Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. i dag
 2. Ungdomsbolig, Sjælland

  https://www.cphvillage.com/
 3. Man kan nu sagtens være den der får tingene gjort og så stadig være social og favnende til en vis grænse. Men sorry to say med din indstilling så får dine medarbejdere heller intet ud af en MUS, de tør simpelthen ikke sige deres mening, så ja i dit tilfælde er det helt sikkert spild af tid :-) Det er klart at for at sådanne samtaler skal have en effekt kræver det at begge parter er positivt indstilliet overfor udvikling
 4. I går
 5. Jeg lider af MUS/PUS, what ever you call it -had For mig er det total spild af tid og skønne spildte kræfter. Forstå min bevæg grund. Jeg har været til et utal af dem. Og min dejlige chefer har altid brugt megen tid på at forklare mig, "jammen Justie - kan du ikke se at du er nødsaget til at bløde op og blive mere social?" "Du skal se det sociale som det vigtige?", "Du må forstå¨at du skal kommunikere ud at vi vil favne ?" Mam - du hyrede mig fucking hell fordi jeg får tingende gjort - ikke fordi jeg er nuttet! Jeg har i den grad været til MEAN - sorry LEAN - kurser og fanden og hans pumpestok. Og rend mig langsomt. Jeg er ikke en "chef" som er på mode - jeg er hende som kalder en skovl for en skovl og beder om at få tingende gjort og jeg mener ikke "når du føler for det" Jeg mener ret meget nu. Og jeg gider ikke at have personale ansvar når klage sangen er hvordan man får sit barn afleveret i institution fordi man selv er snottet. Dine personlige problemer må du enten gå til din psykolog eller din HR medarbejder med. Jeg er ikke ansat for at være social - jeg er ansat for at få tingende gjort. også når jeg ikke er chef. Mit fokus er at få jobbet udført. Og det pisser mig komplet af at se at firmaer bruger oceaner af kroner på "føle/bøle" kurser til slik røv segmentet i stedet for at bruge pengene på reelle kompetance udviklende ting. Fks. kurser til de som laver noget... Sorry - men det må så være mit "rant" over det emne
 6. Ungdomsbolig, Sjælland

  Afhænger fuldstændigt af kommune og samarbejdet med den almene byggefond. Det er et stort misk mask og komplet uoverskueligt "Børn" af kommunen har dog som udgangspunkt fortrins ret - især hvis de har indtægt ud over SU. Eller - den må jeg lige redigere, eller tilføje noget til. Sådan er det i hvert fald i min kommune, hvordan det kan være andre steder må jeg være svar skyldig på
 7. Ungdomsbolig, Sjælland

  Det er der ingen tvivl om. Jeg ved slet ikke, om man kan blive skrevet op til ungdomsboliger, som med andre almennyttige boliger. For et par år siden skulle min datter flytte fra Sjælland til Svendborg, og jeg sad og googlede efter boligselskaber med ungdomsboliger, og blev mere og mere forvirret, indtil det gik op for mig, at derovre har man samlet alle byens ungdomsboliger i ét selskab for sig selv.
 8. Ungdomsbolig, Sjælland

  Forstår jeg godt - men i disse (bolig) tider - må man snog sig, som ålen sagde da den kom på panden :-/
 9. Ungdomsbolig, Sjælland

  Jeg tænkte sådan set kun på Sjælland. Bl.a. fordi jeg ved, at der er ungdomsboliger i Roskilde. Hvor langt de er nået ved jeg ikke, men der skulle også være nogen på vej i Ringsted.
 10. Ungdomsbolig, Sjælland

  Den er jeg helt med på - men i dette tilfælde tænker jeg at der kunne være en ide i at køre over åen efter vand. På en time hver vej dagligt kan man komme til Odense. Det er også fint nok - men Odense er støvsuget og også en universitets by. Det er Malmø selvsagt også, men husleje priserne er lavere, vente listerne kortere, transport er tiden kortere og det giver ikke en konflikt med SU eller transport godtgørelse. Kun derfor
 11. spil på pc

  Der var 50 / 50 % chance for, at det var det din hund 'fejlede'.
 12. Ungdomsbolig, Sjælland

  Pekro skriver, at h*n gerne pendler 2-2,5 time dagligt. Og man kan da køre et godt stykke på Sjælland på en time.
 13. Ungdomsbolig, Sjælland

  På Bosj.dk kan du "se alle ledige boliger", og det er boliger du ikke behøver være skrevet op til, scroll lidt ned og se i venstre side: https://bosj.dk/ På kortet i højre side (samme link) kan du se hvor selskabet har ungdomsboliger.
 14. Ungdomsbolig, Sjælland

  Så er det nok lettere at finde noget i Malmø - helt oprigtigt
 15. spil på pc

  Hvor ku' du dog gætte det.
 16. spil på pc

  Øj Så først nu, at det er en tudsegammel tråd
 17. spil på pc

  Hvorfor skulle der være forskel på kønnenes gametime ?
 18. spil på pc

  Hunhund ?
 19. Hvad med Grønland ? Der er da masser af plads og frisk luft.
 20. Ungdomsbolig, Sjælland

  Hej alle. Til sommer skal jeg igang med at studere i København, og vil gerne bo i en ungdomsbolig/billig lille lejlighed, og gerne lidt udenfor byen. Jeg leder efter et forholdsvis stille og roligt sted, hvor jeg har eget køkken og bad, og min. 30 m2. Og så med en rimelig venteliste. Pendler gerne 2-2,5 timer ialt. Er der nogn der har noget insider viden om ungdomsboliger, eller boligselskab med billige boliger?
 21. Seneste uge
 22. Jeg synes ikke man kan stille det så sort og hvidt op. Hvis man er meget forelsket i en pige, får man da også lyst til at have sex med hende. Men selvfølgeligt i håb om at hun er lige så forelsket i dig og har lige så meget lyst til sex. Sex er jo kulminationen på kærlighed mellem to mennesker og jeg er ikke enig i at det eneste formål med sex er at gøre pigen gravid. Det er jo netop at to elskende viser hinanden hvor højt de elsker hinanden. Og ja - sex uden kærlighed forekommer da også, men jeg vil dog mene, der skal være en vis tiltrækning til stede, for at man vil have sex med hinanden. Man vil kunne lide hinanden på et eller andet plan. Måske med mindre man går til en prostitueret - så er det udelukkende fordi man er liderlig. Men jeg er også enig i at man godt kan elske et andet menneske, uden at det behøver at dreje sig om sex. Men det vil typisk være på venne / veninde stadiet.
 23. Lægesekretærelever 2018

  Som Matulle skriver, så er det elevlønnen. I Aarhus ligger en nyuddannet lægesekretær på omkring 24.000 kr i det offentlige og omkring 26.000 kr i det private. Tillykke med pladsen! Håber at kunne gøre dig kunsten efter!
 24. Lægesekretærelever 2018

  Tillykke med pladsen! Det lyder som om det er elevlønnen du kigger på, jeg undersøgte det på HKs hjemmeside og syntes jeg kan huske at det var omkring 25/26.000 - men det er også afhængigt af regionen. I region Sjælland får vi ca 20.000 i elev løn og ca 1000 ,- mere i hovedstaden.
 25. Lægesekretærelever 2018

  Hej med jer. Jeg har også fået en elevplads hos Næstved/Slagelse/Ringsted. Kom til at undersøge lønnen for en uddannet lægesekretær, og synes det er meget blandet hvad man får (har tjekket mange forskellige hjemmesider og debatter som er 10 år gamle). Kan det virkelig passe at man kun får 20-21.000 kr om måneden?
 26. At give ud jobansøgninger.

  Det er netop ved at gå ind og gøre opmærksom på sig selv, der gør at man kommer foran i køen, og hvis man så lige husker at se sig i spejlet inden, og spørge sig selv, " hvordan ser jeg ud, kan jeg præsentere en virksomhed" inden, så kan man sagtens finde jobs. Men kommer man ind i beskidte cowboybukser, fedtet langt hår og beskidte negle, så tager de nok den næste der søger, og da specielt et sted hvor der arbejdes med mad :-)
 27. At give ud jobansøgninger.

  Jeg fik også mit allerførste job ved at gå rundt i de lokale butikker og spørge, om de havde brug for hjælp. Det tror jeg er ret normalt, så kan ikke forestille mig, at dem i butikkerne vil synes det er dumt. Derimod er det jo bare dejligt for dem, hvis de nu tilfældigvis lige mangler en. Så bare klø på!
 28. Babyplan test ?

  Har brugt dem her https://www.billige-teste.dk/babyplan-graviditetstest-strimmel-p-211.html som jeg synes er fine. Lidt mere besværligt end dem, der er i en plastikdut, man kan tisse direkte på, men til gengæld noget billigere. Især i forhold til at købe i supermarkedet
 1. Vis flere...