Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk   

 1. Seneste time
 2. Nej, den er ikke ok og jeg jeg kan godt forstå din frustration. Men så er der vel ikke andet for end at I må sætte jer ned og lave en liste over de opgaver som der bare skal løses i et hjem (madplan, indkøb, rengøring, have, tøjvask) og skemalægge dem. Jo det er "sur røv" og burde ikke være nødvendigt, og der er vel ingen som syntes at det er sjovt at bruge lørdag formiddag i Netto, men opgaverne skal jo løses for at hverdagen hænger ordentlig sammen og det er jeg helt sikker på at han også godt kan se. Alternativet er, som andre også siger, at der kan være noget medicinsk i vejen, og det skal der selvfølgelig tages hånd om
 3. i dag
 4. Jeg har aldrig helt forstået hvorfor skoletid skal bruges til indsamlinger, og det gælder også "Operation Dagsværk" Fint nok at nogen gerne vil ud med raslebøsserne til det ene eller det andet, men det må vel kunne ligges i fritiden?
 5. https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE9607267/politiker-vil-stoppe-indsamling-paa-skoler/ Byrådet i Vejen skal tage stilling til, om det er en skoles opgave at indsamle penge til undervisning i Uganda. Skoleorganisationer mener, at politikerne skal blande sig udenom. Er det en skoles opgave at bidrage til, at en privat velgørenhedsorganisation samler penge ind? Eller skal skolerne holde sig fra at medvirke, selv når pengene går til en god sag? Det spørgsmål rejser sig på baggrund af en markedsdag torsdag i sidste uge på Grønvangskolen i Vejen, hvor eleverne som afslutning på en temauge solgte egenproducerede og indsamlede genstande til fordel for en hollandsk ngo, Youganda, der hjælper med uddannelsen af børn og unge i Uganda. Skoleorganisationer mener, at politikerne skal blande sig udenom. Hvad mener du? Jeg tenderer til, at skolerne skal holde sig fra at medvirke til indsamlinger bortset fra, hvis indsamlingerne foregår under/hos lærerne, de skal ikke foregå under børn.
 6. Med den lemfældige praksis man allerede har udvist på et område så kan det kun ende galt. Med hensyn til behandling af overvægt blandt mindreårige så viser resultater blandt de unge som behandles idag, at de ofte oplever medicinske bivirkninger på et plads som kræver operation. Det er allerede ved at blive etableret underskrift indsamlinger imod lovforslaget.
 7. I går
 8. Jeg oplever primært ensomheden i forbindelse med arbejdet, hvor jeg er væk fra Danmark i 8-10 uger ad gangen. Når jeg er på arbejde så lever venner og familie selvfølgelig deres liv med deres gøremål og derfor har jeg lært at jeg skal være ret så aktiv med at holde forbindelsen mens jeg er ude. Ikke at jeg altid er god til det, men jeg forsøger da. Jeg tror det er godt at du melder dig ind i klubber og finder aktiviteter med andre, der har samme interesser som dig da det vil give en bredere omgangskreds samt en "formål" med at være sammen med andre.
 9. Hahaha ja Ajax allergi det kan jo ret alvorligt... Nej han har ikke fået nyt arbejde eller lignende... Han har altid været glad for bare at være hjemme i weekenden (hvilket ogå er okay). men på det sidste, så ligger han bare på sofaen og gider ikke lave noget sammen hjemme eller ude og han gider slet ikke hjælpe med det huslige uden han brokker sig og fx spørger om jeg ikke selv kan bærer varene hjem, for han gider ikke rigtig i dag (uden bil til en hel uge) (hvilket han ellers var rigtig flink til at hjælpe med før)... jeg er bare ved at blive sindssyg af det...
 10. statsminister

  Jeg er helt på det rene med dine totalitære sympatier.
 11. Jeg gider ikke sætte mig ind i Straight Inc., det er ikke det vi diskuterer her. Og for at bruge dit eget ordvalg, er der ingen grund til at antage at du har sat dig bedre ind i Straight Inc. end du har sat dig ind i lovforslaget som vi diskuterer. Hver eneste af dine indsigelser mod lovforslaget er faldet til jorden, hvilket viser at du overhovedet ikke har læst det. Og der er ingen grund til at antage at bestemmelserne i lovforslaget, hvis det bliver vedtaget, ikke vil blive fulgt.
 12. LOL og HA HA bruges tit i de mest alvorlige sammenhænge, hvor almindelige mennesker tager sig til hovedet over uforstanden. Men spørg dewey om der kunne være nogen sammenhæng.
 13. I gamle dage stavedes det nu "linier". Kan det ikke være lige gyldigt? Indbyrdes skænderier gavner kun fjenden i mine øjne...
 14. Straight Inc. og dens aflæggere var ikke alene godkendt på statsplan. Metoden var direkte promoveret. Her er et link til en film omhandlende konceptet: (Over the GW) Der er ingen grund til antage at man vil gøre noget andet idag.
 15. Hvorfor er det sjovt? Grines der af de vantro nu? Hvad forsøger du så egentlig at sige, Konrad Abdul?
 16. Ja det kunne jo være en naturlig aåsag til at drengen har interessen,for model branchen
 17. statsminister

  DF laver da hele tiden noget. De gør det bare under pressens radar - de er mere snu end som så! Har du ikke lagt mærke til, hvordan DF og S er begyndt at komme hinanden i møde? Noget, der var aldeles uhørt for bare få år siden, hvor alt handlede om at være stueren! DF er lige så stille og roligt i gang med at få S væk fra den ekstreme venstrefløj (EL og SF) og over i den mere borgerlige fløj, hvor de rettelig høre hjemme. For slet ikke at tale om ud af kløerne på 5. kolonnepartiet Radikale Venstre! Og det er den rette vej i mine øjne, da DF og S altid har været to alen af samme stykke, men hvor DF bare var den realistiske og konkrete bror, mens S var den lidt naive og drømmende søster. Så giv den nye udvikling lidt tid og lad os se, hvad der sker. Jeg har ikke den store frygt for Kronprinsen og Mary, så hellere Frederik som enevældig konge end et Folketing bestående af egennyttige, karriereorienterede mennesker og 5. kolonnepartiet Radikale Venstre i Grundlovskrænkende kompaniskab med EU! Men det er selvfølgelig bare min egen, ringe mening :). PS. Husk på, at 1864-nederlaget skete /efter/ enevældens afslutning...
 18. Nemlig - og vi muslimer tager afstand på den mest ukonkrete og uforpligtende måde, så intet konkret bliver gjort for at stoppe ufreden - for den skal man da bare finde sig i. LOL udover resten af verden, der har taget afstand for det skete
 19. Det er ikke ”alle mulige” der kan udføre denne terapi. Dem der kan gøre det, udover en ”primary care practitioner”, er (min understregning): “(i) A physician (as defined in subsection (r)(1)) who is not a qualified primary care physician. “(ii) Any other appropriate health care provider (including a physician assistant, nurse practitioner, or clinical nurse specialist (as those terms are defined in subsection (aa)(5)), a clinical psychologist, a registered dietitian or nutrition professional (as defined in subsection (vv))). “(iii) An evidence-based, community-based lifestyle counseling program approved by the Secretary. Og hvis ikke behandleren er en læge, skal man have en henvisning til behandlingen fra en læge eller en ”primary care practitioner”, som skal følge forløbet: “(C) In order to ensure a collaborative effort, the coordination described in subparagraph (B)(i) shall include the health care provider or lifestyle counseling program communicating to the referring physician or primary care practitioner any recommendations or treatment plans made regarding the therapy.”
 20. Jeg føler mig ensom for tiden. Jeg er meget alene; er arbejdssøgende og ovenikøbet single, og er kommet ind i en dårlig vane med at isolere mig derhjemme. Jeg har generelt svært ved at være sammen med folk for tiden. Nogle gange kan jeg gå helt i panik over ensomheden. Som en indre angst, der pludseligt og voldsomt blusser op og helt slår benene væk under mig. Jeg bliver sindssygt bange for at det altid vil være sådan her. Jeg har meldt mig ind i en sportsklub, og jeg gør forskellige ting som forhåbentligt vil hjælpe mig ud af det her sted på længere sigt. Det håber jeg i hvert fald at det vil. Jeg vil rigtig gerne høre om din erfaring med ensomhed. Kender du det? Har du oplevet det og er selv kommet ud af det? Eller er du der lige nu? Hvad gør du for at komme ud af det? Tak på forhånd
 21. Der findes et udmærker sprogforum for petitessedyrkere. I spillet om liv og død samt danskerens mulighed for opretholdelse af et ordentligt liv, spiller stavning overhovedet ingen rolle for mine ytringer, eller for min vurdering af andres ytringer - den slags interesser overlader jeg til folk der ikke argumenterer.
 22. Det staves nu altså linjer , det du skriver er forkert i ordbøgerne idag, det blev fastslået for nogen tid siden. Så du ikke irettesætter andre alt for meget, når din egen sti ikke er fejet ren.
 23. Nemlig - ufred bringer de med til lande i Europa bl.a. Frankrig, England, Spanien, Belgien, Tyskland, Danmark, Sverige.
 24. Det styrer du selv, men jeg bliver selvfølgelig ved med at bibringe fakta til de tråde hvor jeg finder det passende.
 25. "Sandheden" om "multikultur" er noget der er indført i et homogent samfund, uden racekonflikter/religionskonflikter/nationalitetskonflikter af typer som dig, som forkaster det eksisterende samfund og regner alle andre mennesker med en anden mening end din for "små, psykopater og værre ting" samtidigt med at der prædikes tolerance (da den største grad af tolerance er en nødvendighed da tilflytterne ikke er indstillet på at ændre på deres herrefolksmentalitet overfor de oprindelige beboere) - det hænger ganske enkelt ikke sammen! En lang liste af racistiske, intolerancegørende, nedgørende, sygeliggørende prædikater på mennesker som ikke vil finde sig i krig og ufred i deres eget land. Med den tilgang får du modspil og modargumenter - det manglede bare.
 26. Etnisk profilering, hvis det er direkte importeret fra USA, har såmænd ikke så meget med årsagerne til de statistiske forskelle at gøre, men blot om at netop f.eks. mennesker fra visse grupperinger, har en højere risiko for at begå kriminalitet. Vi bruger f.eks. profilering udfra association i forhold til rockere. EDIT og PS: Men man skal også være varsom med tallene. Hvis du har X og Y og tester Y 10 gange oftere end X pga. profilering, så vil man finde endnu flere fra Y end X og det kan jo forskubbe statistikken mere.
 27. Nej, det er dem, der abonnerer på "sandheden" uden evne og vilje til at forstå modpartens perspektiv på egne præmisser. "Jeg mener" vs "du mener" debatter er ligegyldige, ufrugtbare tidsspilde for små mennesker uden et reelt livsindhold. Bum! men som med alt i livet skal man holde sig fra psykopater og folk med en sag. TS nødvendiggør tilføjelsen af: Folk, der linker til den korte avis - til listen.
 1. Vis flere...
 • Bruger statistik

  178.751
  Brugere i alt
  2.728
  Flest online
  kneshe15
  Nyeste bruger
  kneshe15
  Tilsluttede sig