Debattør - Rangliste

 1. Naughty_and_nice

  Naughty_and_nice

  Bruger


  • Synes godt om

   117

  • Indlæg

   107


 2. Patrioten

  Patrioten

  Bruger


  • Synes godt om

   41

  • Indlæg

   111


 3. Justie

  Justie

  Bruger


  • Synes godt om

   40

  • Indlæg

   408


 4. Kisse

  Kisse

  Bruger


  • Synes godt om

   29

  • Indlæg

   2.261Populært indhold

Viser indhold som har fået flest "Synes godt om" siden 19-07-2017 i alle fora

 1. 11 Synes godt om
 2. 11 Synes godt om
 3. 11 Synes godt om
 4. 9 Synes godt om
  Jeg har desværre ingen pisk. Kan jeg så trøste med et andet? Puff
 5. 9 Synes godt om
  På trods af uanede mængder sex de sidste par døgn
 6. 8 Synes godt om
 7. 8 Synes godt om
  En legesyg tunge mellem mine ben og en pik i min mund
 8. 7 Synes godt om
  Genflash...det var en god aften
 9. 7 Synes godt om
 10. 7 Synes godt om
  Måske knap så meget erotisk flash, men bar hud er der da
 11. 6 Synes godt om
 12. 6 Synes godt om
 13. 5 Synes godt om
  Bare fordi det er tirsdag. "Og væk igen"
 14. 4 Synes godt om
  det er da heldig at ubåden ikke sejlede ud over kanten af den flade jord og forsvandt....
 15. 4 Synes godt om
  Det er vist også et genflash
 16. 4 Synes godt om
  Virkeligheden er noget mere broget end som sådan. Ja, politikerne burde styre det, men de virker ikke til at have særlig godt styr på ret meget (og det er uanset om det er den ene eller anden blok). I virkeligheden er landet nok styret af mange forskellige. Banderne har en hel del magt i deres områder. Ligeledes har forretningsfolk meget at skulle have sagt. Medierne, især DR, har rigtig meget magt. De kan eksempelvis pille en politikers karriere i stumper og stykker hvis de beslutter sig for det eller sætte noget i dårligt eller godt lys alt efter eget forgodtbefindende. DKA er jeg ikke så meget bekymret for. Deres vinklen er klar og ingen kan være i tvivl om hvad deres synspunkter er. Samtidig står der en hel hær klar (bl.a. på DR) til at rive deres indlæg fra hinanden hvis de finder bare den mindste unøjagtighed. DR derimod bliver af en eller anden grund set som en seriøs medievirksomhed. De lever udelukkende af understøttelse. De påstår at de er neutrale, men de vinkler og lyver så vandet driver af dem og de slipper af sted med det for ingen tør for alvor at lægge sig ud med dem (selv om der dog er stigende utilfredshed med dem. Når de bliver taget i deres løgne er modsvaret ikke andet end arrogance samt genudsendelse af deres løgne.
 17. 4 Synes godt om
  Jeg kender en iraner, der flygtede fra mullahernes Iran i 70'erne og som denne sagde, så hjalp socialisterne muslimerne til magten og til sha'ens afsættelse hvorefter de oprettede det Iran vi kender i dag og sked på socialisterne. At DR i sit nuværende stade prøver at pådutte os en falsk fortælling om den begivenhed undrer mig ikke... Men at de bruger uskyldige pigebørn til at udbrede "budskabet" er sgu en tand for klamt!
 18. 4 Synes godt om
 19. 4 Synes godt om
  Tja så blev det min tur til, at blive single af en alder af 39 somre.
 20. 3 Synes godt om
  Det lyder som en glimrende ide og militæret får endelig noget fornuftigt at lave. I det hele taget er der nogle bevogtnings opgaver i samfundet hvor det ville give mere mening at anvende militæret i stedet for at spilde politi ressourcer på dem.
 21. 3 Synes godt om
  Chief One og hans Urban plan venner, var nu heller ikke økonomisk motiveret, når de rendte i tivoli og overfaldt uskyldige. Det handlende kun om vold. Det var så før han fik musikalsk succes Det har været mange bander som ikke havde andet formål end vold og afstraffelse.
 22. 3 Synes godt om
  Jeg kan skam rigtig mange ting
 23. 3 Synes godt om
  Skulle der komme en 3. verdenskrig, bliver det en atomkrig, men i øjeblikket ser jeg mere, at denne atomkrig vil gå ind i historien som den første krig der 'trylles' frem af aviser, radio og tv.
 24. 3 Synes godt om
  artem666

  DR

  Helt generelt ser jeg ikke ret meget tv, men når jeg endelig ser tv er 50% af det jeg ser fra DR1-2-3 og de sidste 50% primært TV2 og Discovery. Men på trods af at jeg på den måde ser meget DR så er det jo reelt få timer om ugen, og synes faktisk det er nogle pænt dyre timer. Hvor jeg vil ser noget i retning af 10 timer om måneden, som giver 20 kr pr. time. Har altid fundet licens uretfærdigt, da jeg som single giver forholdsvis meget i forhold til en hel familie. Det specielle nu om dage er jo bare at børn og unge ikke længere ser tv. Min niece på 13 år har feks ikke længere tv på værelset da hun var holdt op med at bruge det. Generelt er det jo sådan at børn og unge under 18 år nærmest ikke ser tv mere. De streamer det de vil se. Så når DR slår sig på at de laver masse af egen produceret tv til børn og unge, så er det intet værd, da børn og unge ser ting de kan finde på Netflix osv. Det vil altså være bedre at vi feks. over skatten bruger 100 mio om året til at støtte produktion af udsendelser til børn og unge som alle produktionselskaber kan lave og sælge til Netflix osv.
 25. 3 Synes godt om
  Du kan ligeså godt give op for det næste "argument" fra den flade jord er naturligvis, at DR og Nasa står i ledtog med hinanden Det er sådan denne såkaldte "logik" fungerer i konspirationskredse: Man har en erklæret holdning (i dette tilfælde ar jorden er flad) og man er egentlig slet ikke interesseret i at få videnskabelig dokumentation for dette, men i stedet angriber man den officielle viden på området og "stiller spørgsmål" ved forklaringerne for at plante tvivl. Og netop tvivlen er selve drivkraften i disse teorier langt mere end dokumentationen. Tvivlen skal ses på baggrund af, at man har en overbevisning om at magthaverne undertrykker folk og så passer disse såkaldte teorier jo fint ind i det verdensbillede. Det er præcis de samme mekanismer der gør sig gældende i samtlige konspirationsteorier. Så derfor: Glem alt om at forklare fladjord noget som helst videnskabeligt for den del af sagen er ganske irrelevant for ham og hans ligesindede
 26. 3 Synes godt om
  Massage af ryg, skuldre, nakke og hovedbund så den meget irriterende hovedpine forhåbentlig går væk. Derefter vil jeg gerne have lidt blid sex som udvikler sig til noget mindre blidt sex
 27. 3 Synes godt om
  Hmm... En ting er at jeg ikke køber din historie med at bruge cookies/historik, til at se dit sidste indlæg - det luger mere af at du har ledt efter noget.. men fred med det. Internettet indeholder mængder af porno, som flittigt bruges af både mænd og kvinder, det er nu helt normalt. Han har tjekket FB profiler ud, hvilket lyder meget uskyldigt i mine øjne, men jeg forstår din bekymring, grundet tidligere oplevelser. Mit råd () Tal med ham om din usikkerhed og at du har brug for bekræftelse og tryghed, netop pga. tidligere oplevelser - det har han jo nok forståelse for. Men hvis jeg var dig, så ville jeg lade historikken være på computeren, og vis ham noget tillid istedet - Skal I være sammen, så er det netop at I kan give hinanden plads og vise hinanden tillid, ellers så kan I lige så godt stoppe nu.
 28. 3 Synes godt om
  Hun lytter til hans vejrtrækning mens han sover. Han snorker let..hun kan ikke sove, er frustreret og irriteret over han kan. Hun står op, tager lidt vand og kigger lidt tv men det er ikke det det kan give hende den ro hendes krop behøver. Hun går tilbage til sengen. Kravler op mellem hans ben op til hans slappe pik. Hun kærtegner den stille og kærligt inden hun tager den i munden og sutter på den. Der går ikke længe inden hun mærker den vokser sig stor og lækker. Helt optaget af hendes "projekt" har hun ikke bemærket han er vågen før end hans hænder pludselig er i hendes hår. Hun vil flytte sig, men han holder hende fast. Nææ nej siger han, du stopper ikke nu! Hun fortsætter hendes blowjob, suger pikken så langt ind hun kan. Han stønner, hun kan høre han nyder det. Han holder hendes hoved mens han rytmisk løfter hofterne og mundknepper hende så hendes savl løber ud af munden og ned over hans pik og nosser. Han stønner, hun kan hører han er ved at være der da ham stopper. Han skubber hende ned fra sig og om på ryggen. Nu er det ham der er mellem hendes ben. Han spreder dem, holder dem så spredt det næsten gør ondt inden han dykker ned til hendes fisse som allerede er så våd hun kan mærke safterne løbe mellem ballerne Hans tunge rammer hendes klit, suger på den, slikker hendes fisse. Mæsker sig i hendes safter. Nu er det hende der stønner, hun nærmer sig hurtigt og idet hun kommer borer han 2 fingre op i hende. Han fjerner dem igen, så der er plads til hans hoved mellem hendes ben. Han fortsætter slikkeriet, men ind i mellem bider han hende i skamlæberne og klitten. Ikke hårdt men heller ikke blidt - det der helt perfekte bid som både gør ondt og godt. Hun klynker da han brutalt hiver hendes skamlæber fra hinanden. Jeg vil se din fisse siger han. Hun stønner og nikker. Hun elsker at vise sig frem for ham. Nyder hans sultne blik, som om han fortærer hende med øjnene. Vis mig den siger han. Hun tager fat og åbner fissen foran ham. Mmm, siger han. Du har en verdensklasse fisse. Han stikker 3 fingre op, udvider hende. Hun er så våd at safterne løber så der er ingen problemer da den 4. Finger finder vej. Hun klynker lidt, han er hård ved hende. Drejer hånden og spreder fingrene inde i hende. Og inden længe presser han hele hånden op i hende. Hun gisper, hendes krop sitre, hendes vejrtrækning er hurtig og overfladisk. Da han begynder at fiste hende må hun overgive sig til nydelsen. Hun kan ikke styre hendes krop, det nærmest eksplodere i hende og hun kommer voldsomt, hendes fisse nærmest kramper om hans hånd så han umuligt kan få den ud lige nu. Han lader hende falde ned igen inden han trækker hånden ud. Vend dig om, beordre han. Hun gør som han siger. Om på alle 4 med hovedet ned og røven op, klar til at blive kneppet. Han stikker pikken op i hendes fisse, som nu er lidt øm og hævet, knepper hende hårdt. Hans hænder borer sig ind i hendes hofter imens han banker pikken op i hende. Han trækker sig ud, blot for at lade pikken presse sig ind i hendes røv. Hun klynker, han flytter sig, lader en spytklat ramme hendes stramme stjerne inden pikken igen finder vej ind i hendes røv. Han presser den i bund, lader den blive lidt derinde så hun kan udvide sig lidt inden han igen hårdt begynder at kneppe hende. Hun kommer hurtigt og hårdt inden han fylder hendes røv med hans sæd. Forpustet ligger de ved siden af hinanden. Tak skat siger hun søvnigt og kysser ham inden hun endelig glider ind i søvnen
 29. 3 Synes godt om
 30. 3 Synes godt om
 31. 2 Synes godt om
 32. 2 Synes godt om
  Hvorfra ved du, at det er hjernevaskede analfabeter, der står bag? Nåeh ja, så er det tid igen til: Je suis Barcelona, London eller whatever Ikon på Facebook Fakkeltog Holde i hånd Synge Imagine Hvis vi fortsætter som intet var hændt vinder de ikke Nogen har voldtaget en religion Mentalt forstyrret Intet med islam at gøre Nu må vi stå sammen Lyset skal vinde over mørket
 33. 2 Synes godt om
  Måske kan disse råd hjælpe dig: https://www.bolius.dk/derfor-skal-du-opbevare-mad-udendoers-om-vinteren-14275/
 34. 2 Synes godt om
  Kontakt ombudsmanden og forklar hvad der er forgået. Der fik jeg hjælp for nogle år tilbage, da der var en som oprettede avisabonnemt m.m. I mit navn. Det er ulovligt det de gør.
 35. 2 Synes godt om
  Nu kender jeg jo ikke jeres fortid, og hvordan han ellers er. Men du skriver han ikke plejer at opfører sig sådan, så det vil jeg gå ud fra. Når han kommer hjem, tror jeg i skal have en snak omkring forventninger til kontakt, når man er i byen, til fest eller lignende. I mine øjne som jeg ser det, synes jeg du afkræver alt for meget kontakt, og at der er sat alt for mange regler op i forhold til hans tur på festival. At du allerede kl. 17.30 vælger at skrive de tre scenarier, synes jeg er noget voldsomt, hvis han aldrig har gjort det før. Har du selv været på festival ? Tiden går uhyggelig hurtig, der er meget alkohol og man har bare ikke lyst til at komme hjem, når andre hygger videre. At din kæreste så er lidt af en kujon for ikke at ringe og sige " Hej skat jeg hygger mig virkelig, er det ok jeg bliver her til søndag" er så en helt anden sag. Men hvordan havde du reageret på den besked?
 36. 2 Synes godt om
  En rask lille atomkrig er der aldrig nogen der har taget skade af Jeg tror nu ikke den kommer. Hvilken interesse har lande i at føre atomkrig, hvis man selv risikerer at blive ramt af atomvåben. Den største atomtrussel ser jeg hvis terrororganisationer lykkes med at få fat i atomvåben. De vil have svært ved at få fat i dem, men hvis det lykkedes er de formentlig ikke blege for at bruge dem (i hvert fald nogle af organisationerne).
 37. 2 Synes godt om
  De her sager er helt groteske. Der sidder en flok sekretærer og administrerer dette for advokaterne, og det går så ofte galt. Man har lige kørt sag imod en række advokater omkring de har "du har downloadet ulovligt" sager, hvor de bare har smidt krav afsted efter både fiktive sager, og lister uden meget baggrundstjek. Super nemme penge for inkassoadvokaterne, men super trælst for de ramte.
 38. 2 Synes godt om
  Tænker du på traditionelle våben her eller tæller du også eksempelvis lastbiler med når det er våbnet?
 39. 2 Synes godt om
  Juridisk kan det blive noget misk mask - jeg tror ikke at "vi" her inde er ret meget i tvivl om hvornår der er tale om en bande kontra en forening, men lige så snart der går juristeri og bevis førelse i den bliver den nok noget sværere at følge til dørs. Dem som render rundt i øjeblikket og skyder på må og få trækker jo heller ikke i hættetrøjen eller vesten når de skal ud og have det "sjovt" - og så er det jo svært at føre bevis for, hvis de får fat i gerningsmændende, at skyderiet var bande og ikke person relateret. Jeg syntes det ville være helt fint med at man ikke må fremvise et tilhørsforhold til en bande, men jeg tror ikke det vil gavne ret meget. Og man kan ikke i praksis forbyde folk at være en del af en bande. Det er helt enkelt ikke en mulighed.
 40. 2 Synes godt om
  Fat det nu! Jorden er flad som en pandekage
 41. 2 Synes godt om
  40 og single et års tid...
 42. 2 Synes godt om
  Og hvad så? Han er ikke dansk statsborger - who cares? Undskyld - jeg kan ikke se at det er et "dansk" problem om manden ikke kan huske andet - og hans tandløse bedstemor og x antal børn bor her - det skulle han have tænkt over noget før. Rent faktisk kunne det være at man gjorde de børn en kæmpe tjeneste ved at kyle ham ud?
 43. 2 Synes godt om
  Mit gæt er nul, men sådanne kedelige fakta interesserer nok ikke MSM. Det er sjovere at konkludere at mange muslimer bliver bashed, uden dokumentation overhovedet. Hos MSM og venstreorienterede er al logik fraværende. Eksempel: Hvis en muslim råber " fuck jeres lorteland - i skal dø allesammen - Allahu Ahkbar " og du beder ham om at holde sin kæft vil al sympati fra ovenstående segment tilfalde den stakkels muslim da du jo nok er en skide racist....
 44. 2 Synes godt om
  Vi har ikke de samme forudsætninger, læs gener. Nogle kommer til at uddanne sig og arbejde med mennesker , fx.som pædagoger , andre bliver revisorer og kommer til at arbejder med tal. Virkeligheden viser at det kan bedre betale sig at arbejde med tal, og hvis skyld er det? Nogle er dovne eller mangler boglige og / eller praktiske evner . De ender på overførselsindkomst. Her kan man diskutere. Og nogle bliver syge og svage, hvilket ifølge Joachim B Olsen er deres egen fejl. Hvad skal man sige ...Tjaaa. Jeg synes at denne problematik er alt for simplificeret/bagateliseret i JBO's udlægning. Men han er simpel mind. En ting er dog sikker imo: det er vælgeres skyld at han har klatret sig på en taburet, hvor han støber sine sort/hvide kugler.
 45. 2 Synes godt om
  Jeg ved ikke hvem der kan tage den grødbonde alvorligt. Sandheden er jo, at han er så lidt politisk oplyst, at han gang på gang falder i søvn for åben skærm. Jeg tror virkeligt at politik er så langt fra Joakims opfattelsesevne, at han gang på gang bliver efterladt i et tomrum, ligesom de svageste elever i en skoleklasse. Du hører jo kun fra ham, når han skal hævde sig over dem han efterlod, da Liberal Alliance stiftede sit parti, bestående hovedsageligt af kendisser. At LA kan bruge en ex kuglestøder, som fik et spark i røven, fordi Joakim ikke kunne overskue at træne under frihed under ansvar. Og da han havde brugt 3 år på alt andet end at forberede sig til OL 2008, og for åben skærm, blot slog ud med armene, og udviste en ligegyldighed over for Team Danmark og sine sponsorer, ved at klare sig historisk dårligt, fik han og jeg mener 7 andre atleter et los i røven, og blev fyret. Uddannelsesmæssigt, har han forsøgt, men fejlede, at læse lidt historie. Han er dum som en dør. Han og Thyre Frank er de bedste eksempler på at skidt er kommet til ære, for danske skattekroner.
 46. 2 Synes godt om
  Man skal jo starte et sted og i et ekstremt veludviklet status-quo-miljø som Danmark under EU-imperiet, hvor selv den mindste afviger udskammes som ikke-stueren eller racist af adlen, så er man jo nødt til at tage museskridt for ikke at blive udraderet før man overhovedet er begyndt!
 47. 2 Synes godt om
  Jeg har noget træværk på huset der skal males ?
 48. 2 Synes godt om
  I går aftes, i nat, i morges og for lidt siden og lidt ind imellem også hvis jeg er heldig får jeg mere senere idag
 49. 2 Synes godt om
 50. 2 Synes godt om
  Lidt weekend sjov. Den trekantede slags
Ranglisten opdateres dagligt.