Debattør - Rangliste


Populært indhold

Viser indhold som har fået flest "Synes godt om" siden 23-01-2017 i alle fora

 1. 14 points
 2. 10 points
 3. 9 points
 4. 8 points
  Lettere grynet, men jeg håber det går alligevel
 5. 7 points
 6. 6 points
 7. 6 points
  Det er simpelthen det dummeste de kunne gøre, at give magten fra sig, for at tilfredsstille folk der kommer udefra - som egentlig bør gøre sig FORTJENT til at få hjælp, ikke forlange at tingene laves om for deres skyld, fordi deres værdier ikke er som svenskernes. Der er tilsyneladende ingen respekt eller det mindste ydmyghed overfor det land de er kommet til og det er bare IKKE iorden. De ville forlange det samme hvis svenskere kom til DERES hjemland, måske endda straffe dem for ikke at vise respekt. Problemet er bare, at vi i Vesten er så vattede. Det er SÅ synd for dem, uha vi må IKKE gøre dem sure.. vi er en flok people pleasere så det gør en ting og det bøder Sverige så for nu. De burde gøre alt i deres magt for at beholde deres vestlige holdninger, værdier og demokrati - så må udefrakommende indrette sig og integrere sig, eller finde ly et andet sted.
 8. 6 points
 9. 5 points
 10. 5 points
 11. 5 points
 12. 5 points
  Jeg er ligeved at sige at selvfølgelig skal børn ikke have mobil med i skole, eller sfo for den sags skyld. Hvis det er vigtigt nok er der voksne til stede som kan ringe efter forældrene. Men det undrer mig nu ikke - pædagogernes holdning (og de er som bekendt også ofte forældre) er også en klokke klar forventning om at forældrene er på deres mobil 24/7. Mit barn fald en fredag på gangen og skulle sys på skadestuen. Skolen havde mit arbejdsnummer og mit mobil nr, og de vidste at jeg kunne være på skolen inden for 10 min da Rådhus og skole lå klods op og ned af hinanden, samt det var noteret at det var bedst at de ringede til afdelingens hovednummer da jeg kunne sidde med borgere - Hvad jeg gjorde. Men de ringede til min mobil, og var stik tossede over at de ikke kunne få fat i mig, så de fik min x-mand til at komme (på sin vis ok, men det tog ham 3 kvarter) Jeg spurgte til hvorfor de dog ikke havde ringet til arbejdet og svaret var at de da forventede at forældre besvarer deres telefon når det er akut! Jeg skal dælme ikke afbryde borgersamtaler hvor borgeren kan være dybt berørt af en situation pgr af min private mobil - så må de få en kollega til at afbryde samtalen, og jeg skal slet, slet ikke være slave af et stk elektronik. Og sjovt nok fungerede tingende udemærket før vi fik mobiler - det er en rar ting at have, men det er ikke en nødvendighed som ilt og vand. Og det er nok det som forældre (og lærere/pædagoger i det regi) skal have lært
 13. 4 points
  Som en der har fulgt med i emnet godt og grundigt, har fordybet mig ned i Danmark statistik og andre troværdige kilder om emnet, kan jeg konkludere at der findes en religion som er overrepræsenteret i alle de forkerte statistikker. Dvs. mht til offentlig forsørgelse, arbejdsløshed, kriminalitet tilpasningsvanskeligheder og ikke mindst uddannelse. Denne ene religion glimrer ved at have en meget stor andel af dens medlemmer i de her kedelige statistikker. Såvidt jeg ved er der ingen anden religion der kan påvise den samme kedelige mangel på integration. Så nej, der er ikke andre religioner der giver disse integrationsproblemer, så skulle jeg have misset det i min meget dybe research og viden og det er der meget lille sandsynlighed for. Desuden er det jo ikke kun noget vi ser i Danmark, det er noget vi ser i stort set alle de lande hvor denne religion er repræsenteret. Man kan derfor tale om et universelt integrationsproblem der følger denne religion.
 14. 4 points
 15. 4 points
  Man bliver sku træt og harm over den evige offergørelse af forbrydere i det her samfund. Først åbner man grænserne for alskens udenlandske kriminalitetsaffald og dernæst forhindrer man folk i at forsvare sig. Hver eneste gang de forurettede beskytter sig selv og sin ejendom bliver de straffet og forbryderne bliver ofre og går fri. Vi skal sætte vores lid til et politi som skæres ned konstant og må indføre bagatelgrænser for at følge med. Når politiet for en gang skyld er på plads og udfører sit arbejde bliver forbryderne igen gjort til ofre og politiet bliver forbrydere. Tragedien efter biljagten skyldes ene og alene møgungernes opførsel og intet andet. Forældrene burde dømmes til at betale erstatning til de efterladte. Episoden viser blot hvorfor en nedsættelse af den kriminelle lavalder er nødvendig....
 16. 4 points
  Må jeg spørge, hvor du har dit kendskab til muslimer fra? Rigtig mange danskere sidder med samme holdning (og splittelse) som dig, fordi de udelukkende bliver oplyst via medierne, som desværre alt for sjældent fortæller succeshistorierne om alle de muslimer, der er velintegrerede og bidrager til det danske samfund på lige fod som os andre. Jeg kender flere søde læger, sygeplejersker, advokater, ingeniører, pædagoger, håndværkere osv. der alle har muslimsk baggrund og blot gerne vil leve i fred og ro. Hvorfor skulle de ikke kunne begraves her på lige fod med os andre?
 17. 4 points
  Update: Da jeg kom på arbejede, fik jeg af vide af ledelsen, jeg var fritstillet indtil 1. marts. Jeg skulle gå hjem med det samme. Det er ikke normal procedure. De er mildest talt sure over, at jeg har sagt op!! Jeg spurgte min chef, hvorfor han havde fundet det nødvendigt at unfriende mig? Jeg sagde direkte til ham, at med den gode relation vi havde haft til hinanden, synes jeg det var unødvendigt. Jeg havde forventet mere af ham. Han reagerede som forudset; han blev utilpas, rød i hovedet og vred på samme tid - men svarende ikke rigtigt. Virksomheden har i øvrigt ikke tænkt sig at betale den provision de skylder mig. Det er mange MANGE tusinde kr. De benægtede faktisk at jeg havde optjent provision, og sagde jeg skyldte dem penge? Samtidig fremlagde de tal, der viser, at jeg havde penge tilgode...ikke så gennemtænkt. Min fagforening har set på tallene, kan se de skylder mig penge, og ruller hele maskineriet frem. Lige dér blev det ret tydeligt for mig, hvorfor min chef er presset. Ledelsen vil ikke betale mig min løn, og nu ender sagen, hvis ikke den kan forliges, i retten. De taber. Men dem om det. Jeg er SÅ glad og lettet over ikke at være der længere. I det øjeblik jeg gik ud af døren, blev jeg som med et trylleslag 100% gladere.
 18. 4 points
  Altså, hvis det så også betyder at kvinder bliver dømt mildere når de slår deres alkoholiserede og voldelige mænd ihjel i selv forsvar....har jeg det egentlig fint med det
 19. 4 points
  Hvis de ikke havde kamera tændt var de nok for alvor blevet slået ned. Faktum er at Nørrebro er et farligt sted at være for jøder, men det betyder ikke at man bare skal acceptere at sådan er det. Jøder skal have lov til at færdes lige så frit som alle andre.
 20. 4 points
  Det kommer jo an på rigtig mange ting. Hvis nu din kæreste går og ønsker sig et par nye øreringe, og har nævnt det, så falder det nok ikke i god jord, at give hende et strygejern. Men hvis nu hun er helt tosset med at sy patchwork, så kan det jo godt være, at et strygejern med de nye finesser lige er sagen. Så, stik en finger i jorden og fornem retningen. For rigtig mange år siden forærede min moster sin mand en symaskine i fødselsdagsgave (han har aldrig syet, men det gjorde min moster), da det så blev min mosters fødselsdag fik hun nye dæk til bilen.
 21. 4 points
  Ja, bo hver for sig. Ikke mindst fordi, at hvis han argumentere at han finder det uoverskueligt med 20 min ekstra transport tid, så er det fordi at han måske virkelig ikke ønsker at bo sammen med dig og din datter, men har brug for en undskyldning for ikke at såre dig? Og man kan sagtens have et godt forhold (måske endda bedre på mange måder) selvom man ikke bor sammen. Og helt ærlig, selvom jeg en dag skulle stå i et nyt forhold, ville jeg 95% sikkert ikke ønske at flytte sammen med ham (udover lige i en romantisk vildfaren tanke, men den går nok over inden for en ½ times tid) da jeg helt ærligt nyder at kunne lukke min dør, indrette mig på mine præmisser og ikke skal skændes om sure sokker og hvem handler ind og skal vi bruge penge på A eller B. Jeg skal ikke høre på kommentatorsporet til via sat golf kanalen eller spørge om der er nok mælk i køleskabet - de ting er et tilvalg de dage hvor man har lyst til det Jeg nyder min frihed til at bruge en ekstra time på at komme hjem fra arbejde fordi jeg spontant beslutter mig for en tur på biblioteket eller på en cafe uden at skulle stå til regnskab osv. osv Så nyd dit hjem og din datter når det er tid til det og kæreste tiden når det er tid til det :-)
 22. 4 points
 23. 4 points
 24. 3 points
  Jeg er efterhånden derude hvor man, hvis man vil have et troværdigt billede, bliver nødt til at søge væk fra mainstream-medierne. Der er så meget de ikke skriver om og hvis de gør så vinkler de det ret så meget, men med en underliggende "påstand" om at de er neutrale. Problemet er selvfølgelig at finde andre medier som man kan stole på. Det jeg godt kan lide ved f.eks. DKA eller Modkraft (som vist er lukket) er at man ved præcis, hvor de står og de skriver tingene direkte. Jeg har intet behov for at få pakket mine nyheder ind i et lag diffust gavepapir.
 25. 3 points
  Jeg hælder også mest til at mene, at religion hører til derhjemme og ikke i det offentlige rum - uanset religion. Der vil formentlig blive en del forskelbehandling på skoler og arbejdspladser, hvis religion skal fylde meget i hverdagsbilledet
 26. 3 points
  Folk kan bede til lige hvem de vil i deres fritid. Arb.pladser og uddannelsessteder er forbeholdt det de er beregnet til og det er absolut ikke at dyrke sin religion. Vanvittigt at det overhovedet kan komme på tale at bruge skatteborgernes penge på sådan en gang religionsgøgl...
 27. 3 points
  Nej, jeg plæderer for at, der slet ikke skal bruges skattekroner på julegaver til indsatte da jeg ikke ser det som en offentlig opgave.
 28. 3 points
  Lad os få mere Trump i Europa. Forstået på den måde, at det ikke kun er østeuropæiske politikere, der vægter deres egne befolkninger højere end nogle forældede konventioner, der muliggør denne katastrofale kædeindvandring fra Mellemøsten og Afrika. Trump for Europe!
 29. 3 points
  det er da 122% bevidst at de gør det.....for sådanne "stakler" bliver jo forfulgt i deres hjemland.... vi er squ så blåøjede herhjemme at det gør helt ondt.....
 30. 3 points
  Jeg ser det sådan, at når samfundet svigter (politikerne i Folketinget, som pt. har vist sig som et uvedligeholdt og svagt led i vort demokrati, som vore forfædre nok ikke havde set komme, da de erstattede den Enevældige Konge med Folketinget - dengang fandtes de vederstyggelige "levebrødspolitikere" jo nok ikke!) så må danskerne tage sagen i egen hånd, for at opretholde lokal lov og orden. Det var vel også sådan, at modstandsgrupperne opstod omkring 1940'erne: Politikerne svigtede ved at lade tysken komme uhindret ind i landet, folket accepterede ikke denne tilstand og således opstod modstandsbevægelsen! Sjovt nok havde et vist parti (DET RADIKALE VENSTRE) både dengang og i dag en stor hånd med i spillet om, at overlade DANMARK forsvarsløst til TYSKERNE! PS. Husk på, at DET RADIKALE VENSTRE (anno 1905) i dag er splittet op i partierne RADIKALE VENSTRE, LIBERAL ALLIANCE og ALTERNATIVET. De er alle lige skadelige for Danmarks fortsatte eksistens!
 31. 3 points
  Det politiske idioti vil ingen ende tage. Jeg forbavses ikke hvis vi fremover vil se en masse vantro børn blive uforklarligt syge efter en vaccination. Hvis produktionen var blevet overtaget af Trump's firmaer skulle i bare se løjer. MSM ville lave Breaking på samtlige forsider. Danmark er sku enfoldighedens højborg nr.1 i verden. Hvorfor fanden sætter vi ikke vores folketing til salg, det er sku da, om noget, landets største underskudsforretning.....nåh nej det kan vi jo ikke, det er allerede solgt til EU....
 32. 3 points
  Selvfølgelig skal befolkningen have kendskab til forbrydernes etniske oprindelse. Jeg ser ingen grund til at skjule informationer. I Sverige har man holdt det skjult. Det har gjort at befolkningen og politikerne har kunnet lyve overfor sig selv og resten af befolkningen, mens antallet af voldsepisoder, voldtægter, røverier osv er eksploderet. Sverige er blevet et skrækeksempel på hvordan man IKKE skal lede et land.
 33. 3 points
  Er det et problem? I 1930'erne, var der i dette land blot omkring 3 mio. mennesker og de klarede da aldeles ganske udmærket på egen hånd, at forme Danmark til det land, det er i dag. I midten af 1800-tallet var her endnu færre, nemlig omkring 1,4 mio. og det lykkedes dem alligevel at opdyrke den vilde, jydske hede, bygge en masse nye veje, føre krig mod tyskerne i 1864 og lede os derhen, hvor vi er i dag. Alt dette gjorde de uden at pive over manglende kontanthjælp, dagpenge, velfærdsstat og arabisk+afrikansk indvandring. Danskerne dengang var hårdføre, selvhjulpne mennesker, som lige var trådt ud af enevældens svøbe og så fremtiden i øjnene. I dag er danskerne desværre primært en flok forkælede tudemarier, der vil have gratis penge af staten og ikke fatter én promille af deres historie som tidligere tiders kolonimagt og supermagt. Heldigvis ser man dog hist og her, at der stadig findes lommer af vikingeselvstændighed, som er værd at bygge videre på. Gudsketakoglovfordet! PS. I 1624 var der vel blot omkring 0,5 mio. danskere i Danmark, men ikke desto mindre lykkedes det alligevel denne lille flok at skabe det, som vi indtil DJØF-snylterne indtog det danske Folketing (oprettet omkring 1849), kendte som Post Danmark! I dag er det lykkedes dem af reducerer denne næsten 400 år gamle danske, infrastrukturelle pionér til en rygende ruinhob, blot for at de kan få sig en velbetalt plads i EU-systemets dårskab! Skammeligt...
 34. 3 points
  Nogen gange tror jeg at muslimforskrækkelsen har peak'et, men alligevel formår nogle herinde at tage det til nye højder. Det er så absurd at en saglig diskussion er umulig, så man kan kun ryste på hovedet og more sig over den groteske retorik.
 35. 3 points
  Jeg går ikke ind for kollektiv afstraffelse hvis et mindretal ikke kan finde ud af det, må der tages fat i dem. En simpel besked og forventning om at telefonerne ikke anvendes i timerne må være rigeligt.
 36. 3 points
  Jeg mener det vel det samme som de fleste - er du udvist er du udvist, og så er den ikke så forfærdelig meget længere. Jeg ved godt der er et segment som begynder at tale om internationale aftaler og konventioner og bla bla bla Men helt ærlig, jeg vil blæse de konventioner en hatfuld. Jeg mener at en person som er udvist skal frihedsberøves indtil personen rammer anden jord. Og jeg er bedøvende ligeglad med om destinationes landet kan garantere for personens sikkerhed eller vil tage i mod vedkommende. Så må personen blive i lufthavnen i destinationslandet eller what ever. Det er ikke Danmarks problem
 37. 3 points
  Ohh, lige nu kunne jeg godt have lyst til at udnytte konen i følgende retning...
 38. 3 points
  Madagaskar, Senegal, Indokina - Frankrig havde engang det næststørste koloniale imperium på jorden. Udnytterne forlod kolonierne frivilligt eller blev fordrevet, men de efterlod noget: enestående bygninger, i dag desværre kun ruiner - men fascinerende ruiner, hvis man kan sige det sådan. For interesserede kan ruinerne ses på billederne i dette link : http://www.spiegel.de/einestages/architekturfotografie-die-reste-kolonialer-eitelkeit-a-1117281.html Scroll i linket ned på siden til dette billede og klik tv på Fotos.
 39. 3 points
  Fordi vi ved alle, at hvis politiet havde stoppet forfølgelsen, så ville knægtene også stoppe med det samme. Klart nok. Drengene bærer al ansvar her, uden tvivl.
 40. 3 points
  http://www.dindebat.dk/notifications/options/ Kig hele siden igennem mens du er logget på og så alt det fra du ikke behøver
 41. 3 points
  Du kunne starte med ikke at skære dem alle over en kam.
 42. 3 points
  Jeg tænker at der ligger mere bag, hvor dette bare er den dårlige undskyldning for at fyre manden.
 43. 3 points
  Jeg har det ligesom du. Jeg er heller ikke til missionær sex, stille sex, romantik og den slags. Og for mit vedkommende kunne jeg tæmme det i nogle år, men måtte sande at det ikke holdt og har derfor fundet en ny kæreste og helt fra starten været ærlig omkring hvad jeg ønskede og heldigvis matcher vi virkelig godt. Havde vi ikke matchet seksuelt, ville det ikke være en forhold for mig. Sex er en meget stor del af forholdet i min verden. Andre har det anderledes, og det er mindst ligeså rigtigt. Jeg synes du skylder dig selv at være ærlig overfor ham. Og at du skylder ham det også. Ellers kan jeg være i tvivl om, om i har en fremtid sammen. Og hellere tage fat på snakken før end senere.
 44. 3 points
  Hejsa For mig er det noget med at vise, at man interesserer sig for den anden person, f.eks. dennes interesser, og noget med at anerkende, at man har et vist ansvar over for den person, man har valgt at være sammen med. Det har for mig også at gøre med, at man har det godt sammen i hverdagen og formår at gøre hinanden glade, helst hver dag. Hvis ens kæreste bliver særdeles glad for selv en lille gave, eller fordi man lader ham/hende bestemme, hvliken film man skal se i biffen (de små ting), så har man noget, der efter min mening fungerer ret godt. For mig er det vigtigste dog at have følelsen af, at ens kæreste vil være der for en ligegyldigt hvad. Det, synes jeg, der ligger en enorm tryghed i. Mvh.
 45. 3 points
  Jeg syntes at det er glimrende at hun er blevet dømt, jeg ville bare ønske at man gik lige så hårdt efter de muslimske grupper som kommer med endnu grovere racisme udtalelser.....
 46. 3 points
  Jeg kan kun være dybt uenig med tanke på de seneste 30 års indsats hvor den eneste forskel er at endnu flere har fået mobil og har opdaget at Europa flyder med mælk og honning hvilket ikke ligefrem fremmer lysten til at blive hjemme.... DR har ved flere lejligheder vist projekter der er gået i stå efter at igangsætterne er taget hjem. Jeg er ikke rigtig klar over hvad du bygger din optimisme på. Det er de samme korrupte elementer der overtager magten når befolkningerne jævnligt gør oprør så hvori ligger din optimisme ? Hvis man ikke indfører tvungen fødselskontrol og arb. indsats i bytte for hjælp og bistand fortsætter man jo blot ud af samme resultatløse vej man har fulgt i et halvt århundrede. Hvem gavner det ? Jeg er til stadighed forundret over hvorfor man ikke skifter kurs, men hovedløst bliver ved med at bruge penge på åbentlyst håbløse projekter år efter år - meeed mindre det er for at holde liv i den enorme velfærdsindustri verden over !!!
 47. 3 points
  Spørgesmålet hvor længe skal vi kunne leve hvor længe , det er bedøvende ligegyldigt vi skal få det bedste ud af det liv vi lever
 48. 3 points
  Jeg har lyst til pik, pik og mere pik!
 49. 3 points
  Hvem lyver mest i politik? For mig er der ingen forskel på højre og venstrefløj.
 50. 3 points
  Hey You Ja, det er ret lang tid siden jeg har været aktiv herinde Nåede lige at blive hapset i nogle måneder... Men ja, nu er jeg her, igen!
Ranglisten opdateres dagligt.