• Meddelelser

  • Debat Høvding

   NYT FORA - Historie   18-01-2017

   På opfordring har vi beslutte at oprette foraet "Historie". Du finder det nye historiske fora under "Politik, Kultur & Samfund".
   http://www.dindebat.dk/forum/170-historie/

   I det nye fora "Historie", kan du vende verdenshistorien... Debattér om alt lige fra 2. verdenskrig til slaget ved Dybbøl Mølle, Den kolde krig, Vikingetiden, Romerriget, til historiske personer som Napoleon, Mao, Cæsar, og historiske projekter som Den kinesiske mur, Area 51. Hører det historien til, så hører det hjemme her.

   Tag godt imod det nye fora
   Jubii / Debat Høvding
Jeppz

Ideer til at få en graffiti væg?

6 svar i dette emne

Hejsa

 

Håber nogen kan hjælpe mig!

I mine teenager år malede jeg meget - lovligt - graffiti. Det skete på en stor "forladt væg" der stod ude i Sydhavnen. Sprayhånden er begyndt at klø igen, så jeg ville tage derud igen her forleden. Desværre står væggen der ikke mere, da den er blevet revet ned og pladsen skal bruges til nybyggeri.

 

Jeg spørger derfor folk til råds om hvad jeg kan gøre for at få min egen "graffiti væg" som skal være minimum 4 meter lang og 2.5 meter høj.  Jo større jo bedre. Jeg tænker at købe nogen træplader og sætte dem op, men hvor? Der kommer jo nogen dampe fra disse spraydåser så det kan ikke lige ske i min egen stue. Kan man udleje en tag plads eller lagerrum til dette formål?

Kender I evt. til nogen forladte bygninger i Hovedstadsområdet?   

 

Håber nogen kan hjælpe mig!

0

Del dette indlæg


Link to post
Del på andre sites

Her i byen er der noget der hedder "Bynavn" street art, de laver af og til graffiti på steder hvor de har fået lov til det, og hvor der er gjort klar til det.

Måske er der noget lignende i dit område.

0

Del dette indlæg


Link to post
Del på andre sites

@Entrelac: Tak for svar. Ved at man kan benytte hegnene omkring metro byggeriet, efter aftale. Men disse vægge er til de mere "avanceret" der faktisk kan tilbyde noget flot at kigge på, til byen. Jeg er rusten og søger noget mere privat hvor jeg frit kan øve mig. Udover det så er der en uskreven lov inden for graffiti, der siger at man ikke maler over andres værker hvis du ikke kan gøre det bedre. Men tak for dit svar

1

Del dette indlæg


Link to post
Del på andre sites
For 12 timer siden, Jeppz skrev:

Håber nogen kan hjælpe mig!

1. Kom i kontakt med dit lokale community, du behøver ikke hænge ud med dem på fast basis, men det er en god ide at kende folk. De kender steder og kan give gode råd om hvor du ikke skal male, også selvom du "godt må".

2. Spørg kommunen, som eksempel: http://www.kk.dk/artikel/her-må-du-male-graffiti

3. Tag forbi Ungdommens Hus i Fredericia (måske engang til næste år når vejret er bedre), de har en kæmpe grafittivæg. Tal med dem, hør deres erfaringer, brug det til at lægge pres på dine lokale politikere hvis de ikke har tilbud til folk som dig.

1

Del dette indlæg


Link to post
Del på andre sites

@MortenJ: tak for svaret. Har skrevet til kommunen :)

@pharlap: Har faktisk malet på den væg et par gange. Den lå som en del af en basketball bane, men den er helt væk nu da Spinderiet kom. Men vil tjekke de andre steder som siden forslår :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!


Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.


Log ind

 • Hvem er online?   11 brugere, 0 Anonyme, 105 Gæster (Se alle)

  • Cody
  • Zorglup
  • DenBruneMunk
  • Luren
  • Angelindisguise
  • DDR
  • happyQ
  • MortenJ
  • dna
  • pharlap
  • TBD
 • Bruger statistik

  178.436
  Brugere i alt
  2.728
  Flest online
  Luren
  Nyeste bruger
  Luren
  Tilsluttede sig