Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Netflix

  Tak for jeres svar , der er nået at gå i gang med
 3. I går
 4. Hvad har du lyst til lige nu? Sex&Kinky ver.3

  Jeg har altid lært, at hvad en kvinde be’r pænt om, skal hun ha..
 5. Jeres julegaveønsker?

  Ja så nærmer tiden sig igen igen igen... Og som sædvanligt aner jeg ikke hvad jeg skal ønske mig i julegave. Så hvis nogle gider, må de gerne skrive deres julegave-ønskelister her, måske der er noget i mellem som jeg ikke vidste jeg ønskede mig
 6. Hvad har du lyst til lige nu? Sex&Kinky ver.3

  Jeg vil godt bare gerne have pik. Og meget af det
 7. Månelandings fake?

  Desværre så har sådanne folk den ret. De har også muligheden for at skabe sekter, sådan ses det jo i USA, og de har lige påpeget hvordan antallet af racitiske grupper er fordoblet siden 1999, det er jo ikke fordi de er så kloge det sker, det er fordi nogle få har magt over mange som ikke gider forstå, så kan de rykke på balancen uden at gøre en forskel udover at ramme få uskyldige som dømmes eller ligefrem dør. Verden er fuld af individer, det er nok det som er vigtigt, og nogle er lidt mere fornuftige end andre, og de er måske dem som kan styre vores fremgang om det så er for det bedre eller noget værre, det er nogle landes styre vist et godt eksempel på. Tyrkiet rabler det vist for lige nu, eller så er Erdumand bare blevet paranoid. Mon ikke de også kan overbevise nogle om månelandingen var fake, hvis de ville, der er jo folk som æder det råt.
 8. Har i prøvet en "Dermaroller" til fjernelse af akne ar?

  Jeg har selv brugt en Dermaroller derhjemme til at fjerne nogle ar jeg havde i siden af ansigtet fra akne jeg har haft som yngre. Jeg syntes det var en god løsning fordi jeg gider ikke at bruge mega mange penge på en klinisk behandling og desuden syntes jeg det ser vildt skræmmende ud . Man skal bare huske at informere sig godt, læse nogle indlæg om det på nettet inden man begår sig ud i det, så man ved hvad man har gang i. Jeg har fx læst den her: https://perfect-body.dk/blogs/pb-blog/6-gode-raad-til-at-bruge-en-dermaroller og den her: https://perfect-body.dk/blogs/pb-blog/sadan-bruger-du-en-dermaroller-til-ansigtsbehandling , netop fordi at jeg gerne ville behandle i ansigtet. Jeg har ihvertfald ikke haft problemer med det, ud over at det selvfølgelig prikker lidt, men jeg er måske også bare lidt pivet med sådan noget
 9. Månelandings fake?

  man bliver jo helt bange for om mennesker som Fladjord har stemmeret..... D`oh!!!!
 10. Cuties

 11. Månelandings fake?

  *facepalm* Hvilket er relevant, hvis du har et billede af astronauterne i speedo's og ikke andet på månen. Der var forskellige grunde til rumdragterne. At give ilt, at beskytte mod varme og kulde, UV stråler, alfapartikler, mikrometeorider og så videre. Teknisk set er det dog ganske muligt, med luft forsyning og beskyttelse af luftvejene, at overleve overgangen fra 1 atmosfære til 0 atmosfære (1 atmosfære's forskel), da den menneskelige hud er kraftig nok til ikke at briste. Ved en pludselig forskel fra f.eks. 9 atmosfærer til 1 atmosfære (8 atmosfærers forskel), som i 1983 på oliebore platformen Byford Dolphin, hvor man ved en fejl åbnede trykkameret til 4 dykkere, der var ved at dekomprimere... Ja, så dør man i et split sekund... Tryk forskellen er nok til, at hvis man står tæt nok på åbningen med trykforskellen, så vil hele ens krop blive suget igennem en. feks. 60 cm. diameter åbning, komplet eksploderet og dele af ens rygsøjle fundet 10 meter oppe i luften over stedet.
 12. Månelandings fake?

  Armstrong i vakuum? Hvad sker der, når man putter ”Armstrong” ind i et vakuum kammer? Ville Armstrong komme levende tilbage fra Månen?
 13. Netflix

  Personlig synes jeg f.eks Breaking Bad og Better call Saul er fede. Dog er kun sidstnævnte en Netflix original serie. Den er en spinoff er førstnævnte.
 14. Netflix

  Jeg tilslutter mig koret der er glad for Netflix. De producerer mange serier selv og de bliver ikke vist på tv. Derfor er der serier du ikke har hørt om med mindre du har fulgt med i medierne om hvilke serier der bliver lavet. Der er serier og film i alle genre så det skulle undre mig om ikke de fleste kan finde noget de kan lide.
 15. Ustraffet "nazist" med PhD nægtet indrejse i USA!

  1. Et mere interessant spørgsmål er, hvad du synes man kan nægtes indrejse på. En fortid med kriminalitet og/eller vold? Terror? 2. Ah, så svaret til 1 er altså folk du er uenige med filosofisk og politisk. 3. Hvem definerer, hvad der konstituerer et sygt menneskesyn? For jeg kan med rette argumentere, at f.eks. tro på de monoteistiske religioner repræsenterer det sygeste menneskesyn. PS: For ikke at snakke om, at f.eks. nazister er slemme fordi de ser andre, som lavere end dem selv, akkurat som folk, der ser nazister som lavere end dem selv = den eneste forskel på nazisten og én selv er hvem man er ude med hakken efter.
 16. Netflix

  Jeg har aldrig haft Netflix eller andre streamingtjenester. Det interesserer mig ikke så meget, men man skal da aldrig sige aldrig. Ofte er jeg dog ikke meget for den slags abonnementer da jeg i en eller anden grad betaler dobbelt i forhold til andre og det gider jeg ikke pga arbejdet. Netflix fik en del kritik i starten pga for lidt og for gammelt indhold som dansk abonnent. Er dette egentlig blevet bedre?
 17. Månelandings fake?

  Pointen med videoen er, at det er umuligt at forfalske fald hastigheden ved afspille det langsomt i et studie og at faldhastighederne i videoen er konsistente med månens tyngdekraft og ikke jordens. Din video har ingen gode argument: Flaget "blafrer" ikke. Det er inducerede svingninger af håndteringen af flaget, der kun langsomt dæmpes uden en atmosfære og internt i flagstang og flag ringere friktion pga. den lave tyngdekraft. Manglen på stjerner er selvfølgeligt forklaret med begrænsninger i fotografi. Kameraer var indstillet til dagslys og ikke til langsomme optagelser af en mørk nattehimmel. Forklaringen på C stenen er selvfølgeligt, at der er uanede mængder af naturlige formationer, som vi mennesker kan få til at ligne alt muligt... "hey, den sky ligner da KLART en serviet foldet til at ligne en kendt dansk politiker". Og nej, reflektionen i hjelmen er selvfølgeligt ikke et lys i et studie, men solen eller genskin fra noget andet. Skyggerne:
 18. Historien om Danmark?

  Jeg har ikke set udsendelserne så jeg har ingen ide om det er korrekt at det var venstresnoet propaganda, men det vil da ikke komme bag på mig hvis det har været sådan. Det er langt fra første gang de har fået lignende kritik. Men jeg er enig i din mening. Betaling til medier bør være frivilligt. Jeg har dog taget valget ikke at betale licens selv om jeg er licenspligtig og jeg har det rigtig fint med det.
 19. #MeToo

  Well, jeg har ikke noget imod debat, men der hvor jeg synes #Metoo kampen fejler mangler er, at den blander alle grader af krænkelser sammen til et stort sammensurium og vi kommer til at forbinde samtlige #metoo's med det værste vi hører om, så vi alle sammen får et forvrænget billede af virkeligheden og samtidigt er det ansvarsfralæggelse for kvinder og ansvarspålæggelse på mænd. Og hvad er debatten reelt? At f.eks. det at gramse på folk er skidt? Det ved vi jo godt. Et flertal af samfundet har besluttet, at det er ulovligt. "Hvordan sørger vi for at ingen bliver gramset på?" Det kan vi ikke... Langt de fleste mennesker ved udemærket godt, at det er forkert at stjæle, begå vold, voldtage, myrde o.s.v. og de gør det stadigt... Nogen er bare ligeglade og siden vi ikke kan læse tanker og screene alle, ved vi ikke hvem. Hvor jeg istedet synes debatten bør gå på følgende: "Når vi nu ved, der er nogen klaphatte, der vil gramse på andre. Hvordan definerer vi det? Hvorledes beskytter man sig selv imod det? Hvorledes agerer man, hvis det alligevel sker imod én, for at minimere risikoen for at det sker igen for andre eller én selv?"
 20. Printer

  næste gang, check priserne på amazon.co.uk, så kan du måske spare 50% afhængig af mærke. Til min Epson gav jeg småpenge for 4x CMYK patroner, og hvor sort var XL model. Og det var altså rigtig billigt.
 21. slette søgehistorik

  Chrome -> Indstillinger -> (Se i toppen om du har logget ind, her står så du har eller ikke) Chrome -> Instillinger -> advanceret -> (Privatliv og sikkerhed) Slet søge historik, slet browser data.. Så skulle det være nok.
 22. Køkkenrenovering - hvilken håndværker?

  Helt korrekt.
 23. Historien om Danmark?

  Historien om Danmark? http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/espersen-sviner-dr-satsning-skandaloest/6880207 ”'Historien om Danmark' har fået heftig kritik, efter seneste og sidste afsnit af public service-satsningen blev sendt sent søndag aften. 'Uforståeligt', 'dybt uansvarligt' og 'katastrofalt' er nogle af de ord, historikere har puttet på finaleafsnittet. Og nu møder serien også politisk modstand. Ifølge Søren Espersen, næstformand i Dansk Folkeparti, var afslutningen på DR's serie om danmarkshistorien 'en skandale'. - Det var ikke dokumentar, det vi så. Det var venstresnoet propaganda i helt stor stil, siger han.” Jeg mener: Stop tvangslicensen til DR! Vi er ikke længere slaver i en rød socialdemokratisk middelalder! I et frit, moderne liberalt samfund bør folk selv bestemme, hvilke tv-kanaler man vil abonnere på? Din mening?
 24. Hvad laver du lige nu? Vol. 2

  Sidder i bussen på vej afsted. Sidder og nyder lyden af alle de småsnakkende mennesker omkring mig. Elsker når dagen begynder og de fleste er glade og positive
 25. Netflix

  Jeg kunne heller ikke undvære Netflix, der er mange gode serier og et stor udvalg af film og dokumentarfilm Tillykke med Netflix
 26. Hvad irriterer dig grænseløst? Vol. 4

  Jeg er så irriteret over at betting med cs go skins er blevet så voldsom en tendens. Der er dømt total udelukkelse, hvis ens barn ikke deltager. Jeg er er egentlig også irriteret på mig selv, fordi jeg giver lov ud fra begrundelsen mit barn skal filme ikke sidde alene hele dagen i skolen. Jeg ved, det er velbegrundet, idet han flere gange har måtte sidde alene pga jeg sagde nej. Men alligevel ved jeg jo godt, at jeg er med til at støtte op om det på den måde.
 1. Vis flere...
 • Bruger statistik

  179.071
  Brugere i alt
  2.728
  Flest online
  Peterstu
  Nyeste bruger
  Peterstu
  Tilsluttede sig