Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Det kommer nok ikke som en overraskelse men vi er igen uenige, da jeg allerede har fået den første mail på en af mine sider fra en der gerne ville høre nærmere - Muligvis fordi han var ved at købe en bil af dem + At der jo også er en her som næsten havde købt en bil, hvis det da ikke var for denne. Han fik muligheden for at udrede netop den skade, for de mindre var jeg fint indforstået med at jeg selv ville klare, specielt fordi han vidst det, men valgte at lyve og bedrage. Det er muligt at han er beskyttet af skæve lovgivninger men ikke fra at man kan ytre sig omkring sin oplevelse og hvordan man er narret og manipuleret af Hans Jørgen Hansen. Var jeg ham, ville jeg alle dage indrømme at have løjet, reparere skaden og alt var fryd og gammen men nej. Han har tydeligvis ingen samvittighed, så kan jeg bare holde 5 mennesker fra at havne i situation som mig, så er jeg glad. Og det kan jeg - Og flere til . . . .
 3. Det tror ikke jeg, du opnår noget ved.
 4. Meget sjovt, samme råd har jeg også fået fra Hans Jørgen hansen selv - Det var da godt nok tilfældigt : ) Ja det var jeg rent faktisk. Men nej tak - Jeg er ved at oprette sider og disse sider vil være umulig at komme uden om og jeg skal gerne informere ALLE hvilken bedrager og løgner Hans Jørgen Hansen fra Jaguar Silkeborg er. Jeg vil gerne undgå andre i at havne i samme situation som mig og jeg kan rolig sige at han ikke slipper mildt fra det
 5. Det er i så heldigvis ene om : )
 6. Var du det da du lavede den handel? Anyway, et oprigtigt råd så synes jeg du burde slette alt det du har lavet om denne sag, inkl. denne tråd. Da du er selvstændig erhvervsdrivende og da dine nuværende og mulige kunder kan finde frem til dit rigtige navn pga. dette.
 7. Ingen grund til at blive personlig. Jeg deler phantomet's holdning, og har intet med den forhandler at gøre. Du har lavet en ommer, sådan er livet, du lærer så længe du lever, du har nok ikke købt din sidste brugte bil og nu betaler du dyre lærepenge, thats life Dit tidligere indlæg er sagen uvedkommende, for han sælger præcis som du køber. Kan bilen køre så er den også ok, sådan er det med bilsalg.
 8. Hmmm, er du ved dit fulde fem ? Du virker jo forholdsvis til at kunne forstå hvad du læser, så jeg prøver lige igen. Er det ok at lyve og bedrage sig til et salg?
 9. Nej, for det har han ikke gjort. Du kan ikke købe en bil ekstraordinært billigt og så få forbrugerbeskyttelsen med, det er da logisk.
 10. Det rører dig ikke at Hans Jørgen hansen lyver og bedrager - Ergo må det jo fremkomme naturligt for dig, så det er ren og skær en konklusion at du meget vel kunne være ansat hos Hans Jørgen hasen i Jaguar Silkeborg.
 11. Dilemma

  Tusind tak for jeres svar! Rigtig givende og interessant at høre forskellige syn på det. Situationen har taget den drejning at jeg efter at have snakket med kæresten, valgte at melde afbud til min far med den besked at min kæreste ikke kan få fri fra hans arbejde denne dag. Hvilket har fået mine bedsteforældre (min fars forældre) til at prøve at overtale mig til at komme alene i stedet ved at tilbyde at betale mine togbilletter. Det er selvfølgelig en kæmpe hjælp økonomisk og er i det hele taget virkelig sødt af dem. Men det ændrer ikke på at er en 4 timers togtur hver vej, som gør at jeg tidligst er hjemme kl. 20 aftenen inden min kandidatfest. Hvilket lidt uoverskueligt for mig når jeg også skal have styr på alt det praktiske med indkøb, rengøring osv. og jeg sikkert stadig er ret smadret efter specialeforsvaret om aftenen den 11. oktober. Så ja, det er sgu lidt opad bakke.
 12. Hvorfor bliver du personlig og kommer med usande påstande om min person? Nårh okay, argumenterne slap op Når du handler på et CVR-nummer frasiger du dig alle de rettigheder en forbruger har, så der er ikke noget at komme efter.
 13. Jeg indrømmer gerne at jeg har været naiv og godtroende, det er faktisk det jeg starter med at sige MEN. Er det i orden at lyve sig til et salg, hvilket jeg jo flere gange dokumenterer at han gør?
 14. Har læst emnet, og egentlig så er det køber som har snydt sig selv. 1. At købe uden at vide noget om biler. 2. At være umulig til at gennemgå bilen for fejl og mangler. 3. At kunne forsvare at man køber som beset men intet aner om bilsalg og køb, så man godtroende køber en brugt bil og tror alt virker. 4. At man kalder sælger for løgner og bedrager, er at falde tilbage på at man ikke erkender man lavede en ommer selv ;( surt! , kan ikke tage parti for køber her, det er desværre selvforskyldt og sælger kan ikke rådgive bedre end køber er uegnet til at købe brugt.
 15. Du må da godt være et mistroisk indelukket væsen. I din verden må man tydeligvis godt lyve, hvilket du ikke trækker en mine over og må stå for egen regning. Håber der er andre der har et godt bud på hvad man gør med sådan en bedrager og om man har noget at hente, hvis man gik rettens vej, nu hvor jeg har dokumenter, på at han har løjet sig til et salg.
 16. Today
 17. Nej, din smædekampagne bygger på et uærligt grundlag. At købe en bil som beset uden selv at vide noget om biler eller få en mekanikers vurdering er bare naivt/dumt.
 18. Hmmm, så at man er godtroende og ikke mekaniker er lig med uærlighed i din verden ? Du skulle ikke være ansat hos Hans Jørgen Hansen vel ?
 19. Du er da ikke ærlig, når du fremturer med sådan en smædekampagne som tager udgangspunkt i fejl du selv har lavet.
 20. Jeg er et ærligt menneske og syntes IKKE det er i orden at lyve og bedrage og har respekt for at du er modsat mig. Du burde søge job hos Hans Jørgen Hansen og Jaguar Silkeborg med din indstilling til ærlighed
 21. Vi skal være meget bange!?

  Når de 2 mentalt 3-årige drenge sidder og slås om skovlen og prøver at kaste sand efter hinanden (motorikken er heldigvis ikke så vel udviklet) er der heldigvis stadig voksne tilstede som kan sørge for at sætte dem hver i sær ind på henholdvis blå og rød stue....
 22. Igen, det er irrelevant når DU har selv valgt at købe en bil på CVR-nummer. Om han så havde påstået at det var en rumraket, er det dit eget problem når du køber som beset.
 23. Mulig bilafgift sænkes til 100% på privat biler

  Ikke dårlig, bare bedre til at estimere og ikke bruge rigtige eksempler. Vi taler IKKE værditab men før og nu priser, og så kan du glemme alt om værdi tab, for tager skat en kovending og sænker afgiften til 100%, så ryger dine værditab i toilettet, og du taber yderligere 20-30000 over 3 år. Så glem dine værdi tab men korrekt, det følger med ligemeget om det er 150% eller 100% ved nypris. Forhandleren ser bare ikke på 150% afgift, hvis den om 3 år har været 100% i 3 år, så får du bare en hammer i hovedet og må leve med et større tab. Så regn lidt mere og tænk lidt over tingene. (korrekt, de har jo sænket den allerede fra 180 til 150 ) edit: I dine regnestykker har du givet i eksempel 1. 400.000 og i 3. 350.000 , er det så ikke et tab på 50.000 allerede der? Du glemmer at din bil med 150% afgift om 3 år vurderes som din bil i nr. 3 med restværdi 227.500. Så hvis dit regnestykker skulle være bedre, så har manden betalt 400.000 og minus 227.500 = tabt 172.500 på 3 år .. Så kan du vælge at dele bilerne op i flere grupper , faktum er om 3 år, er alle biler vurderet til en 100% afgifts værdi for ingen vil betale mere hvis bilen havde højere afgift det er folk sgu da ligeglade med. Så du har lidt ret men du glemmer forholdene og har delt dem op. Dit eksempel i nr.2 er tæt på , du forsøger dog at inkludere køb af ny bil, det er sagen uvedkommende for det oprindelige køb, for tabet overfører du ikke til køb af ny bil, det forbliver et tab på kontoen lige meget hvad. Da forholdet er køb FØR oktober og EFTER oktober, ikke køb over 3 år.
 24. Der er tydeligvis meget du ikke kan vurdere, for han kommer jo selv ind på problemerne men siger så at det er de store hjul, da jeg konfronterer ham for det. Her har du dokumentation !
 25. Jeg kan ikke vurdere om han har løjet eller ej. Hvad jeg kan vurdere er at du har købt en bil på et CVR-nummmer, hvor du ikke har gjort dit hjemmearbejde godt nok og det er du så forsmået over nu.
 26. Så med det mener du altså at det er ok han lyver ?
 27. I og med du indrømmer ikke at havde tjekket den godt nok, er det jo en tilståelsessag fra din side af.
 1. Vis flere...
 • Bruger statistik

  179.009
  Brugere i alt
  2.728
  Flest online
  Julianejul888
  Nyeste bruger
  Julianejul888
  Tilsluttede sig