Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk   

 1. Seneste time
 2. Er pt. ude af "drift" resten af ugen så må vi se hvad der sker
 3. han skal lærer at stresse af
 4. Det er jeg også noget lettet over -men lad os nu se om de i det hele taget når det inden
 5. Er nu ok - kan bedst lide at være der når der er travlt
 6. Nej da for pokker, det er ikke godt søde
 7. Det var det også - men det var også fordi jeg skulle på job og gerne ville en masse med dem når jeg havde fri.. Tror måske det er en forstuning
 8. Synes nu stadig at det er en god ide, men ja det vil give flere elever her i en overgangsperiode. Med hensyn til om de overholder kravene med at der skal være en voksen med så er det jo ikke anderledes end alle mulige andre som kan køre rundt uden kørekort, mens de er påvirkende osv. For det kan alle folk naturligvis, og hvor man kun vil blive taget hvis der er en kontrol. Er jo derfor vi skal have politi på gaderne frem for bare i en fotovogn.
 9. Ok der kan man bare se, det har jeg godt nok aldrig hørt om før. Men det er jo nærmest endnu mere galt. For mener virkelig ikke at religion har noget at gøre på vores uddannelsesinstitutioner.
 10. http://www.b.dk/politiko/nordjysk-mand-er-tiltalt-for-at-afbraende-koranen For første gang siden 1971 har anklagemyndigheden rejst tiltale efter blasfemiparagraffen. Det sker, efter en 42-årig mand fra Nordjylland i december 2015 offentliggjorde en video på Facebook, hvor han afbrænder Koranen. Den 42-årige brændte ifølge tiltalen en udgave af Koranen i sin baghave, og efterfølgende offentliggjorde han en video af hændelsen den 27. december 2015 i den offentligt tilgængelig Facebook-gruppe »JA TIL FRIHED – NEJ TIL ISLAM«. Hvad mener du om tiltalen? For min skyld kan enhver afbrænde hjemme i deres have, hvad de vil, dumt var det selvølgelig at offentliggøre videoen på FB, men jeg ved ikke om det er en strafbar handling at afbrænde koranen (eller bibelen),
 11. i dag
 12. grammatik

  Jeg forestiller mig at den traditionelle måde (hvis vi går 100 år tilbage) har været efter status, så: Mand, Kone, Drengebørn, Pigebørn. Min mor bruger følgende prioriterede rækkefølge, som også tager højde for skilmisser og alt muligt: Familiemedlem (f.eks. tante; min fars søster) Partner (hendes nye mand) Børn i familien efter alder (to kusiner, fra tantens første ægteskab) Andre børn efter alder (hendes mands børn fra tidligere ægteskab)
 13. Så må du vel læse oplæggets overskrift en extra gang der stå ret tydeligt: " 500 ledige skal tvangsrengøre København "
 14. Nå undskyld, vi snakker nok om noget forskelligt. Jeg havde den opfattelse, at det handlede om, at få lavet noget fornuftigt, ikke bare, at finde nogle der kan feje gaden med en kost.
 15. Ja er DKA nyheds og sandhedsvidne, så tror jeg på både gud og fanden
 16. Sludder! Een eller anden drivert kan vel finde ud af at gøre rent på offentlige arealer, men mon vedkomne kan bruges som afløser for politiet?
 17. grammatik

  Min x-kæreste belærte mig engang om, at man skriver kvindens navn først. Så jeg ville skrive Kære Karina, Carsten, "ældste barn" og "yngste barn". Og ved du hvad?, der er sandsynligvis ikke nogen af dem der tænker over det.
 18. Er det mon ikke pigerne der bør lære ikke at fotograferer/afbilled sig i situationer de ikke ønsker offentliggjort?
 19. Ja det er der da, det har der været i mange år. Der er studenterpræster tilknyttet de videregående uddannelser i landet. Både i universitetsbyer og i byer uden. Der er bl.a. en i Herning, en i Horsens og en i Birk. Og hvem der bruger dem? Det gør de studerende. Det kan f.eks. være i stedet for en psykolog, der kan være et ret dyrt bekendtskab på SU. Og ja, de bliver brugt, faktisk ret meget så vidt jeg ved. Og ja, studenterpræsterne har kontor på uddannelsesinstitutionen.
 20. Der mangler jo politi på gaderne, så hvis vi skal bruge kontantshjælps modtager til noget fornuftigt så mangler vi politi mere end gadefejere, det har vi maskiner til.
 21. Mon ikke regeringen er total kold i røven, de er jo total latterlige.
 22. En besynderlig kommentar!
 23. Vi er helt enige.
 24. Hvad med, at lade dem passe politiarbejdet, så er politiet hurtig til, at komme.
 25. Jeg tvivler kraftigt på Løkke vil tage et valg på at have en mere lempelig udlændinge politik end SF. Så mon ikke regeringen ender med at stemme for. I sidste ende kan regeringen takke Anders Samuelsen for den seneste udvikling. Han truede med valg, da han ikke var tilfreds med lettelsen i topskatten kun gik til 1 mill. kr. - og udtalte at DF i sidste ende ville makke ret. Han tog heldigvis fejl.
 1. Vis flere...
 • Bruger statistik

  178.485
  Brugere i alt
  2.728
  Flest online
  CecilieNielsen
  Nyeste bruger
  CecilieNielsen
  Tilsluttede sig