Debattør - Rangliste

 1. dewey

  dewey

  Bruger


  • Synes godt om

   36

  • Indlæg

   1.805


 2. Zorglup

  Zorglup

  Bruger


  • Synes godt om

   27

  • Indlæg

   2.056


 3. DDR

  DDR

  Bruger


  • Synes godt om

   26

  • Indlæg

   482


 4. DenBruneMunk

  DenBruneMunk

  Moderator


  • Synes godt om

   20

  • Indlæg

   2.153Populært indhold

Viser indhold som har fået flest "Synes godt om" siden 21-04-2018 i alle fora

 1. 4 Synes godt om
  Har folk ikke altid haft brug for at vende deres tanker med andre? Både stort og småt. Det er vel ikke internettets skyld/fortjeneste. Nogle gange er der vel bare emner, man måske ikke lige synes, man vil dele med sin familie og venner. Eller emner man ved, de ikke ved noget om. Før i tiden (og vel stadig) var der brevkasser i ugeblade. (Prøv at tjekke Tove Ditlevsens gamle brevkassesvar ud. Hun var en hård nyser - folk fik ren besked ). Og folk er da vilde med radioprogrammet "Mads & monopolet" og nogle ser "Spørg bare Charlie". Det kan da også være ganske interessant at høre, hvad andre folk mener om en given problemstilling. Måske tænker de på en anden måde end én selv, ser andre vinkler eller har erfaring som kan være rar at høre/hjælpe. Og siden både du og DDR svarer i denne tråd, må det da også give jer et eller andet. Ellers kunne I vel bare springe tråden over?
 2. 4 Synes godt om
  hvis man bruger Acetone på sit klokkeværk, så er jeg ikke sikker på at man burde formere sig....
 3. 3 Synes godt om
  Det gør mig ondt at høre. Jeg mistede min mor i en tidlig alder, hvilket er noget jeg ikke helt er kommet mig over. Men man må lære at leve med det, og finde en vej igennem tilværelsen. Død er desværre en naturlig del af livet, og uden ville vi ikke sætte pris på hverdagen på samme måde. Jeg kan ikke forstille mig at miste mit barn. Jeg har en datter på 19 år - hvis hun forsvandt ville min tilværelse bryde sammen. Her håber jeg så at min nærmeste ville kunne holde mig oppe, holde mig længe nok til at jeg igen ville kunne tænde min livsgnist, og selv finde vej igennem resten af tilværelsen. Jeg ved ikke hvordan man gør.. jeg har ingen gode råd til dig. Jeg håber inderligt at du har nogen omkring dig du kan støtte dig til. Ellers... skriv, skriv, skriv... i det mindste lægger nogen et øre til her.
 4. 3 Synes godt om
  I er meget velkommen på Jubii Debat... Vi glæder os til at vende alt fra hverdagens floskler til verdenssituationen med jer. Sig til hvis du/I har spørgsmål eller hvis der er noget jeg/vi kan være behjælpelige med. God dag...
 5. 3 Synes godt om
  Story of your life.....
 6. 3 Synes godt om
  Videnskaben tak Dit vrøvl trækker slet ikke i mig. Jeg tænker, at I fladfolk egentlig bare er en flok troll's. I kan da umuligt selv tro på det vås.
 7. 2 Synes godt om
  Er der ulve på den flade jord ? Vildt nok ! Jeg troede, i havde helt andre dyr.
 8. 2 Synes godt om
  Forbyd plastik helt. Der er efterhånden andre materialer, der kan overtage.
 9. 2 Synes godt om
  Vi har vildsvine, vi har ræve, der er hjorte og der er kongeørne, og andre rovfugle . Hvorfor skal vi lige pludselig skræmmes af en ulv, fordi vi ikke kender det? Det er sgu næsten som vores adfærd overfor fremmede kulturer, uden de siger et ord, så er de ikke velkommen. Vi kan dårligt kikke til andre lande, og gør vi, så er argumentet Danmark er ikke stort nok? , sikke en omgang vrøvl. Der er folk som er bange for Heste, alligevel vader de rundt på vores veje, og ikke bare er der men også skider godt og grundigt på vejene , så cyklister kommer på glatis Jeg skræmmes ikke hvis jeg møder en i skoven, jeg henter kamera frem, og vil nyde at få taget billeder af denne oplevelse. Så længe vi ikke kan dokumentere os bedre ud af denne adfærd men historier om angreb på mennesker, så er det jo at råbe ulven kommer (meget bogstaveligt) uden at det egentlig har noget i sig, når personen råber, det er ren og skær uvidenhed og frygt. Fedt: Og så nævnes ulve historie i miljø og fødevare ministeriet nu (live tv)
 10. 2 Synes godt om
  Velkommen til, blogs er velkomne, og der er altid plads til flere blogs.
 11. 2 Synes godt om
  Den lille intime og hyggelig blog Deldig.dk lukker snart. Og det betyder at en lille flok bloggere snart er hjemløse, eller skal vi sige blogløse. Tag godt imod os - vi er flygtninge fra et synkende skib - Titanic´s undergang vil jeg sige.
 12. 2 Synes godt om
  Heya Velkommen til
 13. 2 Synes godt om
  Hej 1961 Det er altid ærgerligt når et forum lukker. Men I er meget velkommen her. Håber I falder godt til.
 14. 2 Synes godt om
  Hmmm, måske er jeg på et side spor der er for langt væk. Men jeg sidder og tænker, at under normale danske forhold, så har unge mennesker en forælder, der bestemmer hvornår det unge menneske skal være hjemme om aftenen. Det har disse unge mennesker, i sagens natur, ikke. Men eftersom en del af disse unge mennesker tydeligvis træffer nogle dårlige beslutninger, burde man så ikke tildele dem en værge, som så kunne bestemme hvornår de skal være hjemme om aftenen? Eller er disse unge mennesker automatisk at betragte som myndige, udelukkende p.g.a. deres situation?
 15. 2 Synes godt om
  Min mening er at hvis man begår kriminalitet (over en fastsat bagatelgrænse) som udlænding så skal man udvises og denne udvisning skal effektiviseres, også selvom personen risikerer sit liv. Som jeg ser det vælger den kriminelle selv at tage tilbage til sit hjemland i det øjeblik han/hun begår kriminaliteten.
 16. 2 Synes godt om
  Han glemte også dette. Lad nu være med at lægge flere Youtube videor op af wannabe fjadhjerne fessor , som er fiktive personer som ingen som helst professor grad har været i nærheden af.
 17. 2 Synes godt om
  Smukt, smukt, smukt ! Mon dronningen glæder sig til at ligge der ?
 18. 2 Synes godt om
  Du kunne også trænge til lidt frisk luft da din hjerne viser tegn på iltmangel....
 19. 2 Synes godt om
 20. 2 Synes godt om
  Nu er det ubådsmanden vi diskutere og ikke porno Lasse
 21. 2 Synes godt om
  Så du mener at det skal være kriminelt at sige nej til at donere sine organer? Ærlig talt kan jeg ikke udlede noget meningsfuldt af dit indlæg, andet end at du vil fratage folk deres basale rettigheder.
 22. 2 Synes godt om
  Ethvert menneske har retten til at bestemme over sin egen krop, det er en fundamental rettighed. Så svaret er selvfølgelig nej til automatisk donation af organer, det er jo decideret grotesk og minder om sovjet-tilstande.
 23. 2 Synes godt om
  NEJ! Man skal ikke automatisk være organdonor og man skal heller ikke være ikke tvunget til at melde sig fra, hvis man ikke vil være det. Dem der vil være organdonor, kan lade sig registrere.
 24. 2 Synes godt om
 25. 2 Synes godt om
  Sikke en gang vrøvl. Bare fordi du ikke kan se det, så tror du ikke på det? Hvad er du stadig født bag en lastbil med 100km/t og stadig ikke kommet dig oven på den tur? Hvad med at forstå at der er mere i livet end det du ser foran dig.
Ranglisten opdateres dagligt.