Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk   

 1. i dag
 2. Og jeg vil undlade at citere F. D. Roosevelt, selv om det var relevant.
 3. Samsung Galaxy S7 edge sælges 3700 kr prisen er fast , jeg har købt en Galaxy S8 plus , den står som ny og den er gendannet til fabriksindstilling , der er til microsimkort og den er 32 GB send mig en PB hvis det er nået for dig
 4. Røv Pia kjærsgaards røv er det smukkeste der findes
 5. intimitet

  Dejlig kommentart også fra dig Salsa21 Ja, jeg har gjort opmærksom på et problem, men jeg har også selv været en del af problemet. Vores kærlighedspræferencer er bare så langt fra hinanden, at jeg tror rilfredsstillende løsning for os begge aldrig har været mulig. Det er hvad jeg har indset, og nok også derfor jeg føler mig ret afklaret. Håber VIRKELIG jeg kan få lov til at føle hvordan et kæresteforhold også kan være, når der er ligevægt i tingene. Ny må vi se Det er i hvert fald en stor hjælp at få jeres holdning og syn på sagen. Det er lige præcis det jeg havde håbet på ved at lave denne post. Tusinde tak til jer alle /StraightUp
 6. intimitet

  Tak, igen, kirstine.12 Jeg frygter vildt, at nissen flytter med. Men mine erkendelser over det seneste års tid, har gjort at jeg vil kommunikere mine behov og forventninger mere tydeligt overfør en ny partner. Det håber jeg vil imødegå en del repetition. Jeg skal dog stadig arbejde med min skam over at modtage, i stedet for at give, så jeg kan slappe mere af omkring det intime. Men jeg tror på det kan blive anderledes med en partner der snakke samme kærlighedssprog. En kvinde der eksempelvis bliver glad for søde beskeder, og ikke bare bliver irriteret, fordi man føler der bliver forventet et svar. Jeg har aldrig hørt om en kvinde der ikke brød sig om søde beskeder, altså bortset fra med ex-kæreste Jeg håber på at kunne begynde at se lidt lysere på tingene. Jeg er bare som et såret dyr, rent intimitetsmæssigt /StraightUp
 7. Nu har jeg kun indtægt fra dem i USA disse år, men jeg havde selv en overgangsperiode i starten med blandet indtægt fra både Danmark og USA (mens jeg boede i Sverige), og der var nogen indviklede regler, som jeg fik en revisor til at finde ud af. Noget med en 50 procents grænse af delindtægt fra udenfor EU, jeg husker det ærlig talt ikke, men jeg blev i al fald ikke dobbeltskattet af noget af det. Og jeg betaler ikke skat til den amerikanske stat eller sådan noget. Jeg betalte dansk skat af indtægten i Danmark, og (i mit tilfælde) svensk skat af indtægten fra USA. Nu går jeg bare til en svensk revisor en gang om året og beder dem finde ud af, hvad jeg evt. skal have tilbage og får dem til at udregne fradrag og alt det. Det virker ikke, som om der er den store forskel mellem Danmark og Sveriges skatteprincipper, men jeg er selv forholdsvis blank, hvad skatteregler angår. Jeg elsker netop at kunne arbejde hjemmefra og den store omskiften i typer af opgaver. Jeg kan ikke forestille mig at lave andet nu.
 8. Så er det jo bare at søge, hvis man føler det er jobbet for en. Det lyder dog attraktivt for en som vil arbejde hjemmefra og håbe at tjene til brødet uden at blive millionær af det, og alligevel nok ikke at rende hos kommunen hele tiden. Hvordan beskattes sådan et job, når du henviser til den Amerikanske side, og lønninger på lige fod med amerika? Jeg formoder man betaler noget dobbelt skat i Danmark eller? Så lige du nævner Sverige som hemstad, så kan du have svært ved at kende lovene for Danmark? eller?
 9. Jeg frygter såmænd hverken muslimer eller islam, men forbeholder mig retten til at være kritisk.
 10. De vil gerne have en balance mellem effektivitet og kvalitet. Jeg begyndte selv at tekste, fordi jeg godt ville højne kvaliteten af det underholdning jeg så, og ja, det er en udfordring i sig selv, for det går stærkt. Og lønnen er ikke så ringe igen, selv om det er californisk prisindeks, som er lidt lavere end skandinavisk. Man kan sagtens tjene godt, også fordi dollaren er høj disse år.
 11. Man skal have egen computer og en stabil Internetforbindelse, gode engelsk- og danskkundskaber mht. nidkærhed for retstavning, grammatik, osv., samt en forståelse for god dansk tradition for undertekstning. Man skal kunne viderefortælle den givne historie på dansk, med det basale princip, at de bedste undertekster er dem, seerne ikke bemærker, at de læser, mens de ser produktet. Det kontra, at man arbejder for en travl underholdningsindustri, der i vores digitale tidsalder får mere og mere materiale, der behøver danske undertekster, eks. til Netflix, HBO og deslige nyere digitale distributionsformer, men også de mere traditionelle, Home Entertainment, osv. Arbejde til broadcast er sjældent, når man arbejder for det amerikanske kontor, men det kan godt forekomme. Man får meget tv og film af alle mulige genrer mellem fingrene, og de skal oversættes til en god grad af seerforståelse og hurtigt videre i systemet. Der er oftest kvalitetskontrol af ens arbejde, og kan man give QC'eren så lidt som muligt at redigere, så er man god til jobbet. Man får udstukket opgaver via e-mail. Der er ofte daglige deadlines hængende over hovedet på en, fra Danmark oftest med aflevering til f.eks. kl. 18 (klokken 9 i Californien), projekter kan komme fra dag til dag. Man arbejder i bureauets egen undertekstnings-software, hvor underteksterne vises til video. En skabelonfil på engelsk og tilhørende videofil (ofte i gigabyte-størrelse) downloades til hvert projekt. Der kan opstå andre opgave-typer, f.eks. såkaldt metadata om serier, film, mv., sådanne opgaver er oftest i enten Word- eller Excel-format, så det kan være nødvendigt at have Office-pakken også. Hvor meget man tjener afhænger af, hvor meget tid man afsætter til arbejdet. Det kan f.eks. være både 30, 50, 60.000 dollar om året, hvis man knokler. Man er meget sin egen herre, det er freelance-arbejde, hvor man oftest betales per produktionsminut, og der kan være stor forskel på antallet af undertekster per projekt. Man sætter sig for et antal produktionsminutter at oversætte dagligt, eks. 45, 60, 100, hvad man mener, man kan nå at lave indenfor deadline. Der kan godt opstå døde perioder uden så meget at lave, men de har ærlig talt været sjældne de senere par år. Sommerperioden kan især være travl. (Og nu skal jeg trække vejret...)
 12. intimitet

  Hvis hun ikke havde sagt stop, ville jeg sige at det var ok for dig at sige stop. Du har gjort opmærksom på et problem, hun har ikke taget det alvorligt. og så kommer man jo ikke så langt. det er gået galt, og det kommer sikkert til at gøre ondt et stykke tid, men håber da for jer begge at i hver især finder en der passer bedre til jer, så i kan finde ud af hvordan det også kan være.
 13. Vil gerne påpege at jeg ikke er bange for muslimer, men jeg frygter islam.
 14. Denne her "debat" er nyttesløs, nogle er bange for muslimer og labber alt i sig der bekræfter deres frygt.
 15. intimitet

  Jeg er fan af konflikthåndtering, der er værktøjer der kan bruges i mange situationer, hvis ikke alle. Som du skriver vil dit problem garanteret genopstå, da du selv er en del af det. Men afstand fra hinanden vil give noget luft til at se mere klart. Ellers kommer løsningerne jo ikke frem i lyset. Iøvrigt kreative svar du har fået, som er gode at tænke over. For hvem har ikke konflikter løbende i forhold og ellers, det er næsten det livet består af. Og så af at løbende finde løsninger til det. :-)
 16. Som jeg læser det, så vil de have fokus på effektivitet og ikke kvalitet, det er jo ikke værre end dem som man ser tekstet allerede idag, der kan man se hvor fejl er og hvordan de effektivt får skrevet forkert, fordi de nok får en ringe løn og de presses ud i at gøre det på akkord. Men ok, det er jo et job, og som slagteri medarbejder får man også prøvet en del men man kan også redde sig en fin løn ved overarbejde uden at presses til dette.
 17. Jeg har aldrig kigget i mine børns mobiltelefoner, men da min datter skulle have sin første valgte jeg abonnement hos CBB, fordi jeg dér kunne gå ind og se hvilke numre hun var i kontakt med. Jeg ved ikke om man kan/kunne det med andre udbydere. Hvis jeg havde tjekket mine børns telefoner, og de var vidende om det, så er jeg sikker på, at mange sms'er ville være blevet slettet straks efter læsning.
 18. Men så 'forsvinder' folk også i fængslerne, under mystiske omstændigheder. Voldtægter er der nærmest heller ikke noget af, fordi man så bare gifter sig med offeret. Det er heller ikke mord at stene folk, da det er en straf. Du bor sandsynligvis i et land, der ikke respekterer basale menneskerettigheder og fremhæver, at den registrerede mordrate er lavere end i DK. De har mange lyksaligheder Tak for kaffe
 19. Det er vel heller ikke et typisk dansk 'fagforeningsjob' - så skal man nok have andre jobs. Jeg kunne godt være interesseret i at søge det. Vil du fortælle lidt mere om det?
 20. A Pro pos: http://www.express.co.uk/news/world/437939/I-am-innocent-but-was-left-to-rot-in-Dubai-jail-and-almost-stoned-to-death-says-Briton
 21. Jeg tror, at det nemt kan give din kone en falsk tryghed. Jeg har to børn på henholdsvis 16 og 20 år, og dertil har jeg ikke glemt hvordan det var at være ung, og der er simpelthen ting forældre ikke ved om deres børn. Jeres børn kender mors holdninger, og de ved, at mor tjekker deres mobiltelefoner, men det ændrer ikke på, at de er teenagere med alt hvad det indebærer. Hvis din kone tror, at hun på den måde kan forhindre jeres børn i, at have et privatliv, så er hun naiv. Ud fra mit kendskab til mine egne børn, så er jeg sikker på, at hvis jeg havde gjort som din kone, så ville de have haft en ekstra telefon, som jeg ikke havde kendskab til, og den ville blive slukket eller sat på totalt lydløs når de nærmede sig hjemmet. Telefoner er ikke svære at få fat i for de unge mennesker, der er altid en kammerat der har en gammel telefon liggende, som de gerne forærer eller låner til en ven "i nød". De unge mennesker er ikke dumme, de skal nok finde en udvej. Jeg er sikker på, at din kone vil nå meget længere ved, at vise børnene tillid.
 22. Jeg vil vædde min gamle hat på, at hvis du skaber dig, som man kan se folk gøre her i DK en sommerdag, er der nok ikke langt til en gang formanende straf. Det kan svinge fra pisk til døden, som du nok er opmærksom på. På med en bikini og en sjus i hånden ned i bazaren. Og tag så din kæreste med af samme køn og hold hånd eller kysse, så er der fest. Men du har selv valgt, at bosætte dig i et sådant land og indretter dig så nok efter forholdene, uden at jeg ved, hvor i verden det egentlig er.
 23. @ubiquitous Hun siger jo sandheden. Man skal jo ikke debattere ret meget flygtninge / indvandrer, før man møder de 'modargumenter' hun taler om. Du sagde, du havde set videoen ? Og selvfølgelig kan 'den anden side', ikke se pointen. Det er jo dem med de 'rigtige' meninger.
 24. Næh, jeg prøver at regne ud hvad du mener hun siger er vrøvl. Det er måske KUN den ene citat du nævnte fra videoerne du opponerer imod?
 25. Så du er ligeglad med, at hun ikke siger sandheden?
 26. Hvad al i alverden fabler du om? Citerede du bare noget tilfældigt og konkluderede noget du gerne ville stikke mig i skoene?
 1. Vis flere...
 • Bruger statistik

  178.676
  Brugere i alt
  2.728
  Flest online
  nlarsen
  Nyeste bruger
  nlarsen
  Tilsluttede sig