Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. DenBruneMunk

  Endelig ikke-ryger - allan carr?

  For nogen, så er der kun en vej ud af rygning, og det er sygdom. Cancer tager alt muligt angst for at man tror på noget ikke sker, og den kurerer også ideen om at man aldrig selv rammes af denne sygdom. Så frygt ikke, som ryger, så er der altid en vej ud, den kommer måske indefra og den kan sikkert godt få din lyster ændret rigtig hurtigt. Røgen dræber og når den ikke at gøre det, så kan den gøre dig handicappet. Og tænk , man betaler så endda for at få sig ud i den eledighed eller for at slå sig selv ihjel.
 3. i dag
 4. modpol

  Værnepligt

  Det vil i hvert fald være en overtrædelse af uniformsreglement hvis baretten har emblem, det er forbeholdt tjenstgørende personel. Det er fuldstændig det samme, som hvis jeg bruger noget uniformeret hvis jeg stopper i politiet. Alt inkl. hue, skjorter og ja selv bånd til at holde adgangskort er uniformeret og omfattet af uniformsreglement. Hvis jeg på nogen måde går rundt og kan give anledning til at tro jeg er politi, så er det en overtrædelse.
 5. peter56

  • peter56
  •   
  • biffe

  Skriv gerne lidt mere om dig selv

 6. peter56

  Tøjret...

  Jeg er ejet af min dejlige kæreste, og jeg går med ble der er lavet af en stof sæk, og når kæresten har gæster får lukket kæften med en oppustelig gag, og min sække ble taget af mig så røven er bar, og i stedet får jeg sækken over hovedet, og bliver presset ind i et hundebur hvor mine tommelfingre låses sammen tommelfingerjern så jeg ikke kan lege med mig selv. Min pik bliver bundet op med en stram lædersnor så gæsterne kan trække den ud af bure og bruge den som de vil, og mit røvhul låses fast til buret, så det også kan bruges af gæsterne til stort og småt. Nogle gange får jeg en el-stav sat op i enden og så får jeg stød hvis noget går på mig mens vennerne og pigerne hygger sig sammen. Det er hårdt og dejligt at sidde som fange i buret og blive brugt som det passer min kæreste og gæsterne, og jeg ved jeg ikke kan komme fri, og buret er låst så jeg venter bare tålmodigt på at blive brugt som slave pik i buret.
 7. ThomasSneum

  Endelig ikke-ryger - allan carr?

  Jeg har aldrig forsøgt at kvitte smøgerne, men mon ikke det gælder om at få tankerne over på noget andet? Start en hobby.. Mal, byg flaskeskibe, gør rent.. what ever. Håber det lykkes..
 8. biine79

  Endelig ikke-ryger - allan carr?

  Her hjælper det at jeg laver noget aktivt , når trangen melder sig. Den er "kun" rigtigt slem i et par minutter af gangen, for mig hander det om at fjerne fokus, indtil at det er overstået. alternativt spiser jeg tyggegummi, hvis jeg ikke kan begynde at lave alt muligt
 9. Vaniljebæger

  Endelig ikke-ryger - allan carr?

  Hej! Jeg er igang med rygestop og er på dag nr. 2 idag.Jeg har læst bogen endelig ikke-ryger og er enig i alt hvad der står. Da jeg læste den, kunne jeg ikke få den læst hurtigt nok færdig for at blive ikke-ryger. MEN nu hvor rygetrangen melder sig konstant, synes jeg overhovedet ikke det er så let som han skriver Får tanker om at starte igen, bare for at læse bogen igen (der står man skal ryge mens man læser) Men jeg VED jo også at en cigaret ikke hjælper. Tværtimod var det cigaretten, der har givet mig den her frygtelige følelse jeg sidder med nu, med rygetrang og dårlig søvn. Nogle der har nogle gode råd til når man bliver VIRKELIG trængene?
 10. http://nyheder.tv2.dk/politik/2018-09-19-blog-naar-kriminelle-forvandles-til-kendisser Kvindemorderen Peter Madsen er for nylig blevet set ved en øjenklinik, flankeret af fire fængselsbetjente og iført håndjern, skriver BT. Og hvad så? Hvad i alverden rager det normale mennesker? Ja, man fristes næsten til at sige, at jo grovere en forbrydelse er, jo mere ”berømt” bliver forbryderen i medierne. Journalisterne svælger i, om forbryderen er kommet til at se yngre ud, hvilke forhold misdæderen afsoner under, og hvordan det så lige går med kærlighedslivet. Medierne har længe gjort kendisser ud af forbrydere. Lige fra voldelige rockerpræsidenter som ”Jønke”, massemordere som Peter Lundin eller en kvindemorder som Peter Madsen. De to sidstnævnte har endda været særdeles aktive på kærlighedsfronten, og det har angiveligt væltet ind med mere eller mindre amourøse henvendelser fra kvinder. Alle er velkomne til at skrive. Og er det i grunden så sært? Jo mere omtale forbryderne får i medierne, jo mere vokser deres berømmelse og tiltrækningskraft, og man spørger sig selv, hvornår en af disse forbrydere bliver tilbudt enten en brevkasse eller sit eget talkshow? Det manglede vel bare, og det ville blive et sandt tilløbsstykke. Men hvad med forbrydernes ofre? Hvad med deres pårørende? Mon det er særlig spændende for journalisten Kim Walls efterladte at blive mindet om Peter Madsen konstant og læse om, at han måske endda har haft en affære med en kvindelig fængselsbetjent eller korresponderer med ”Kundby-pigen”? Og mon de efterladte til Peter Lundins ofre har syntes, det var interessant at læse om den psykopatiske massemorders mange kærester og koner? Næppe. Hvad det rager normale mennesker, hvordan en morder som Peter Madsen nu lever sit fængelsliv, handler måske for mange om sensationslyst og noget at blive forarget over, jeg personlig synes, at artikler i medierne om disse afskyelige forbrydere fylder for meget, de burde ignoreres og ties ihjel, men lur mig om det ikke netop er sådanne artikler, der giver den største læserquote? Jeg giver Pia Kjærsgaard ret i, da det også er mit indtryk, at jo grovere en forbrydelse er, jo mere ”berømt” bliver forbryderen i medierne. Din mening?
 11. Ja det er jeg helt klar over. Regnede med at folk kunne forstå når jeg i nutid, alene sagde Tjekkiet. - I guess not.
 12. IHS

  Værnepligt

  Nu skriver du at det kun er baretten eller støvlerne du vil stjæle, i dit startindlæg skrev du at du ville have ”noget af udstyret” med hjem, hvilket gav mig det indtryk at det var lidt mere omfattende. Jeg ved ikke hvordan militæret i praksis håndterer denne slags sager, og det er da meget muligt at det er rigtigt hvad Justie skriver. Men personligt ville jeg ikke løbe risikoen. Uanset hvad, så er det tyveri, og militæret kan straffe dig for det hvis de vil.
 13. Man kan også bruge en føntørrer, Altså håndholdt foran ikke bare ligge den ind i
 14. I går
 15. Men men du betaler jo næsten 10 % i "spillemandspenge" 14.261 i omkostninger for et lån på 120.000 De 14.000 får du intet for !!! Du skal oveni betale renter for at låne de 14000 - det er jo langt ude.
 16. Justie

  Værnepligt

  Nej, det vil de bestemt ikke - aller højest sende dig en regning. Og der er et imponerende antal tabs rapporter for baretter i Forsvaret. Men støvlerne er der masser af forhandlere af dag, også på nettet.
 17. Justie

  Værnepligt

  Har du set hjemmeværnets uniformer ? - I REALLY dont think so Med mindre man da gerne vil kaldes frilufts spejder af "de rigtige". Nej - jeg har kæmpe respekt for hjemme værnet, for de opgaver der løses og dem som udfører dem...men....
 18. badman

  Værnepligt

  Men det er jo kun baretten eller støvlerne jeg ville beholde, som de alligevel ikke genbruger til nye værnepligtige! Tror du virkelig de vil gøre en sag ud af det?
 19. Mette 28

  Min mands fantasi - er i vildrede.

  Tak for jeres svar. Svarene giver bestemt stof til eftertanke. Vi taler meget om det, og jeg må indrømme, at jeg bliver meget ophidset af vores snak, men for mig er det vigtigt, at det højst bliver én højst to gange, og kun for sexen og spændingens skyld, men selvfølgelig også fordi det er min mands store fantasi og ønske. Jeg har ønsket at vi skal giver os god til og vælge med omhu. Hvis der er det mindste, der virker negativt, så bliver der ikke noget at komme efter. Jeg er stadig interesseret i jeres kommentarer.
 20. Om du kan overbevise Sneum og den 'påstand', det tvivler jeg på.
 21. Lad nu være med igen at snakke dig fra dine fejltagelser og læs på historien om 2. verdenskrig og jødeforfølgelsen.
 22. Og denne redningsaktion har vi svenskeren Folke Bernadotte at takke for, det samme var gældende for de danske jøder i KZ Neuengamme, blandt de hjemkomne til Danmark var min mors venindes jødiske mand.
 23. dna

  Værnepligt

  Det ved jeg ikke. Jeg synes han snakkede om at der var en der beholdte pistolen uden der skete noget lige på det tidspunkt, men jeg husker det ikke 100%.
 24. ThomasSneum

  Lille trådløs farveprinter til Mac?

  To gode.. men.. billige.. hmm...
 25. cotoam

  Min mands fantasi - er i vildrede.

  Jeg er også mand med de fantasier, og kan uddybe det med at jeg syntes at min kone kunne fortjene noget mere end jeg kan give. Tanken og ideen ophidser mig meget, men for hende slår mine foreslag sex akten helt itu. Jeg er derfor holdt op med at sende den tanke og ide ud til hende. Jeg vil sige til dig at det jo kun skal dreje sig om sex og ikke nogle følseler andet et dejligt frisk knald, måske ender det i en trekant og det var måske ikke det værste der kunne ske. det er dog vigtigt at det er noget du har lyst til at prøve og rigtig gog fornøjelse herfra. Er misundelig på din mand, med sådan en kone der måske har lyst til at leve fantasien ud i livet og blive den oplevelse rigere.
 26. Indtil 1 januar 1993 hed det Tjekkoslovakiet, siden Tjekkiet, besøgte lejren i 1981, meget lærerigt, de Danske Jøder sad i denne lejr, ved et fantastisk dygtigst diplomatisk arbejde, fik rødekors lov til at sende hjælpepakker, og senere kom de også hjem med de hvide busser.
 1. Vis flere...