Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk   

 1. Seneste time
 2. Ja så var det vist også på tide -nogle gange stinker maskinen og der er intet at gøre.... kender ikke modellen... men lyder ok
 3. Eiij er du ved at bliver god og grundigt syg
 4. Ja - men ja - han var bare glad er ok igen... JA og løbet og være sammen med ungerne Det tror jeg helt sikkert jeg er
 5. Det er da træls for ham
 6. Imens du for den analt?
 7. Det er så sandt som det er sagt - Set dig helt bogstaveligt ned og nyd en kop the og en tv serie indtil det går op for ham at hverken vaske maskine eller køleskab på magisk vis fylder sig selv - men nullermænd kan dog trylle sig frem de mest mærkelige steder og helt af sig selv. Og se af at få din egen økonomi i en hvis fart, der er intet mere invaliderende for selvværdet end at overlade ens økonomiske skæbne til andre
 8. i dag
 9. Nu ved jeg ikke hvordan det er med indkøbs muligheder i dit område, men hvis du konsekvent sender knægten ned efter mælk fremover når han har taget det sidste, eller der kun er en mikro sjat tilbage, har jeg en mistanke om at han rimelig hurtig bliver kurreret for sin mælke trang
 10. I går
 11. Du er mit livs kærlighed... På 9. År.
 12. Så forlad hende dog! I er kun gift fordi det er praktisk!
 13. Lang tid siden
 14. Jeg tror ikke det er sådan, selvom der tales rigtig meget om forgældet landmænd og forgældelse af deres daglige virke. Jeg observerer stordriften bliver større , og tiderne for nogle af de landmænd som før var dybt forgældet, ny bliver forgyldet i deres svine avl, og det glædes de da over, for så er det nok ikke bare overskud, det er flere penge til at udvide for. Så den gæld de bygger på, den gør bankerne jo til synderne for det er dem som vil investere i dem. For nogen år tilbage, var det korn høsten som var 3 gange mere værd på salgsmarkedet og de kunne sælge med stor fortjeneste , det er så på plads igen. Nu er det er så nogle af de andre, og på mælken er der også lys forude. Så mon ikke der er lidt sandhed i at de er dygtige landmænd , dem som er derude og kun bliver større og større.
 15. Selvfølgelig bør proletarers børn holde sig fra de højere læreanstalter (hvor de store stjerne som Penkowa trives). Proletarers børn bør kende deres plads, ikke søge til Århus eller Købehavn og ikke stræbe højere end blikkenslager eller beslagsmed. Pak! I modsætning til landmænd, der i pressen og af Landbrug og Ødevarer udnævnes til dygtige landmænd, selv om de har en gæld, der aldrig vil kunne betales. (Og det var naturligvis ment meget sarkastisk)
 16. Du siger at toget skal køre forbi de små byer, fordi du ikke gider at gøre ophold der fordi det koster dig for meget tid? Så hvis man bosætter sig i en lille by, så vælger man også at fraskrive sig umiddelbar adgang til den offentlige trafik, som du helst ser at de bruger?
 17. Du skal ikke være urolig, hærvejsmotorvejen skal nok komme. Det eneste sørgelige er bare at der kommer til at gå nogle år, for de burde begynde på den nu, da vi ellers står over for et fald i de statslige anlægsinvesteringer de kommende år, allerede startende fra i år, da der ikke bliver startet nogle nye store projekter op nu her, og de igangværende er ved at være færdige.
 18. Min egen: Per aspera ad plurimi aspera.
 19. Jeg er helt enig med Maeve. Jeg ved ikke ret meget om tics, googlede det lige for en sikkerheds skyld, og læste det her: http://www.sundhedsguiden.dk/da/temaer/alle-temaer/hjernen-og-nerverne/sygdom-i-hjernen-og-nervesystemet/funktionelle-forstyrrelser/Tics/ Hvis du skal så meget som overveje alternativ behandling, så bør du først finde ud af hvad årsagen til barnets tics er, og så tilrette behandlingen derefter.
 20. Rimeligvis skal det siges, at politikerne har erkendt det, og på jrrnbane-området søsat store investeringer. Det er bare ikke udført endnu. Men bare om 2-3 år vil kombinationen en ny bane ind til kbh H og en metro-ring, der også inkluderer hovedbanen gøre meget pendling væsentligt mere attraktiv uden bil. At især V og LA så tilsyneladende har tænkt sig at bruge biler/motorveje til at skabe kant til andre kan næppe ændre meget på længere sigt. De vil undersøge motorveje, især en ny midtjysk, men når selv Jyllands-posten af alle kalder en sådan motorvej overflødig, bliver det næppe til mere. Og det er måske heller ikke meningen. Der skal bare bruges nogle millioner på en undersøgelse, der kan svæve rundt ved næste valg. Ved sidste kommunalvalg ville Hr Pihl gerne bygge en vejtunnel i Struer...
 21. Synes ikke rigtigt at dit startindlæg passer sammen med de 8 rigeste mænd, for mindst 5 af dem har skabt deres egen formue helt fra bunden, hvor de ganske simpelt bare har fået en god ide, og har været dygtige til at føre den ide ud i livet. Jeg har modsat stor respekt og beundring over at det har kunnet lade sig gøre inden for en generation.
 22. Ca. det samme her. Hvis man synes man køber meget, så må man jo se på hvor meget man smider ud, eller om nogen i familien spiser/drikker "for meget" af et eller andet, og så tage den derfra. Jeg bor alene med min søn på 16, og hvis han fik lov kunne han snildt drikke 1-2 l mælk om dagen. I starten snakkede jeg med ham om det, og sagde, at han kun måtte drikke ½ l om dagen, og så fortsatte jeg med, at købe et par liter mælk når jeg købte ind, fordi jeg syntes det var det nemmeste og for ikke at løbe tør. Men det var med det resultat, at dagen efter var der ikke mere mælk. Så nu skriver jeg mælk på huskesedlen hvis der ikke er mere i køleskabet, men højest hver anden dag. Det er så med det resultat, at der af og til kan være en dag eller to hvor der ikke er mælk i køleskabet.
 23. Mit togprojekt er heldigvis i al væsentlighed vedtaget med opbakning fra alle partier i folketinget, inklusive hr Pihl, der jo ironisk nok må være en af de transportordførere, der har brugt flest penge på jernbane i 100 år. De ved det godt. Uanset taktiske signaler. Selvkørende biler ændrer intet. Tværtimod. Flere kan køre bil. Dermed bliver alt værre, og der er ingen løsning. Om man ejer den eller ej ændrer heller intet. Det kan spare P-pladser i byen, men til gengæld skal den så køre tom rundt derinde. Så er underjordisk parkering nok det mindste onde. Reelt tror jeg også de fleste vil eje deres bil. Værditabet af bilens reelle værdi er beskedent og i høj grad også afhængig af brug, ikke bare tid. Desuden skal det nok blive festligt, når bilen kommer og lugter af pis, og der ligger et brugt kondom på sædet. Det bliver svært at gøre noget ved. Den bedste anvendelse af selvkørende biler vil faktisk, hvis man bor på landet, at køre til nærmeste mindre station. Så kører man på uproblematiske veje uden kø, kaos og road pricing. Kun på godsområdet vil jeg give dig ret. Selvkørende lastbiler på motorven, der kan sendes afsted om natten vil potentielt være meget effektivt.jeg tror også den teknologi vil starte på motorvejene, hvor der er væsentlig færre ting at forholde sig til. Men bortset fra transit er næsten al gods vel allerede væk fra jernbanen, hvor det også spærrer for meget.
 24. Ja DOLBERG er en skøn type. Helt nyde på jorden og ISKOLD foran mål. Han kan næsten kun blive STOR! Og vi mangler sådan en goalgetter på landsholdet hvor vi svømmer i stærke defensive spillere, men mangler offentive og i sær målmagere.
 25. Det er garanteret ikke det eneste der irriterer dig? Spøg til side... det er vel ret menneskeligt og ikke noget der rører mig den smule.
 26. Så ville springe over de gænge teknikker og bruge nogle af de smartere og mere fikse metoder. Se f.eks. på https://www.saxo.com/dk/topstudent_nicklas-brendborg_paperback_9788799804924 - eller https://faa12.dk/ - Begge dele er målrettet sådan nogle som dig. De gennemgår mange af de effektive teknikker. Har kun læst den første, men har også hørt godt om nummer to. De vil helt sikkert speede din læringsproces op!
 1. Vis flere...
 • Bruger statistik

  178.428
  Brugere i alt
  2.728
  Flest online
  230680Mr
  Nyeste bruger
  230680Mr
  Tilsluttede sig