Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk   

 1. Seneste time
 2. Fordi du tydeligvis tror på alt hvad han siger/skriver uden at sætte spørgsmålstegn. Mit reaktion kommer af alle de beretninger jeg har læst fra kvinder, der har været i kløerne på en psykopat. Dermed ikke sagt, at manden, du er forelsket i, er psykopat, men det kan ingen af os reelt vide. Hvordan kan du f.eks. vide, at alt det der med "barndomsnabo" ikke er rent vrøvl? Måske er han på en eller anden måde kommet omkring din facebook-profil og har tænkt, at "hende det AmazinglyCrazy ser s'gi meget godt ud, hende kan jeg godt snøre". Den beskrivelse du skrev først får mine nakkehår til at rejse sig: "Han fortalte at han sover på sofaen hver nat, undtagen når hun har nattevagt. At kærligheden til hinanden har været ikke-eksisterende i flere år, og at der hverken er kys, kram eller sex, men at det bare drejer sig om at gøre det så godt de kan, for børnenes skyld. Jeg blev selvfølgelig usikker, og min første indskydelse var at trække mig ud af det. Men samme tid troede jeg på ham. Jeg troede på at han sov på sofaen - jeg havde selv set billeder, hvor han havde lagt sig der. Og når vi skrev sammen om aftenen, så jeg også altid billeder af at han befandt sig på sofaen..Jeg troede på at han var ulykkelig og ensom. At de skændtes for meget. At hun bare generelt er utaknemmelig og doven - han fortalte at han stortset står for alt i hjemmet. Også de dage hun har fri for arbejde." Det er før set, at mænd fremstiller deres koner på den måde, og senere er det kommet frem, at de har et "velfungerende ægteskab" og et yderst velfungerende sex-liv, men det har bare ikke været nok for manden. Mit råd til dig vil være, at du bør møde ham på neutral grund, og se om han overhovedet er den samme som på de billeder han har sendt dig. Hvis dette stemmer overens og du har lyst til mere, så sig til ham, at en dejlig mand som ham bør da ikke leve i sådan et ægteskab, det må han se at komme ud af, og når han er kommet det, så kan i to finde ud af noget.
 3. lægesekretær

  Ja, jeg havde også regnet med lige at kontakte skolen for en sikkerheds skyld, da jeg har en anden elevplads jeg skal afslå, så det ville være så ærgerligt at afslå den, for så at finde ud af, at jeg måske så ikke var kvalificeret til lægesekretæren
 4. Samme her. Op til 77% herboende muslimer ønsker sharia indført. Og svaret var : Ikke alle. Ikke et ord om hvordan vi finder de 23% der gerne vil og hvad vi skal med resten.
 5. lægesekretær

  Til infomøde i RH sagde de at man selv var ansvarlig for at kontrollere om man var kvalificeret. Jeg har kontaktet en vejleder ved den lokale handelsskole for at høre om jeg er kvalificeret.
 6. lægesekretær

  Men tjekker de ikke om man opfylder kravene inden de kalder til samtale? Nu bliver jeg jo helt nervøs for om jeg er kvalificeret, selvom jeg er blevet tilbudt en plads
 7. i dag
 8. Kære venner, det betyder altså IKKE, at de unge ikke kan komme på gymnasiet, det betyder, at de skal pendle endnu længere (hvilket naturligvis også er åndsvagt). Det handler om, at Køge Gymnasium har en max kapacitet for, hvor mange elever de kan optage, og her må de altså afvise dem, der kommer længst væk fra. Men de unge kan altså godt komme på gymnasiet, det bliver bare ikke i Køge, men i Hasle eller i Solrød så skru lige ned for retorikken om, at det betyder, at de ikke kan få en uddannelse på gymnasialt niveau.
 9. Hvilket jeg dog ikke synes kan være en undskyldning for den obligatoriske skolegang og skolen, hvor man har krav på at få samme kvalitet af uddannelse, uanset om man er det ene eller det andet køn. Så igen... dem der lærer bedst på måde A, skal lære på måde A og dem der lærer bedst på måde B, skal lære på måde B og så fremdeles. Man kan ikke prædike ligestilling og så sammensætte et uddannelses system, der konsekvent uddanner et køn bedre end det andet, blot fordi de er af det køn.
 10. Puha. Lidt af det hele. Vi nyder at rykke grænser, prøve nye ting og opleve noget. Dominans, sprøjteorgasmer (for nyligt nåede jeg at fylde munden og spytte det ud i ansigtet på hende), deepthroating så det sviner, cuckolding, partner bytte, 3/4 kanter, anal sex (til begge parter). Har en god del legetøj der regelmæssigt bliver brugt. Div dildo/vibrator, buttpllugs, wands + tilbehør, BDSM udstyr, bedøvende cremer, penis ringe, brystklemmer, gagball osv.. Sex skal være sjovt! Og spændende.. Ikke dermed sagt det skal sprænge kurven hver gang..
 11. Til det udefinerede dengang. Dengang var der nogen af de boglige mænd, der blev udddannet. Få til ingen kvinder og langt de fleste boglige kvinder og mænd forblev uuddannede akkurat som de ikke-boglige kvinder og mænd. Det er ikke de samme mennesker. Folk der ikke klarer sig godt på skolebænken idag, ville aldrigt have fået chancen førhen. Vi er ikke blevet mere intelligente over de sidste 30-50-100 år, udover hvad der kan forklares med mindre sult og sygdom, men vi er gået fra at forsøge at uddanne et fåtal, nemligt de bedste (eller måske rettere børn af de rigeste), til at forsøge at uddanne lang størstedelen af befolkningen. Altså er vi begyndt at forsøge at uddanne langt flere ikke-boglige, børn med ressourcesvage forældre og undskyld udtrykket... rent ud sagt dumme (det er der jo altså nogen der er).
 12. I går
 13. Det var godt nok lige på og hårdt... Hvorfor er jeg dum? Fordi jeg er faldet for en mand, jeg ikke har mødt? Fordi jeg er faldet for en mand, der er i et forhold med en anden kvinde? Fordi jeg tror på ham? Fordi jeg har inviteret ham hjem til mig? Jeg valgte ikke at falde for ham. Det skete bare. Og ja, jeg burde nok have stoppet det inden det blev så alvorligt, men det kunne jeg ikke... Jeg tror på hans historie, og jeg stoler ellers sjældent på folk.. Vi har udvekslet billeder flere gange om dagen, hver dag. Vi har skrevet sammen fra morgen til aften. Jeg har set billeder af hans børn, og billeder af ham sammen med hans børn. Med hensyn til det med at invitere ham hjem.. Det er måske ikke så smart. Men jeg har en stor maglight og en stor hund, som passer på sin ejer Tro mig, hvis nogen gør mig noget, så har de et flot tandsæt siddende i armen.. Ikke at jeg nogensinde kunne finde på at bruge min hund til at angribe nogen, men det er sgu meget rart at vide, at han passer på mig.
 14. Hmmm, hvis nu du fik hans kones version af deres situation, så ville den muligvis vise et helt andet billede. Hvis ikke du havde skrevet at du er 31 år, så ville jeg have troet du var et naivt tøsebarn på max. 17 år, men eftersom du er 31, så må du jo være dum. Rent ud sagt. At invitere en fremmed mand ind i dit hjem første gang i skal ses er da noget af det aller dummeste du kan gøre. Har du nogensinde hørt om psykopater?
 15. Er der virkelig ikke en eneste, der har noget at sige?
 16. Jeg fortalte naboen, at elektromagnetiske stråler fra trådløse teknologier giver mig en helvedes hovedpine ..., og nu søger jeg et primitivt samfund - i Storbritannien eller Norden - blandt folk, der også véd, hvad det gælder om! De såkaldte økologiske samfund i Danmark duer ikke, de kan være internationale, have kvægpasning, eller ligge i et område med livsfarlig bestråling. Storbyerne duer ikke; de kunne ikke være uden forsørgelse fra landbruget, og der findes åbenbart masser af landmænd, der gider det, men alligevel at bo i det cirkus, så er det umuligt! Hvis du af kedsomhed finder film til underholdning, bruger briller eller har et seksuelt behov eller har et kæledyr, så véd du ikke, hvad det gælder om! Og hvis det bare kunne forklares, så var der ikke brug for livserfaring. Men hvis der skulle være andre, der ikke er så naive at tro på unaturlige og offentlige myndigheder, og som gerne vil bo i primitivt samfund for at blive færdig med det, som det gælder om, så kan vi vel hjælpes ad fascistisk naturligvis ...
 17. Hej allesammen. Vi er et par på 36 og 41 år der er blevet nysgerrige efter at vide hvad der foregår af kinky udskejelser hjemme hos andre par. Det skal lige understreges at vi IKKE er interesseret inogen former for møde, bare erfarings udveksling og hyggelig/fræk snak som inspiration :-) Hos os er der ikkemeget der er tabu belagt, vi nyder dominans, urin, urin, fisting, og når det skal være helt vildt napper vi en missionær stilling :-) Håber at høre fra jer og dele lidt erfaringer.
 18. Godaften allesammen.. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte... For noget tid siden blev jeg kontaktet på facebook af en fyr, der troede at jeg var hans barndomsnabo. Det var jeg ikke, men vi faldt i snak, og vi klikkede bare fra første besked. Lynhurtigt var det blevet til at vi skrev sammen hele dagen (hver dag) og ringede sammen næsten dagligt, og vi begyndte så småt at falde for hinanden.. Inden det blev alt for alvorligt, fortalte han mig dog, at han levede sammen med en anden kvinde. En kvinde han har 2 børn med. En kvinde han har været sammen med i 12 år. En kvinde, som han lever et kærlighedsløst liv sammen med.. Han fortalte at han sover på sofaen hver nat, undtagen når hun har nattevagt. At kærligheden til hinanden har været ikke-eksisterende i flere år, og at der hverken er kys, kram eller sex, men at det bare drejer sig om at gøre det så godt de kan, for børnenes skyld. Jeg blev selvfølgelig usikker, og min første indskydelse var at trække mig ud af det. Men samme tid troede jeg på ham. Jeg troede på at han sov på sofaen - jeg havde selv set billeder, hvor han havde lagt sig der. Og når vi skrev sammen om aftenen, så jeg også altid billeder af at han befandt sig på sofaen..Jeg troede på at han var ulykkelig og ensom. At de skændtes for meget. At hun bare generelt er utaknemmelig og doven - han fortalte at han stortset står for alt i hjemmet. Også de dage hun har fri for arbejde.. Jeg tænkte selvfølgelig også meget på hans børn. Jeg ønskede (og ønsker) ikke at splitte en familie. Men samme tid kunne jeg ikke lade være med at tænke på, om de måske ikke ville have bedre af at se deres far og mor glade hver for sig, end sure og deprimerede sammen. Vores kontakt fortsatte, og følelserne udviklede sig. Selvom jeg aldrig havde troet det muligt, så begyndte jeg at føle at jeg elskede en mand, jeg aldrig havde mødt.. Jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om at han følte det samme som mig. Men han har også haft det svært, for på trods af at forholdet derhjemme er dødt, så har han kæmpet meget med, hvad der er rigtigt og forkert. Han vil ikke såre hende eller børnene. Og han er bange for at det vil ende med at hun vil gøre alt for at tage børnene fra ham, hvis han går. Alligevel har vi ikke kunne stoppe vores kontakt. I fredags besluttede vi os så for at mødes. Vi aftalte at han skulle komme hjem til mig, og at vi bare skulle mødes som venner og se hvad der så ville ske.. Han skulle være kommet igår. Igår morges startede som hver dag har gjort - vi skrev sammen, fjollede, udvekslede "Jeg savner dig" osv.. Jeg tror måske at det var 10 minutter inden han skulle ud af døren, at han blev i tvivl. Igen vidste han ikke om det ville være rigtigt.. Hvis vi mødtes, så var han ikke sikker på at vi ville kunne holde os fra hinanden, og så ville han have været sin kæreste utro... Jeg sagde til ham, at jeg så syntes at han skulle blive hjemme, hygge med sine børn og føle efter hvad han virkelig ville.. Kort efter skrev han, at han syntes at vi skulle skrue ned for kontakten de næste par dage, så han kunne finde ud af hvad han skulle gøre. Jeg udviste forståelse, og vi har nærmest ikke haft kontakt siden. Nu sidder jeg her med en følelse af at jeg taber den her kamp.. Jeg er ubeskriveligt meget vild med ham, og jeg føler at mit hjerte er knust. Jeg ved godt at det lyder langt ude - at elske en person man aldrig har mødt. Jeg troede sgu heller ikke på at det var muligt, før det skete. Jeg er sgu da en kvinde på 31 år, så jeg burde være mere voksen i hovedet, end det her.. Men jeg føler mig som en teenager. Jeg tjekker min mobil konstant, i håb om at han har skrevet. Jeg sov næsten ikke i nat, fordi jeg blev ved med at drømme at han skrev, hvorefter jeg vågnede op og tjekkede min mobil igen-igen.. Jeg kan bogstaveligt talt ikke huske nogensinde at have følt sådan her før.. For én gangs skyld vil JEG bare gerne vinde! At han vælger at sige at vi ikke skal mødes, fordi han ikke vil risikere at komme til at være utro, viser vel også kun at han er et godt menneske? Jeg ved ikke hvad jeg egentlig søger råd til.. OM jeg i det hele taget søger råd, eller om jeg bare har brug for at snakke om det hele. Jeg er bare knust :/
 19. Hun rammer sømmet lige på hovedet. Det samme bliver også sagt herinde fra "the useful infidel"-segmentet. Det er ret sjældent, der egentlig kommer nogle reelle modargumenter til os" islamofobers" påstande. Jeg skrev f.eks. på et tidspunkt om at mange muslimer ønsker sharialov indført. Der kom "not all"-argumentet også i spil og det er selvfølgelig rigtigt. Men 60-70% af muslimerne er immervæk også en del.
 20. lægesekretær

  Hej med jer (: Så flere af jer spurgte ind til ny og gammel ordning. Forskellen er den, at dem på gammel ordning skal i skole ca. 3 uger mere end de nye. Der er to uger til fagprøve hvor der kun er en på ny ordning. Så skal de gamle lave to mellemskoleprojekter, hvor de nye kun skal lave et. Gammel ordning skal lave en konference / temdag, og det skal ny ordning ikke. Der er også lidt forskel på de valgfag vi har. (: Det er vist sådan det der er forskellen lige nu. Grubden til der ikke er så mange der har søgt i år, er at mange ikke opfylder de krav der skal til. Flere er kaldt til samtale men ender med at må aflyse, de da i mellemtiden har fundet ud af at de ikke opfylder kravet. Sidst men ikke mindst er der jo usikkerheden omkring jobsituationen efter lanceringen af Sundhedsplatformen (for Region S og Hovedstaden).
 21. Tror faktisk andelen af boglige mænd er lige så stor i dag som tidligere, forskellen er at det tidligere var nemt at gå ud af skolen i en ung alder og få et arbejde, eller komme i mesterlære osv. Det var mere almindeligt den gang og helt ok. I dag skal man nærmest have en uddannelse til alt, og hvor selv håndværksfag tit er rimelig boglige i dag. Det som lader til at passe piger bedre end drenge, er at sidde stille på en stol og lære ting i teorien. Hvor mange drenge er mere aktive og har svært ved at sidde stille på en stol i så langt tid og holde fokus. Hvor en mere aktiv og praktisk orienteret undervisning vil passe bedre til dem. Hvor man ligesom kan sige at de lærer med hele kroppen, og ikke kun hovedet. Du går meget op i historien og den er jeg helt ærligt ikke nok inde i, men vi er jo i bund og grund et landbrugsland, hvor manden arbejde ude i stalden og på markerne, mens konen holdt huset lavede mad osv. Senere da vi blev et industriland og folk flyttede ind til byerne, var det i første omgang mændene der fik job på fabrikkerne, men med børnepasning osv blev det efterhånden også muligt for kvinderne at komme ud på arbejdsmarkedet. Måske fordi man ikke var vandt til kvinder på arbejdsmarkedet og de blev anset for svagere og knap så intelligente, så gav det sig også udtryk i de jobs de fik og deres løn. Selv i dag hvor vi er meget klogere og man ikke kan sige at det ene køn er mere intelligent end det andet, så ligger det åbenbart så dybt i os endnu, at piger og kvinder generelt anser sig selv som mindre intelligente end de er, og tilsvarende anser drenge og mænd sig som mere intelligente end de er. Efterhånden som kvinderne får bedre uddannelser end mænd, så kommer der jo helt logisk også flere kvinder som er chef og direktører, det kan jeg endda også se inden for mit område som er bygge og anlæg.
 22. AmazinglyCrazy

  The most horrible feeling in the world
  Is the feeling of being completely and utterly alone..

 23. WOW I ser delig frække ud
 24. intimitet

  Tak, kirstine.12 Det virker bare så nederen, at skulle kapitulere efter 25 år. Jeg har være hos psykolog gennem mere end et ½ år, pga. stessymptomer, som viste sig at bunde i tilstanden på hjemmefronten. Det er psykologen der har åbnet mine øjne for, at jeg ikke står op for mig selv, og hviler i mine behov. Utroligt jeg skulle blive 45 år før jeg fattede det. Men bedre sent end aldrig :). Vi har et sommerhus, som jeg overvejer at flytte op i. Vi har ikke sagt noget til de to yngste unger endnu. Det er SÅ grænseoverskridende at skulle fortælle sine unger at man skal skilles. Fuck, hvor jeg hader mig selv lige nu. /StraightUp
 25. Hej ;D min kæreste og jeg har været sammen i 8 år den 20 maj og vi blev forlovet 20 maj. vi flyttet sammen 20 maj og for 1 uge siden valgt vi så at vi vil giftes den 20 maj og min kæreste vil ikke giftes i kirke så ringed til rådhuset og vi var heldig det kunne lade sig gøre den 20 maj -2017 vi har sendt ægteskabserklæringen ind og navneændring men endnu intet hørt... har hele tiden sagt om så det ser tosset ud på rådhus vil jeg være hvid brud... men nu fortryder kæresten og vil gerne give mig et kirkebryllup men vi vil giftes den 20 maj.. vil prøve og ringe til præsten imorgen men tror i man kan annulere sin allerede indsendt papir og nå og få nogle nye der jo under en måned til??? håber virkelig for kan mærke nu at det føles mere rigtig.. vores største problem er lige nu at da det kun var rådhus regned vi med nærmest famillie 10-15 stk men flere og flere vil virkelig gerne med og vi vil ikke sige nej da det jo er one time oplevelse... men vi kan ikke være 30 personer i vores lille lejelighed og alle lokaler er optaget på nær lokale bowlingcenter.... men HA HA kan man holde brylllup i en bowlinghal .. alså vi får vores eget lokale men skal også bowle 1 time i hvidkjole haha... vi får buffet og fri softice bar og fri drikkevare... men igen kan man tillade sig det.. og vi regned med hele bryllupet kunne slippe for 5000 kr da vi startet men nu løber det nok op i 20 tusind med tøj og ringe og bowling.. det koster 16,500 kr for bowling.. 550 pr pers.. vi er villig til at bruge hver en krone på det trods vi skal flytte i september men vi tror vi kan nå og spare indskud osv op ellers kan vi låne og betale hurtig ud igen... vi ønsker virkelig og blive gift den 20 maj men er i tvivl om Man kan holde bryllup i en bowlinghal med bryllupstøj haha hjæææælp
 26. intimitet

  Ja god ide, prøv at bo hver for sig i et stykke tid, hvis det er muligt mht børn osv. Gå begge til parterapi det har jeg erfaring med skaber mere fair skilsmisse eller at man finder sammen igen uden det store drama. I passer dårligt sammen på et meget vigtigt område, nemlig sexuelt. Med tiden kan I blive venner, som måske er den bedste kombination for jer. Men hårdt er det i konflikten og adskillelsen, mens det står på. Få evt hjælp af en psykolog det dulmer lidt i sorgperioden uanset hvad vil der være sorg over det der har været og det I har haft sammen.
 27. intimitet

  Tak for kommentaren, Frk_Chris Jeg er enig. Og jeg forstår hende også godt. Ville bare ønske vi kunne comitte os til at arbejde sammen om vores udfordringer. Men jeg må tage min del af ansvaret for at vi nu står hvor vi gør. /StraightUp
 1. Vis flere...
 • Bruger statistik

  178.658
  Brugere i alt
  2.728
  Flest online
  MichelleDixen
  Nyeste bruger
  MichelleDixen
  Tilsluttede sig