Debattør - Rangliste

 1. FortælMigNogetJegIkkeVed

  FortælMigNogetJegIkkeVed

  Bruger


  • Synes godt om

   41

  • Indlæg

   103


 2. Naughty_and_nice

  Naughty_and_nice

  Bruger


  • Synes godt om

   40

  • Indlæg

   137


 3. Katte87

  Katte87

  Bruger


  • Synes godt om

   26

  • Indlæg

   23


 4. Tudsegoej

  Tudsegoej

  Bruger


  • Synes godt om

   24

  • Indlæg

   2.386Populært indhold

Viser indhold som har fået flest "Synes godt om" siden 18-12-2017 i alle fora

 1. 4 Synes godt om
  Der er en lille rest af personer i samfundet som endnu ikke har fået en diagnose. Det vil man nu forsøge at råde bod på. Det ovenstående er skrrevet med en vis portion sarkasme, men jeg mener nu alligevel, der er lidt om det.
 2. 4 Synes godt om
  Medmindre du lige vifter med et tibetansk flag under et kinesisk statsbesøg.....
 3. 3 Synes godt om
  Altså, overdrevent forbrug af alt som medfører at ens liv forringes i det man tilsidesætter vigtigere ting, kan vel kaldes afhængighed. Hånden på hjertet, jeg har da også engang pjækket fra jobbet i 2 dage for en udvidelse i et computerspil, men der er langt derfra og så til det nogle gør, nemlig konsekvent at tilside sætte forpligtelser for at fks spille, bruger hele formuen på casinospil, prioritere druk over alt andet, eller skide på alt og alle for at få næste fix. Men hvis man oplever at nogen er så selvdestruktiv i deres tilgang til et spil, kan det vel godt kaldes afhængighed og personen kan jo have brug for hjælp.
 4. 3 Synes godt om
  Først blev jeg irriteret, men lige nu sidder jeg faktisk og griner lidt af det. I eftermiddags modtog jeg en velkomstmail fra scor.dk, og siden har jeg modtaget flere mails med besked om, at nogen har skrevet på min profil. Sandheden er bare, at indtil for en times tid siden havde jeg aldrig været på scor.dk . En eller anden klaphat, tilsyneladende fra Køge, har brugt min hotmail til at oprette en profil. Det sjove er så, at det dælme er mange år siden, at mænd under 30 har sagt/skrevet sjofle ting til mig. Iflg. profilen er jeg 27 år, 170 cm, 70 kg. I virkelighedens verden ser det hele dog lidt anderledes ud.
 5. 3 Synes godt om
  Ring til dine kreditorer. Fortæl dem hvordan tingene hænger sammen - og prøv at høre ad om du kan få nedsat renten til et niveau hvor det også er muligt at få afdraget på gælden (såfremt du afdrager hele gælden og betaler en rente hvor kreditorerne stadig tjener penge kan der være muligheder). Husk dog at får du en aftale skal den overholdes (ligesom de viser i luksusfælden) Giver det ikke resultat så søg på gældsrådgivning og søg professionel hjælp.
 6. 3 Synes godt om
  Jeg ved ikke, om du selv har mistet nogen? Men jeg synes, det varmede helt vildt, da jeg så alle de blomster og kort folk havde sendt til min mors begravelse. At der var folk, der tænkte på hende. Det er jo også en måde af få sine egne følelser ud, når man sender en blomst til en begravelse, ikke kun en medfølelse til de nærmeste.
 7. 2 Synes godt om
  Min kone syntes jeg er respektløs overfor hende, da jeg sendte en bårebuket til en eks. kærestes begravelse. Jeg har været gift i 23 år og har ikke været i kontakt med min eks. men hun var syg da jeg kom sammen med hende og hun døde også af den sygdom hun havde. Jeg mener, at det er af respekt for den afdøde og de efterladte, men min kone mener det er respektløst overfor hende. Er jeg helt galt på den ?
 8. 2 Synes godt om
  Hoved beklædning er ikke, men der er et maskerings forbud... Og der er jo ingen som har nægtet et fysisk møde, tvært i mod ser jeg nærmere at kravet om at de kun vil komme hvis de må maskere sig som en helt unødvendig provokation og optrapning af en eventuel konflikt. Eller forstiller disse kvinder sig at de bliver voldpulet af en flok til kaldte vagter hvis man ser så meget som deres ansigter? Deres krav om at måtte maskere sig kan jeg næsten kun tolke som en ren og skær provokation, og var jeg som kvinde med i det møde udvalg ville jeg også afslå at mødes med dem hvis der så kun måtte være kvinder tilstede. Inddirekte beskylder de jo en potentiel mandlig kollega for at være "uren" alene i kraft af hans køn, og jeg ville ikke finde mig i at en kollega blev svinet til på den måde eller lave knæfald for en middelalderlig religiøs dogme. Der er ingen grund til at udvise tolerance på det plan for den intolerante...
 9. 2 Synes godt om
  Ud over meget af det som er nævnt; Man behøver ikke at købe en kæmpe barne vogn, en god brugt kombi vogn er guld - og barnet er ligeglad med farve og model. Til gengæld er en god voxi pose et must til når barnet skal sove ude samt uld undertøj. Samt et baby sæde, hvis I nogen sinde skal transporteres i bil, det gælder også taxaer. Der skal være mindst to sæt dyner/puder m. senge tøj da de kan gylpe meget. Og zink salve
 10. 2 Synes godt om
  Jeg har lige set filmen "Atomic Blonde". Handlingen skal forestille at foregå i Berlin i 1989 i dagene omkring murens fald med en bad ass kvindelig spion, der er på en mission. Den var fyldt med masser af gode gamle 80'er hits, som passede perfekt ind i de forskellige scener - det var faktisk det bedste ved filmen Så nu hygger jeg med at genhøre musikken.
 11. 2 Synes godt om
  Så har vi været småbørnsforældre ca. samtidig. Jeg vil tilføje engangsbleer i rette størrelse. Hvis man ikke har bil er barnevogn en absolut nødvendighed. For mig var barnevognen vist den største udgift. Hvis i ikke hører til de mindste, så gå efter en barnevogn med stort liggemål, så den kan bruges til middagssøvnen længe. Jeg synes det vigtigste m.h.t. pusleplads er, at det er tæt på vandhane, så man ikke skal rende rundt med vand. Og det skal helst være så man kan nå det hele mens man har den ene hånd på baby. Kravlegård brugte jeg ikke ret meget, og kun for at vovse ikke skulle kunne komme til baby hvis jeg lige forlod stuen. Når man går ind i en forretning med babyudstyr, så er det nemt at blive fristet, for det hele ser jo så smart ud. Men jeg købte kun det absolut nødvendige, ud fra den tanke, at jeg jo kunne købe tingene hvis behovet viste sig. Som Thomas vil jeg også sige, at det meste man kan købe er totalt og aldeles unødvendigt. Barnet er ligeglad. Hvis nogen tilbyder jeg brugt babytøj, så tag imod det. Jeg fik noget foræret og lagde det nederst i bunken, med den tanke, at det jo kunne være fint nok hvis baby blev syg og kastede op flere gange i døgnet, og så spare på det pæne nye.
 12. 2 Synes godt om
 13. 2 Synes godt om
  F.,eks. Hej, jeg tror du har misset min sidste besked, så du får den lige en gang til, (og så beskeden en gang til).
 14. 2 Synes godt om
  Nogle gange skal du også prøve at sætte dig selv i samme sted. Jeg kan se, at din datter er omkring de 16 og en dag, bliver du nok også svigermor, så er spørgsmålet, hvornår du synes, at du er det, er det i sådan et forhold du har til din distance kæreste eller er det, når i rent faktisk lever sammen som mand og kone. Jeg tror ikke, din "svigermor" sådan helt kan forstå jeres forhold, derfor denne distance til dig, hvilket jeg godt kan forstå, for hvad skal hun forholde sig til? Som jeg læser dit oplæg er der også en undertone i jalousi, lad dog din distance kæreste have det forhold han synes om til sin mor, der går vel ikke noget fra dig, tænk hvis han blandede sig i det forhold du har til din teenagedatter, det skulle han vel ikke blande sig i?
 15. 2 Synes godt om
  Hvad er der at kommentere? Det er jo bare et tragisk faktum at udviklingen i landet gik som den gik. Dit indlæg indeholder jo reelt ikke noget spørgsmål som folk kan/skal forholde sig til.
 16. 2 Synes godt om
  Man kan søge om opholdstilladelse, hvis man har arbejde og er integreret. https://www.nyidanmark.dk/da/Du-vil-ansøge/Arbejde/Arbejdsmarkedstilknytning?anchor=canyouapply På denne måde, kan dem der er integreret få en ny opholdstilladelse.
 17. 2 Synes godt om
  I understøtter det jeg inderst inde godt selv ved.. at jeg skal cutte kontakten fuldstændig og samle mig selv op. For det blir ikke bedre. Jeg har heldigvis en dygtig terapeut jeg skal snakke med om en lille uge, og der vil jeg begynde at vende alt det her med hende. Jeg har virkelig brug for professionel hjælp nu men det får jeg heldigvis. Mit hjerte kan bare ikke klare at han skal have kattene med sig.. så det råd med at katte internat, overvejer jeg kraftigt.. bare spændt på om han går helt amok.. puha, det er så svært at tage beslutninger lige nu, men jeg må være stærk. Og tak for jeres støttende råd <3
 18. 2 Synes godt om
  Hvorfor er det en svær problemstilling? For mig virker den enkel nok: En flygtning på midlertidigt ophold, der er flygtet fra sit land pga. en midlertidig konflikt, rejser hjem igen, når den midlertidige konflikt er formildet. Det er da meget logisk.
 19. 2 Synes godt om
  Nej, det jo derfor jeg spørger her...
 20. 2 Synes godt om
  Det er en større omgang du er ude i der. Det lyder for det første ikke til at han er særlig støttende, og derfor nok ikke lige hvad du har brug for i dit liv lige nu. Det er en hård udmelding, på så lidt baggrund - og du ved selvfølgelig også bedre selv, om dette var en engangsforestilling i en kæmpe brandert, eller om de her udfordringer er noget som ligger latent i ham. Man ser det ofte, at to mennesker som begge har udfordringer, finder sammen. Man kan jo hurtigt relaterer til hinanden, men jeg tror bare ikke altid at det er super smart at få et kæresteforhold, nå rman ikke kan bakke hinanden op, men reelt ender med at køre hinanden ned. Jeg tror du er nød til at passe på dig selv, ikke ham eller hans katte. Har du nogen i din familje eller omgangskreds som kan støtte dig i denne tid, så er det nok en ide at gøre brug af dem nu. Jeg håber du kommer fint igennem det.
 21. 2 Synes godt om
  Facebooks argument for en slettelse/blokering giver ingen mening pga. deres egne regler... Eller ihvertfald pga. de, i artiklen, beskrevne regler. Hun angriber jo ingen pga. deres race, etniske tilhørsforhold eller nationale oprindelse, men tværtimod pga. folks handlinger... Og hvis man ikke kan angribe folk pga. deres handlinger, så kan ingen... suzanne bjerrehus eller nogen somhelst andre, der gør noget som helst... jo angribes eller bannes eller have deres indhold slettet
 22. 2 Synes godt om
  Big brother samfundet lader til at være uundgåeligt. Var det ikke bedre at få gang i en mere realistisk udlændingepolitik?
 23. 2 Synes godt om
  Det nye er, når lufthavnen er svært belastet, så behøver de ikke engang lande, de kan jo bare smide ham ud i faldskærm, så behøver de ikke spørge pænt.
 24. 2 Synes godt om
  Han skal naturligvis bare sendes tilbage. Hvis ikke Syrien vil tage ham må man presse dem til at tage ham.
 25. 2 Synes godt om
  Hvis du og eks-kæresten skiltes i en god tone, og der ikke har været noget ondt mellem dig og de efterladte, så synes jeg, at det er en fin gestus, at sende en bårebuket, og jeg kan ikke se hvordan det skulle være respektløst overfor din kone. Uden at kende dig, så vil jeg jo synes, at det siger noget godt om dig, som menneske, og det kommer sikkert også din kone tilgode.
 26. 2 Synes godt om
  Flygtninge ja, men det er svært at sortere de 5-10 % fra, der er 'rigtige' flygtninge. Og som DF er inde på, skal de jo hjem igen. Man kunne gøre som her. https://ekstrabladet.dk/nationen/glem-smykkeloven-her-skal-flygtninge-aflevere-deres-smartphones/6965564 Det ville hjælpe på at kortlægge hvem, hvor de kommer fra og alder på de indrejsende.
 27. 2 Synes godt om
  OT: Tag lige og stop engang med dine udgydelser, i dag er det 1-årsdagen for terrorangrebet på julemarkedet ved Gedächtniskirche i Berlin med 12 døde og over 100 sårede, terroristen var også en flygtning, der rejste ind i Tyskland med flygtningestrømmen i 2015, han var registreret i Tyskland med 7 forskellige identiteter. Fortæl du de pårørende til de døde og sårede, at det er så let at kritisere, det har de helt sikkert forståelse for. Men nu er trådens tema ikke terrorangrebet for 1 år siden.
 28. 2 Synes godt om
  Jeg vil lige tilføje, jeg har også brugt alt for meget tid på at høre denne "my better place" sang. Den findes simpelthen ikke og Apollo har brugt den både med hende som synger og uden. Så mon ikke det er skrevet specifikt til Apollo rejser og aldrig udgivet . Der er ikke meget at finde på google eller musik medier hvor man ellers kan søge på lyrics. Så surt, du må kontakte Apollo som nævnt, måske ved nogen mere der.
 29. 2 Synes godt om
 30. 1 Synes godt om
  Man kommer jo heller ikke til et møde med sin styrthjelm på.
 31. 1 Synes godt om
  Hvis der er plads i budgettet, lyder det da som en fantastisk idé. Man kunne evt. arrangere det sådan, at de kun kunne benytte bestemte afgange, så de ikke tog pladser fra folk i myldretid. Ud over at de unge fik mere viden om de andre lande i EU ved at rejse rundt på egen hånd, ville det også være en god måde at reklamere for toget som transportmiddel. Det kunne måske få dem til at tage tog, som er mindre forurenede end fly næste gang de skal på ferie.
 32. 1 Synes godt om
  Puhaaa hun minder mig om en af mine første kærester Smuk kvinde, smuk stemme
 33. 1 Synes godt om
  Omvendt, mit nytårsforsæt har de sidste 2 år været at tage på. Det er bare ikke sket, så nu har jeg ansat en personlig træner fra [Reklame]. har kun haft en enkelt session indtil videre men synes det tegner godt
 34. 1 Synes godt om
 35. 1 Synes godt om
  Godhavnsdrengene har aldrig fået en undskyldning. Andre steder kan man godt sige undskyld og erkende at man heldigvis har fået ændret tilstandene til noget bedre. Se her: Amarillo-area Boys Ranch apologizes for decades of physical, sexual abuse of at-risk youths (Dallas News) Hvorfor kan vi ikke undskylde her i Danmark?
 36. 1 Synes godt om
  Hallo Den Brune Munk ! Hvis det er til Kapsler kan alle nok bruges. De er dog ikke så nemt at få fat i . Men her er en side hvor man kan købe dem : https://kapselkongen.dk/category/tassimo-kapsler-9/?gclid=EAIaIQobChMI_Jz16cDK2AIVFIuyCh3PdwhcEAMYASAAEgL7o_D_BwE Hilsen Christelk !
 37. 1 Synes godt om
  http://www.ottimocoffee.com.au/coffee-machines/sweety-pod-machine-capitani.html Tror ikke den er til kapsler, ikke på den side og kategori. Det lyder mere som en kaffe maskine som tager bønner / vand
 38. 1 Synes godt om
  Hej US74, Jeg siger 1000 tak for dine råd. Jeg har siddet og kigget links. Det er meget forskelligt. Jeg tror det på Malta måske er noget for os. I aften når vi lige får lidt tid for os selv vil jeg vise min mand det. Priserne er da også overkommelige synes jeg. Huset på Malta kommer i 34000kr og det er jo hvad man skal regne med. Mutti4
 39. 1 Synes godt om
  Den introduktion er mere end rigeligt til at jeg skifter perron. Retorikken er så lig den som blev brugt af nazisterne fra 1929 og frem at det er skræmmende. Og så kender du i øvrigt dårligt baggrund for Thorvaldsen's skulpturer, når vi nu er inde på emnet...
 40. 1 Synes godt om
 41. 1 Synes godt om
  For det først skal alle der har lyst, da sende blomster til en begravelse - der kan da ikke være for mange? Jeg kan sket ikke forstå din kone! Hvis du sende blomster til din ex-kærestesfødselsdag kunne jeg måske se problemet, men til en begravelse - hold nu op hvor kan man lave et problem ud af ingen ting!
 42. 1 Synes godt om
  Og før havde vi en rød regering. De var så dårlige at vi skiftede mening så snart vi fik muligheden for det.
 43. 1 Synes godt om
  Hvilket også ville spare samfundet for en ordentlig røvfuld udgifter....
 44. 1 Synes godt om
  Det har også undret mig, og det eneste rationale jeg kan se som kan ligge bag er at en undskyldning kan/vil udløse en (velfortjent) erstatning. Og det bør det også.
 45. 1 Synes godt om
  Alle mennesker har en fortid, og det lader det da til at han også har... så hvorfor skulle han flippe ud over din? En anden ting -og det er muligt at det bare er "parranoier" men lad være med at gå med til en kinky optagelse eller at han tager billeder. Du løber en kæmpe risiko for at han kan/vil bruge dem som hævn pornografi på et senere tidspunkt uanset hvad han bedyrer nu.
 46. 1 Synes godt om
  Det er pænt gjort af dig. Jeg ville have gjort det samme. Den må din kone æde
 47. 1 Synes godt om
 48. 1 Synes godt om
 49. 1 Synes godt om
 50. 1 Synes godt om
  Det kommer jo an på ens synspunkt hvorvidt man mener det er "heldigvis" eller ikke
Ranglisten opdateres dagligt.