Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. i dag
 2. Økonomi når der er særeje

  Der er vel mange løsninger - bla. at hvis I har været gift i 10 år skal du arv noget af ham, f.eks. 25% så du har mulighed for at købe en lejlighed hvis han dør først?
 3. Nej tak - Lad bare røver og polit om det! Det giver langt være dræb - se bare i USA!
 4. At tage på stop blaffe ?

  For 20 år siden tog jeg tit en blaffer med - gør det ikke i dag, ser dem næste ikke mere! Jeg tror, det ligge lidt i udviklingen og det er da lidt trist...
 5. Jeg er klar til at få et nyt barn. Eller er jeg?

  Løsningen hedder velstand og uddannelsesniveau. I lande der har dette under kontrol, er befolkningstilvækst ikke et problem.
 6. Jeg er klar til at få et nyt barn. Eller er jeg?

  Okay @STÅL et vanvittigt twist du fik lavet der. Jeg er enig med dig i, at mennesket sviner, men etbarns politikken i Kina viste med al tydelighed, at man ikke kan lovgive sig ud af, at folk sætter færre børn i verden. Men du har nok ret i at filmen knækker på et tidspunkt... "Verdens befolkning er i dag 7,3 milliarder mennesker. Om 15 år ventes tallet at passere 8,5 milliarder, i 2050 når det op på 9,7 milliarder mennesker, og i 2100 vil vi være hele 11,2 milliarder verdensborgere." http://www.denoffentlige.dk/jordens-befolkning-svulmer-frem-mod-2050
 7. Ja eller nej til DAB?

  Du kan læse mere om DAB og lukning af FM båndet her... Her står der blandt andet at "Internettet (streaming) har overhalet DAB"... https://politiken.dk/kultur/medier/art5556402/Danmarks-mest-hørte-radiosignal-afskaffes-i-2019 Og at det vil koste 4-5 milliarder kroner, at skifte til DAB, hvilket tilsyneladende er spild af skatteborgernes (dine og mine) penge. I øvrigt... så prøv at gå på Radio24syvs hjemmeside og lyt til deres net radio. Her streamer du LIVE radio, hvilket man også kan med DR, NOVA FM og stort set alle andre radiokanaler.
 8. Okay tak... Det havde jeg ikke lige set... Jeg synes det er helt okay, at han rejser afsted.
 9. Jeg synes det er noget vrøvl at tale om statens ejendom... Hvis man har sagt ja til organdonation, så tilfalder organerne jo ikke staten... De går til andre mennesker og til at redde liv. Ønsker man ikke at være organdonor, så kan man jo bare melde sig fra ordningen - længere er den ikke. Det er klart, at man er nød til at oplyse grundigt, så alle danskere ved, at når de fylder 18 år, så er de automatisk organdonorer. Det skal alle vide, lige som alle i dag ved, at man kan tage kørekort og kører bil når man fylder 17-18 år. At man har taget stilling til organdonation eller at man automatisk er organdonor sparer desuden familien for en yderst svær beslutning, hvis deres pårørende ikke har taget stilling, den dag man står med en pårørende, som er hjernedød. Som jeg ser det, så er der stort set kun fordele ved, at vi allesammen automatisk er organdonorer. Modargumenter som tvang og statens ejendom køber jeg ikke... Mindretallet som ikke ønsker at være organdonorer kan jo bare melde sig fra.
 10. Trick Spørgsmål

  Kan i svare rigtig ? Jeg kunne på de fleste. https://www.msn.com/da-dk/nyheder/other/disse-trick-spørgsmål-svarer-næsten-alle-forkert-på/ss-AAvbHam?li=BBr5MK0&ocid=mailsignout#image=2 Christelk !
 11. Jeg har et lidt atypisk spørgsmål, men sagen er den, at da jeg var barn var jeg multiallergisk over for alt muligt, bl.a. chlor og derfor blev jeg fritaget fra svømning. Jeg skulle lære det på anden vis men havde desværre en rigtig traumatisk oplevelse, hvor jeg næsten druknede i havet. Siden da har jeg været RÆDSELSSLAGEN for vand. Men efter at have arbejdet med angsten osv. er jeg nu på et stadie hvor jeg rigtig gerne vil se mit mareridt i øjnene og lære at svømme. I know, det lyder måske helt skørt - men jeg fik den tanke: hmm kunne der være en svømmelærer derude med adgang til en svømmehal, med rolige forhold, som ville kunne give mig "privattimer" selvfølgelig mod betaling. Det er jo ikke ligefrem noget, man kan Google sig til da det ikke er så normalt. Det kunne være i Aarhus / Horsens / Odder området. Eller nogen, der har nogle idéer/inputs og kan guide mig i den rigtige retning? Tak tak tak
 12. Vi skulle tvangsdonere til støtteforeninger som vil hjælpe folk med kritiske sygdomme, hvor børn har det svært og folk lider, eller hvor velfærd som staten/kommunerne dropper det, der skal vi så få demokratiet til at hjælpe uafhængigt af dem som ikke vil. Dyr synes jeg er sekundært, selvom jeg har kat og hund, så vil jeg ikke prioritere dem over mennesket. Sidst, så vidt jeg ved, så ryger pengene i statskassen(Herreløs kapital, lige slået op), hvis vi ikke har nogle nærmeste pårørende og ingen testamente. Så dit forslag kan da godt have lidt værdi.
 13. Forbud mod omskæring?

  Jeg tror man overvejer alt. Eller.. det forventer jeg da man gør. Men jeg er før blevet skuffet.
 14. Beklager.. det skulle opfattes således: Dig: "Det er vel sådan et demokrati virker? Går flertallet ind for noget, så er det det man følger og vedtager." Mig: Nej... så simpelt fungerer vores repræsentative demokrati ikke. Jeg respekterer 100% at du har en anden holdning til spørgsmålet.
 15. Men med flytning af licensen mister vi også armslængdeprincippet -og bevæger os mere i en statskontrolleret retning. Det er fint at det er din holdning til donation, jeg er dog noget i tvivl her - også selvom jeg kan se fordelene i den ordning. Skal vi også tvangsdonerer vores penge til kattens værn, hvis vi ikke får skrevet testamente?
 16. Hvad var den sidste film du havde i din afspiller

  Star wars the last jedi 3D Blu Ray den er god jeg var ikke inde og se den i biografen jeg har 7,1 surround Sound så der var power på lyden 3D effekterne var gode men ikke så gode som avatar som er det mest imponerende jeg har set
 17. Boet efter person

  Hvis du bor til leje kan du evt. kontakte udlejer, måske kender denne noget til pårørende ell.l
 18. I sidste ende kan det vel gøres lidt op i: Hvem ejer et menneskes krop? Skal staten have lov til at ekspropriere borgernes kroppe? Jeg synes det egentlig ikke, men på den anden side synes jeg at flere bør tage stilling til om de vil være donorer eller ej.
 19. Boet efter person

  Nej, når brevet ikke er til dig, må du ikke åbne det. Det vil være en krænkelse af brevhemmeligheden, jf. Straffeloven § 263, stk. 1, nr. 1: Med bøde eller fængsel indtil 6 måneder straffes den, som uberettiget 1) bryder eller unddrager nogen et brev, telegram eller anden lukket meddelelse eller optegnelse eller gør sig bekendt med indholdet, Som det fremgår må du heller ikke smide brevet væk, da du i så fald unddrager den rette modtager brevet, dvs. du forhindrer den rette modtager i at modtage brevet. Det nemmeste du kan gøre er at skrive f.eks. ”Adressaten ubekendt på adressen” uden på konvolutten, med stor skrift, og smide den i postkassen. Så vil Postnord returnere brevet til afsenderen.
 20. I går
 21. Boet efter person

  hej jeg har modtaget et brev efter den person der boet her men hun døde her i boet dødbo men ved ikke hvad jeg skal gøre med brevet der står Boet Efter navn på person der døde her og så min addresse må jeg åben den ?
 22. Hver gang jeg læser om organdonation og/eller hjernedødskriterie kommer jeg til, at tænke på Ole. Ole var nogle år ældre end mig, som ung blev han ramt af en bil, og kom over det, men der gik mindre end et år, så blev han igen ramt af en bil. Denne gang var det mere alvorligt, han kom på sygehuset i en anden by, og efter noget tid fik forældrene den besked, at der ikke var mere at gøre, der var ingen hjerneaktivitet. For at gøre det nemmere for familien skulle Ole overflyttes til det lokale sygehus. Men turen i ambulancen gjorde, at Ole begyndte at vågne. Mit kendskab til Ole begyndte først nogle år senere. Hans far var erhvervsdrivende her i byen, og de fleste vidste hvem Ole var. Han kom vist aldrig på arbejdsmarkedet, men gik til hånde flere steder, bl.a. gik han ærinder for flere forretningsdrivende, f.eks. i banken og på posthuset. Derudover hjalp han til på kontoret i den lokale ungdomsskole, og det var her jeg lagde mærke til ham, og det var en af lærerne der fortalte mig Ole's historie. Ole var afholdt og respekteret, han havde ikke nogen synlige handicap, udover, at han med lange mellemrum fik nogle epilepsi-lignende anfald. Alt i alt er det mit indtryk, at Ole havde et godt og socialt liv. Den samme lærer, som fortalte mig om Ole's historie har senere fortalt, at hun af en speciallæge har fået at vide, at hos nogle mennesker vil man aldrig kunne måle en hjerneaktivitet. På den baggrund synes jeg, at organdonation er en meget svær beslutning.
 23. 5 dage - det fremgår længere oppe i tråden
 24. Convex Earth - Jorden er flad

  Du får desværre ikke et modargument, det er debatmand ikke klog nok til at svare på, eller finde en begrundelse på YT. Det er simpelthen for svært. Det er dog godt du er god til at finde modsvar, så vi kan få vanviddet under kontrol, så debat ikke kan fortsætte de bundløse tomme indlæg, som ikke er særligt videnskabelige.
 25. Convex Earth - Jorden er flad

  Jeg tror jeg har skrevet det i tråden tidligere. Hvis man kommer vand i et glas kan man også fylde så meget i, at det "buler opad", og kommer man så en enkelt dråbe sulfo i, så løber vandet over. Så nej, vand er ikke (altid) fladt.
 26. Forbud mod omskæring?

  Jeg tror nu ærlig talt at det mere handler om eksporten til lande med en overvejene muslimsk befolkning en det jødiske samfund.
 27. Det kommer vi så ikke til på alle fronter. Med flytning af licens spørgsmålet, så bliver vi alle ligestillet, og problemet med sort seere forsvinder. Samme med at blive auto donor kandidat, det måtte nok gerne blive et automatisk JA, så man skal besvære sig selv med at komme ud af det.
 1. Vis flere...