Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. modpol

  Størrelsen på Hans & Hendes

  Det må være en joke, mener du helt bogstavelig 3cm når den er stiv? Har aldrig hørt om eller set en penis i den størrelse, det vil i den grad være kandidat til en penis forstørrelse. Hvis kvinder med en a skål for lavet større bryster, må det da have støre betydning for dig, som du selv sige 3cm så mange de fleste kvinder det...farvel.
 3. modpol

  Orale pleasure

  Det er min personlige favorit begge veje, omend jeg synes om at slikke uvasket køn for at blive i dine termer.
 4. modpol

  Eksperimentere med sexlegetøj

  Tja, jeg har prøvet at være sammen med to piger, men ville aldrig synes om at dele min pige med en anden mand. Folk har forskellige præferencer og førelser indblandet, og det må man bare acceptere.Når din kæreste ikke vil, ville jeg betragte emne som lukket, i hvert fald foreløbig.
 5. Som andre har svare tidligere, så viser du tydeligt at dine problemer har rod i noget andet end din kærestes omend bramfrie så dog uskyldige forslag. Det du har reelt brug for er professionel hjælp med at kommer vider i dit liv. Ikke vider med at finde en ny kæreste, men vider med at du arbejder dig igennem dine dårlig oplevelser i livet, og kommer styrket ud igennem forløbet. Om det er en sexolog eller psykolog, kan man diskutere, en anden har forslået sexolog jeg vil foreslå at tale med en psykolog. Håber det går bedre nu og at du ikke slog op med din kæreste på det grundlag.
 6. modpol

  Par søger amatørfotograf

  Hvordan gik det så, fik I et godt resultat?
 7. i dag
 8. Entrelac

  Verdens mindste beboede ø

  Og ikke noget nyt at snuse til for vovse.
 9. CV:Jensen

  F-35 får nyt navn.

  Istedet for Lightning II, skal den nu til at hedde Panther. https://www.popularmechanics.com/military/aviation/a20789594/the-f-35s-new-much-better-nickname-is-panther/ Det kan jo godt forstås, Flyet giver jo ingen relationer til lyn, den er jo ikke særlig hurtig. Panter fungerer bedre, da den jo skal snige sig ind på sine fjender. Jeg vil dog foreslå et endnu bedre navn: Farthog Det peger hen på den infernalske larm, og at flyet er tykt og overvægtigt, og at den skal erstatte blandt andet A-10.
 10. ab1959

  Hvad er GDPR

  Det haster at få Folketinget i gang med at se på detaljerne i den lovgivning de laver. Nu må skolebørn ikke have tegninger i skolelokalet med deres navn på. Istedet skal der et nummer på, så man ikke identificere eleverne ud fra deres tegninger. En professor mener at det er en overfortolkning, men det kan han være ene om. Vi mangler domme så vi kan komme igang med den overbureaukratiseringsprocess landet skal igennem og de virksomheder som ikke længere kan drives indenfor EU, kan nedlægges og flyttes et sted hen i verdenen hvor folk så kan få arbejde. Ny lov: Skolebørn fik navneforbud (Sjællandske Nyheder)
 11. ab1959

  Hvor skal de fattige bo?

  Alternativet er at rive dem ned. Men ved vi hvilken standarder er der acceptable for danskere anno 2018? Mette Frederiksen vist rundt i dansk slum: - Der kan jo ikke bo mennesker her (TV2) Der kommer flere af den slags boliger. De østarbejdere, som har boet i mange af dem og som har lavet en moderat vedligeholdelse er på vej hjem til deres hjemland hvor der er kommet gang i økonomien og de vil nok ikke komme tilbage, men starte egen virksomhed med de entreprenør-maskiner, de har fået venner til at hente i Danmark for dem. Så boligerne står tomme og da det virker som regeringens ønske at byerne er for de rige, så må det i min optik være bedre at de bor der istedet for at børnene skal på krisecentre. Vi ved hvad anbringelser kan løbe op i.
 12. basle72

  Garanti på varer

  Reglerne er således at sælger har 3 forsøg til at reparere den samme skade, og det er suverent sælger der bestemmer om maskinen skal repareres eller du skal have en ny, dog kan køber, hvis en reperation tager unormalt lang tid kræve at få en ny vare i stedet for at få den repareret
 13. basle72

  Hvor skal de fattige bo?

  Alt det du skriver er selvfølgelig træls, og noget bøvl, men omvendt også lidt af et luksusproblem, hvis alternativet var at bo på gaden, eller på en sofa hos en bekendt, så ville et mobilehome da være det rene luksus. Det er klart det ville kræve nogle ændringer i lovgivningen, men lavede man pludselig et område i udkanten af en storby,med feks 100 mobilehomes, mon så ikke busserne også ville køre deromkring, det tror jeg Det værste er selvfølgeligt det omkring børnene, jeg vil sige det sådan, hvis jeg selv var nødt til at flytte væk fra hvor min datter boede pga. jeg var nødt til at finde en billigere bolig, og kun havde råd til at besøge hende 4 gange om året, ville mit incitament til at få tjent nogle flere penge, eller spare på noget andet blive så stort at det nok skulle lykkedes. Og flytter man i en væsentlig billigere bolig så bliver der jo også automatisk flere penge til busbilletter. At det ikke skulle være en mulighed at flytte til Udkantsdanmark, er som jeg ser det udelukkende fordi vores system er så godt at der reelt er et valg.
 14. basle72

  Hvor skal de fattige bo?

  Har selv boet 2 år i campingvogn, og gør det gerne igen, hvis det skulle blive nødvendigt, hellere det end at skulle bo i en eller anden dødssyg 2 værelses lejlighed :-)
 15. basle72

  Hvor skal de fattige bo?

  Hvad skulle forhindre at hvis man lavede områder med mobilehomes/ pavillioner, at man kunne få hjemmehjælp der?
 16. Jeg syntes godt nok, at det er for groft. Jeg har ikke noget imod at støtte diverse, men at hæve bidraget på den måde er ikke ok.
 17. https://www.b.dk/nationalt/red-barnet-saetter-abonnement-op-automatisk Vi kender det fra abonnementer på telefoner, streamingtjenester og lignende, hvor prisen stiger med jævne mellemrum. Men nu benytter nødhjælpsorganisationen Red Barnet sig af samme metode, fortæller DR Sjælland. Folk der frivilligt vælger at bidrage med et fast beløb til Red Barnet hver måned, har fået varsel om, at deres bidrag automatisk stiger med ti kroner 1. juni, hvis de ikke foretager sig noget aktivt for at forhindre det. Ifølge Forbrugerrådet Tænk er metoden ikke ulovlig, men Tænk har ikke oplevet før, at nødhjælps- og humanitære organisationer bruger automatisk prisstigning. - Vi kender ikke lige denne her metode for humanitært arbejde, og man kan også diskutere, om man ikke kunne have kontaktet forbrugerne og opfordret dem til af egen fri vilje at sætte bidraget op, siger Paula Bramman, jurist i Forbrugerrådet Tænk til DR Sjælland. Hos Red Barnet forklarer fundraiserchef Merete Falkenstrøm, at det er øget behov for hjælp til børn i Danmark og resten af verden, der har fået organisationen til at varsle stigningen hos de faste bidragydere. - Og det er ikke et "enten-eller" i forhold til at gå ud og forsøge at skabe mere opbakning fra nye støtter. Det er et "både-og". Vi bruger rigtig mange ressourcer på at skaffe nye bidragydere, og så tillader vi os også at række ud til dem, der støtter os i forvejen, siger hun til DR Sjælland. Hvad mener du om Red Barnet's automatiske bidragsstigning? For mig er det en uforskammethed over for frivillige bidragsydere, nu er 10 kr. jo ikke så mange penge, men måden det bliver gjort på, er for mig uacceptabel, selvom jeg kan være lige glad, da jeg ikke understøtter en eneste humanitær hjælpeorganisation, derimod understøtter jeg gerne og rigeligt dyrevelfærd.
 18. I går
 19. Tudsegoej

  Verdens mindste beboede ø

  Haha, nej det kan godt være, at I ville blive rundtosset hurtigt begge to.
 20. Tudsegoej

  Hvor skal de fattige bo?

  Nej, jeg kan godt forestille mig, at det er svært at få nyuddannet lærere til skolerne i de områder. Jeg ved da at selv på de gode skoler kan det være svært at holde på nye lærere, da de, som folk i andre fag, også shopper rundt for at få de fag og timer, som de helst vil have. Man skal nok også være ret sikker og have en god selvtillid for at kunne klare at være lærer i de områder med alle de problemer der er. (Mht til tysk, så synes jeg da, det er vigtigt, at det tilbydes. Og det er jo valgfrit. Jeg var i hvert fald selv ret glad for det fag - men vi havde også en god lærer, der kunne gøre undervisningen spændende ). Ang. stop af udlejning af de dårligste huse på landet: Tit er det også i de fattigste kommuner de huse ligger. Så det vil være en kæmpe byrde for sådan en kommune at få en ekstra familie eller flere på kontanthjælp til at bo der. Det er jo ikke sådan at pengene altid lige følger med - desværre.
 21. Tudsegoej

  Hvor skal de fattige bo?

  Ja, eller man kunne prøve at bevæge sig ud af sin egen lille bobbel en gang i mellem og tale med andre mennesker. For den der har overskud og overblik er tingene selvfølgelig nemmere, og det er jo også godt og som det skal være. Det bedste er selvfølgelig, at folk kan klare sig selv.
 22. Gæst

  Røgdykker med astma?

  Hej alle, jeg vil gerne ind som værnepligtig hos beredskabsstyrelsen. Jeg har læst at der skal man tage en basal uddannelse som røgdykker. Jeg har kontrolleret astma (de mente ikke det var det store problem at blive erklæret egnet som værnepligtig). Er det problematisk i forhold til at tage røgdykker kursus? Man kan nok ikke blive fuldtids brandmand med det, men hvad med det almindelige kursus man får som værnepligtige? Nogen som har prøvet det? Er det bare lidt ekstra anstrengende eller dicideret ubehagelig for en astmatiker (kontrolleret mild astma, har aldrig haft et "hårdt" anfald).
 23. Hos B & W sikkert, men ikke hos DCK hvor jeg var elev.
 24. Jeg har irregular choice stilletter str 40 til salg. De har aldrig været brugt, da de var lidt for store til mig. De sælges for 300+ Porto og de kostede 900 da jeg købte dem
 25. Tim Hansen

  Deldig.dk

  Tjaaa, det kan vi jo ikke ændre på
 26. Det er vores bacheloropgave på HA. Det var et spørgsmål om, at skulle alle tre i gruppen skulle blive enige om en virksomhed.
 27. Convex Earth

  Convex Earth - Jorden er flad

  Storstrømsbroen beviser en kugle jord? Eller er det nu helt rigtigt?
 28. tror jeg snupper disse 2 dejlige kvinder samtidig i min dobbeltseng
 1. Vis flere...