Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. phantomet

  Debatter

  Med forbehold for at indlægget er redigeret, så fastholder jeg at et indlæg om at menstruation er "småklamt" i en personlig tråd om sygdom er malplaceret. Der handler om basal situarionsfornemmelse. Det her er for letkøbt modpol, du bliver nødt til at konkretisere med direkte eksempler. Jeg er på ingen måde en fantast som mener at alle skal komme væltnde ind over grænserne til Europa, men muslim-bashingen gavner heller ikke noget. Det her er jo et glimrende eksempel på at et intetsigende postulat ikke beriger debatten.
 3. modpol

  Debatter

  Et godt råd hvis du absolut vil sige noget derinde, så læg et filter på og vælg hvilket emner omhyggeligt. De tager de meget seriøst og meget personligt, kender hinanden og ønsker helst ikke indblanding for udvedkommende. Hvis de have kunne lave private samtalerum med kun godkendte brugere så have de brugt det. Du skal se det som at du kommer ind gruppe, midt en i samtale og uden invitation blander dig uden at have noget at sige. Skal du absolut sige noget, så sig det som de ønsker at høre, hvad det synd for dig håber du får det bedre og sådan noget. Ingen interesseret sig for hvad du får ud at af læse det, det forstyrre bare og de er som sagt hurtige på aftrækkeren fordi de reelt ønsker at det var privat.
 4. modpol

  Debatter

  Du står selv for en del på udlændingeområdet, så det kan du jo starte. Men har skal debatten dog have ros, det er der der tales mindst om udlændinge og det er fokus på kvinders ønsker og tale emner, så den har sin berettigelse. Det virker bare mere som en snakke klub end et debat site.
 5. modpol

  Debatter

  Afsporing kunne man have undgået hvis man ikke reagerede. Hvis man går med på vognen når noget skriver noget som man opfatter som ufornuftigt så deltager man selv i afsporing. Bare fordi man kan reagere betyder det ikke man skal. Og når man så skriv i en ubehagelig tone så går man efter manden og ikke bolden.
 6. modpol

  Debatter

  jeg synes den reaktion er forventelig persongalleriet taget i betragtning, men på ingen måde rimelig. Det tales decideret grimt i strid med reglerne og der overreageres. Hvis man synes at nogen siger noget som kan forstårs på en dårlig måde, så vil man normalt spøge ind til det inden man eksplodere i raseri, for det kunne jo være man ikke have forstået vedkommende korrekt. Vi kender heller ikke indholdet af de røde kort, men det der citeres fra er ikke efter reglerne. Så anmeldes fra folk som selv bryder regler i samme indlæg, overreaktioner uden at høre hvad det menes først er dårlig stil. Forventelig ja, efter reglerne og rimelig nej der synes jeg ikke du har ret. Af samme årsag gider jeg heller ikke skrive derinde der er for meget følelser og for lidt principper og ideologi. De går efter personen og ikke efter boldten, hvilket er alfa og omega i en debat. Jeg debatter gerne om ethvert interessant emne, men jeg står af når folk bliver personlige. Og i dette tilfælde som i andre derinde, bliver det taget personligt fra første øjeblik.
 7. phantomet

  Debatter

  Her vil jeg gerne kvittere og sige at jeg kunne ikke være mere enig. Der er for mange brøleaber som har en latent mangel på reelle argumenter, der er ikke meget reel debat over at det "MENER JEG" og "SÅDAN ER DET". Der skaber bare ekkokamre med rygklappere som hylder de enslydende tilkendegivelser. Her på Jubii drejer der sig især om emnerne kvinder og udlændinge. Især når talen falder på den nye debat, så er det der tøhø-humor om kvinder tåkrummende at læse, fair nok at man ikke kan lide den debat, men så disk dog op med en kritik med noget kød på i stedet for, sårn' er kvinder jo.
 8. i dag
 9. Entrelac

  Debatter

  Lige præcis. Er det ikke det man kalder "afsporing af tråden"? Jeg har deltaget i mange debatter, på forskellige fora, men har droslet meget ned. Jeg synes der er for mange der ytrer sig, bare fordi de kan, uden at have noget fornuftigt at sige. Og her på Jubiii synes jeg der er kommet nogle brugere, som bruger en ubehagelig tone, og nogle går mere efter manden end efter bolden.
 10. Det skal ikke ændres, lys om dagen FTW!
 11. phantomet

  Debatter

  Nu blev jeg lige nysgerrig og tjekkede hvad det handler om, og du går ind i en personlig tråd om sygdom og skriver om at menstruation er "småklamt"? Nu har du efterfølgende redigeret indlægget, så jeg ved ikke om det er korrekt opfattet? Hvis ja, hvordan kunne du så forvente andet end den reaktion du fik?
 12. basle72

  Menisk/mengrad ?

  du kan starte med at finde ud af om vedkommende har en forsikring der dækker fra en mengrad på 5 eller 8, hvad jeg kan læse mig frem til kan en menisk skade maks give en mengrad på 5, så hvis forsikringen først dækker fra 8 så giver svaret lidt sig selv. Om der dækkes hvis forsikringen starter ved 5, afhænger nok af om der er anmeldt en skade da det skete eller ej. Skal dog siges jeg ingen erfaring har med meniskskader, men har været turen igennem med en rygskade, og et godt råd er at får du afslag fra din forsikring fordi de sætter mengraden for lavt, så prøv en anden læge. Da jeg fik min egen skade havde jeg privat ulykkesforsikring i Fair, og en gennem arbejdet i Top Danmark. Fair sendte mig til læge mens jeg stadig var totalt dopet på morfin og gik med korset, mengrad 0, Topdanmark ventede til min tilstand var så normaliseret som man kunne forvente og fik en mengrad på 12, hvilket er det højeste den skade kan give, så ikke helt ligegyldigt med hvilket selskab og hvilken læge man har
 13. I går
 14. Der er vel en grund til, at børnene får medicinen. Jeg har også mine kritik-punkter i forhold til vores sundhedssystem, men jeg har endnu aldrig hørt om en læge, der slutter barnets 5-års undersøgelse af med, at skrive en recept på medicin mod angst ell.l.
 15. DenBruneMunk

  Menisk/mengrad ?

  Nu er der jo forskellige forsikringer, og kritiske sygdomme, invaliditets grader og andet som nogle forsikringer dækker dig på, og så arbejdsskader som du kan få erstatning og løn i flere år på, hvis skaden vurderes som arbejdsrelateret, måske behøver den ikke relatere til nu og her? Hvis jeg nu skulle blive kritisk syg, så kunne jeg få løn dækket i flere år efter virksomheden havde fyret mig efter sygdom, som jeg har læst betingelser for min forsikring. Svært er jo at efterprøve den men kender da til erstatninger som er udbetalt her. Så hvis man ved lidt mere, så kan man bedre vurdere hvad der er mest korrekt, og ja, det kan da også bare være for at finde en grund til at det ikke skulle relatere til nu, sådan er det jo med erstatninger. Du kan også let snydes af forsikringen, så hvorfor skal du ikke have lov at spille dem op imod deres ege snørklede regler og betingelser , som jo er en måske at snyde dig for erstatning.
 16. Entrelac

  Menisk/mengrad ?

  Hvorfra forestiller i jer, at erstatningen skal komme? Eftersom det ikke er sket ved en ulykke, så er det ikke noget at hente fra en evt. ulykkesforsikring.
 17. gråkrage

  Svært at finder sex??

  Ja, det er jeg helt enig i. Men forelskelse og erotisk tiltrækning er IKKE det samme. Forelskelse er en helt særlig tilstand - der er en god definition i Den Store Danske ordbog, som jeg tænker de fleste vil være enige i: "forelskelse, tilstand af henførthed, hvor man oplever, at en anden person er ganske specielt betydningsfuld i ens eget liv. Forelskelse skelnes ofte fra kærlighed, der er den mere varige følelse, man fx kan opleve over for sine børn. Det er centralt ved forelskelsen, at den person, man er forelsket i, ikke ses reelt, men i et idealiseret lys. Det siges således, at man ikke er forelsket i en person, men i ens eget billede af denne person." Man kan sagtens føle (stærk) erotisk tiltrækning til en person, uden at være forelsket.. Det er en meget vigtig sondring ... Gad i øvrigt nok vide hvordan man i jæger/samlersamfund fandt ud af hvem der skulle danne par med / få børn med hvem - og hvor meget man véd om det ... Da vi blev landbrugere, blev der meget stærk social kontrol med valget af partner - fordi man kunne arve værdierne, og fordi man blev dybt afhængig af en krigeradel, der kunne beskytte landet ... Så hverken seksuel tiltrækning eller forelskelse har været særlig populær, i en meget lang periode af vores historie ... Så det er ikke så mærkeligt, at vi har svært ved at hitte rundt i det ...
 18. Ydrk

  Menisk/mengrad ?

  Hvor i mener du snyden består ?
 19. DDR

  Menisk/mengrad ?

  When in doubt...... Han lyder som en snydesvans....
 20. Min præference er helt klart at beholde det som nu. Jeg elsker de lange sommeraftener og det vil jeg gerne beholde. Var det op til mig skiftede vi to timer.
 21. Man kan vænne sig til meget over tid. Spørgsmålet var hvilke problemer, og et er altså, at folk har soverytmer, og nogen kan ikke lave dem om, da det er hjernen som styrer dem og ikke dem som styrer det. Der er der folk som kan sove med det samme, og andre som bruger alt for meget tid på dette, eller bare kræver mindre. Det er en ren videnskab, og deriblandt er problemet hvorfor sommertid gør en forskel.
 22. Og det skadelige bavl baserer du så på præcist hvad?
 23. Som værende gift med en psykiater vil jeg foreslå dig at prøve og sætte dig ind i virkeligheden indenfor psykiatrien, inden du medvirker til at sprede mere af det uinformerede og aldeles skadelige VRØVL. Vi er ikke uenige i at der sikkert er for mange diagnoser, som børn bliver udstyrret med, og nogen af de unger, der har problemer, kunne helt sikkert blive "helbredt" ved hjælp af ændringer i deres livssituation, opdragelse, skolegang etc. Men der er samtidig en helvedes masse dybt psykotiske mennesker, hvis hverdag er et helvede, hvis de ikke medicineres med den rette medicin. Samtaleterapi etc. er udmærket i nogen sammenhænge, men det har bare sine begrænsninger, præcis ligesom medicin også har det. Men at fable om at al medicin er skadelig, og at det er farligt at gå til psykiater, er grundlæggende skadeligt for patienterne, og potentielt farligt for folk, der kommer i kontakt med nogle af de hårdest ramte patienter.
 24. For at være helt ærlig, så kan det fand'me ikke tage nogen mere end én dag at justere tilværelsen én time frem eller tilbage. Der kan simpelthen ikke være ret mange mennesker, som bliver hårdt ramt af at skulle gå respektivt én time tidligere/senere i seng to gange om året, at det er nødvendigt at lave om på Sommer/Vintertid. Det svarer for pokker til enten at gå en time for sent i seng én gang om året, og så at kunne sove én time længere (en søndag) én gang om året. Og ligesåvel som at der er nogen, der hævder at det er ih-så-åh-så slemt at skulle ændre sin dagsrytme med én time to gange om året, ligesåvel vil du have et læs andre folk, som vil brokke sig over at skulle miste dagslys om morgenen i vintertiden, og/eller at blive generet af lyset en time tidligere om morgenen/natten i løbet sommeren.
 25. deliciouscookie

  Debatter

  Sådan er kvinder, de husker som elefanter når de synes man har gjort noget forkert
 26. Zorglup

  Debatter

  Og så har de mindst en årelang 295 siders sniksnak om denne debat De kan sgu ikke helt slippe den
 1. Vis flere...