MissIce

 

Feriestress....

Jeg tror, jeg er ved at få ferie-stress, hvis der overhovedet er noget der hedder sådan. På fredag går jeg på ferie i 2 uger – og nøj, hvor er der mange ting jeg gerne vil i de 2 uger. I den første uge er jeg bundet derhjemme, idet kæresten ikke har ferie. Men der er så mange ting, at se til derhjemme. Min TO DO-liste for ferieuge 1: - Sy nye betræk til puderne. - Sy nye gardiner - Lav inddækning til vinduesparti i stuen - Gør køkken skinnende rent - Sæt bageplader og

MissIce

MissIce

 

Ambivalens…..

For snart en måned siden havde jeg en ”meningsudveksling” med min far. Vi overreagerede vist begge to – JEG gjorde i hvert fald, og jeg synes også at han gjorde. Men om han selv ser det sådan er jeg i tvivl om. Jeg fik umiddelbart efter fortalt ham, at jeg var ked af at have reageret så kraftigt, men at jeg stadig mente essensen. Jeg har kun set ham én gang siden, og der var der sådan en stiltiende overenskomst mellem os om, at vi holdt os hver for sig, men dog stadig i samme rum. I g

MissIce

MissIce

 

Små opgaver der vokser - vol. 2

Nå, vi fandt heldigvis et køle-/fryseskab som kan passe ind i køkkenet - på wupti.com. Jeg har læst nogle anmeldelser af wupti, og kan konstatere, at så længe man ikke har reklamationer, så er det et fint firma at handle med. Det er først hvis man skal reklamere eller ombytte at der kan opstå problemer. Så vi krydser fingre for, at køle-/fryseskabet holder målene, og at der ikke er transportskader eller noget andet som gør, at vi skal have fat i dem efterfølgende. Og nu må fragtmanden fakt

MissIce

MissIce

 

Små opgaver der vokser.

Vi har besluttet af vores køle-/fryseskab trænger til udskiftning. Dels er det en model anno før krigen, og dels har det tillagt sig en vane med at stå og køle i mange timer ad gangen. Vi bor i en ældre lejlighed, og køkkenet er lige så gammelt som resten af bygningen. Vi har i flere omgange overvejet om et nyt køkken ville forhøje værdien af boligen, er vi kommet frem til, at det ikke kan betale sig at sætte nyt køkken ind – og vi kan alligevel ikke udtænke et mere funktionelt køkken, end

MissIce

MissIce

 

Lørdag aften - alene hjemme i tøse-land.

Jeg er alene hjemme, da kæresten er på døds-druk. Og da det er sjældent jeg er alene hjemme, skal jeg rigtig bruge tid på alt det dulleri, som jeg så sjældent får gjort, når kæresten er hjemme. I ved: langt bad med duftlys og sådan noget fancy-smancy-duftolie til badet. Hårkur en masse. Ansigstmaske og cremer til op til begge albuer. Neglepleje og - lak. The works! Men der mangler sgu noget.... noget testosteron. Så alt dette foregår, mens James May, Richard Hammond og Jeremy Clarkso

MissIce

MissIce

 

Våd weekend

Jeg sidder her på arbejdet, og glæder mig til at holde weekend. Men først og fremmest bliver det spændende at se, om jeg i det hele taget kan komme hjem. Når der kommer så meget vand ned fra himlen, som der har gjort og stadig gør, så bliver der oversvømmelse i vores bebyggelse. Jeg sidder og mindes oversvømmelsen den 5., 6. og 7. juli 2007 – Hvor jeg måtte parkere bilen for enden af vejen, og vade igennem vandmasserne for at komme det sidste stykke hjem. I starten af vores vej

MissIce

MissIce

 

… nu også som jaloux kæreste?? Eller hvad?

Tja, jeg må jo nok erkende, at jeg ikke er helt tilfreds med situationen derhjemme. Kæresten min sad i går og chattede med en x-kæreste på Facebook. Hun fortæller, at hun skal holde fødselsdag med/for sin mor i dag. Moren sidder, som jeg forstår det, i baggrunden og inviterer impulsivt min kæreste over til en kop fødselsdagskaffe. Kæresten takker ja, og siger samtidig til mig ”de skal ud at spise senere, så det bliver bare et hurtigt smut forbi til en kop kaffe”. Så langt, så godt – ingen p

MissIce

MissIce

 

At blogge eller ej….

Jeg har aldrig kunnet holde gang i en dagbog længe nok til, at det blev en indarbejdet vane. Jeg har aldrig blogget, og jeg har oftest glemt, hvad jeg ville sige, når jeg har ramt ”Quote”-knappen. Hvad fanden laver jeg så her? Tja, det er et rigtig godt spørgsmål, om kan besvares på mange måder: - Jeg skal bare lige prøve, så jeg kan sige, at jeg har været her. - Jeg har igennem tiderne indkøbt masser af fine dagbøger, med intentionen om, at NU skal jeg være sådan en Nynne-ag

MissIce

MissIce

×
×
  • Opret ny...