Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. jeg er squ blevet smidt ud af en tankstation engang pga jeg havde styrthjelm på (underlig, når nu man var på motorcykel) men damen bag kassen smed mig ud næsten inden jeg havde betalt for brændstoffet. det blev så sidste gang jeg tankede på den Shell station.....
 3. i dag
 4. Nu fik de altså et møde på borgen, bare ikke med de parter de i føeste omhgang ønskede. Så det kan man naturligvis godt håndterer. De mødtes med Tesfaye.. som bla. studsede lidt over pigernes ønske om at mødes "ansigt til ansigt"
 5. Nej.. Eller du kan jo sammenlige alt du lyster, men det giver bare ikke altid mening. Mødeafvisningen er jo en demonstration af nogle værdier man ønsker at påpege. Det er jo ikke umuligt at tage en dialog med en kvinde med slør. Det er et meget stærkt budskab at sende, taget i betragtning at man normalt vil udvise forståelse for religiøse begrundelser - som man jo bla. også gør i den gældende lovgivning om maskring. Jeg kan godt forstå at nogen ønsker et opgør imod den "offentlige" religion, eller at nogen føler at hensyn bliver misbrugt osv. - og jeg forstår også baggrunden for dette afslag. Men jeg kan ikke se at dialogen nu er styrket på nogen måde - og her mener jeg måske godt, at man kunne have udvist større råderum.
 6. Mon folketingets område, tillader heldækket beklædning uden at politiet kropsvisiterer dem først? Og så kommer de ikke ind, da de ikke vil berøres af mænd, og mon de tillader en kvinde at gøre det?
 7. Og det er vel det samme som en sammenligning med telefon samtaler, de kan jo også tale med folk igennem enhvert andet over hovedet, hvad end parterne vælger. bare de kan se, lyder det til.
 8. Men her er de religiøse forbehold nok ikke dækkende.
 9. Så ville jeg sende min sekretær med en spand over hovedet, hvis et møde skal synke så lavt.
 10. Man man beholder hjælmen på uanset, når man er på byggepladsen.
 11. Har maskringsforbuddet ikke forbehold på religiøse beklædninger? Det er jo netop det religiøse aspekt de vil argumenterer for, og så nytter det jo ikke at dialogen skal starte med en krav som går imod den ene part. Kan man tale i telefon, så kan man også kommunikerer igennem et slør.
 12. livet tog en ny drejning,lige pludselig

  Eller forærer det hele til kattensværn.
 13. livet tog en ny drejning,lige pludselig

  Jeg syntes du flotter dig lige lovligt der. Der er ingen grund til at blive stor i slaget, men måske ville jeg invitere min datter og min mor på McD, de skal også have lov til at mærke at der er fest.
 14. Hoved beklædning er ikke, men der er et maskerings forbud... Og der er jo ingen som har nægtet et fysisk møde, tvært i mod ser jeg nærmere at kravet om at de kun vil komme hvis de må maskere sig som en helt unødvendig provokation og optrapning af en eventuel konflikt. Eller forstiller disse kvinder sig at de bliver voldpulet af en flok til kaldte vagter hvis man ser så meget som deres ansigter? Deres krav om at måtte maskere sig kan jeg næsten kun tolke som en ren og skær provokation, og var jeg som kvinde med i det møde udvalg ville jeg også afslå at mødes med dem hvis der så kun måtte være kvinder tilstede. Inddirekte beskylder de jo en potentiel mandlig kollega for at være "uren" alene i kraft af hans køn, og jeg ville ikke finde mig i at en kollega blev svinet til på den måde eller lave knæfald for en middelalderlig religiøs dogme. Der er ingen grund til at udvise tolerance på det plan for den intolerante...
 15. Youtube - Hvad lytter du til lige nu? Vol. 1.1

  Et smukt, dansk monster! Michael Fritz Fatal Bonfils i et altid relevant tema "Why are whe destroying each other"
 16. Kæreste energi

  Har længe været single og det har også delvist været mit eget valg, pga en ufattelig kræsenhed som jeg blankt indrømmer, og en utrolig dårlig evne til at præsentere mig selv. Men selvom jeg har været single, har jeg altid arbejdet flittigt og dybt interesseret. I en alder af 32 begynder den del dog at tære på mig, manglen på en som jeg virkelig vil. Der jeg mærker det hårdest er mit tab af entusiasme og energi, og det er slet ikke mig normalt. Måske i en svag depressiv tilstand, dog er det meget svagt. Mere en mangel på glæde i dagligdagen, mening med det jeg foretager mig, det at jeg altid har elsket at arbejde, men at det stilner lidt af. Jeg har dog en klar forestilling om, at hvis jeg nu fandt hende der, så kom det igen som faldt det fra himlen, al den glæde jeg har haft i arbejde i hverdagen, også alene. Al min energi er nu lagt over på at fokusere på mig selv, få tabt nogle kilo og så ellers igang. Jeg prøver at sparke mig igang, og det går da også fint, men kan mærke at det pludseligt for alvor går mig på at være single. Jeg er klar, og nu betyder det noget. Det er fokus nr. 1 i mit liv, og det har det aldrig været før. Jeg går stadig ikke på kompromis med hende jeg søger, det vil jeg aldrig gøre. Hvordan finder i andre energi i krisetider? Hvordan oplever i at en kæreste gør forskel på resten af jeres hverdag? Der findes også de mennesker som aldrig er uden kæreste, mon de altid har det som jeg har det lige nu? Det er lidt som ikke at kunne fungere uden en kæreste.
 17. VIGTIG UNDERSKRIFTINDSAMLING (Del meget gerne) Vi studerende serviceøkonomer på CPH business står i en rigtig ærgerlig situation. Vi vil forbedre vores uddannelsesforhold! Vi ønsker at være i stand til at tage i praktik selvstændigt uden nogen dikterer hvilken virksomhed, vi vælger. Vi siger fra overfor det nye regelsæt, der indsnævre mulighederne for de studerende Ifølge ændringerne SKAL eleverne fremover i praktik 2&2, hvilket betyder at eleverne skal gå på kompromis mht at finde en praktikvirksomhed, og får derved begrænset deres personlige læringsmål og deres ønske om praktiksted. Dette er overordnet set en kvalitetsforrængelse af serviceøkonom uddannelsen, og har medført at flere elever overvejer at droppe ud. Informationerne vdr. disse ændringer er ifølge eleverne udgivet for sent. Denne detalje var ikke opgivet ved studiestart, og projektforløbet blev introduceret som et selvstændigt forløb. Praktikken på serviceøkonom uddannelsen er det mest attraktive aspekt, og er typisk årsagen til at eleverne vælger uddannelsen til at begynde med. Da uddannelsen i forvejen er blevet voldsomt digitaliseret og flere eksamener er blevet fjernet, er det nye regelsæt for praktikken dråben for mange af eleverne! https://www.skrivunder.net/vi_vil_have_individuelle_praktikforlob_pa_cphbusiness
 18. sexfantasi om kæresten

  Har engang udlevet en fantasi, men det var ret skod Så det er ikke altid at det der lige er fedt i tankerne er fedt i virkeligheden. Så jeg har fået et mere afslappet forhold til fantasier.
 19. Køkkenrenovering - hvilken håndværker?

  Hej. Måske du kan finde inspiration på denne hjemmeside: http://xn--24syv-nordsjlland-2rb.dk/
 20. Hvis man gerne vil spise sjovt og billigt?

  Hej. Jeg har brugt denne hjemmeside der bl.a. indeholder links til forskellige gode spisesteder. http://lystgrotten.dk/ mvh.
 21. Man kommer jo heller ikke til et møde med sin styrthjelm på.
 22. Jeg har en forståelse for behovet for det "frie ansigt", i de her dage - men det sagt, så bryder jeg mig ikke om at man ikke ønsker at mødes med folk, fordi de bærer en traditionelt hovedbeklædning. Det er bare ikke god kommunikation. En ting er at man kan stille større krav omkring dit udseende, når du lever på samfundets gunst - og skal stå til rådighed for arbejdsmarked osv., men helt at nægte kommunikation igennem fysiske møder, er for mig en unødig optrapning af en konflikt. Hovedbeklædningen er ikke forbudt - så det mener jeg de bør tage med i deres overvejelser.
 23. livet tog en ny drejning,lige pludselig

  Købe alufælge og majspiber. Hvad ellers?
 24. Hey Yishi. Der er vildt mange faldgruber inden for bolighandel. Jeg kan kun anbefale, at du kontakter en boligadvokat [Reklamelink fjernet]. De er nemlig specialiseret i bolighandel, og kender til alle hullerne. Kh. Muhammed Agar
 25. SMS, hvornår kan spørge efter, om personen har fået den?

  Jeg tror ikke jeg vil tikke en person om at kontakte mig på den baggrund
 1. Vis flere...
 • Bruger statistik

  179.354
  Brugere i alt
  2.728
  Flest online
  fakemanager49
  Nyeste bruger
  fakemanager49
  Tilsluttede sig