Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk   

 1. Seneste time
 2. Altså, jeg går da op i, hvor antimuslimsk Danmark er blevet. Min forklaring på, hvorfor man går op i bederum og at give hånd er, at man tror, at Danmark simpelthen ikke kan holde til, at der er nogle, der opfører sig en lille smule heterogent. Alle skal være ens, ellers går det galt, mener man i Danmark.
 3. Fair nok, men igen: Hvad er problemet? Hvorfor skal kirke og stat adskilles yderligere? Er det et rent økonomisk argument?
 4. I går
 5. Måske, men du er jo også med på vognen eller hvad ?
 6. Jeg vil kun med, hvis de spiller Maria
 7. Mit køleskab er stået af, intet lys i displayet, og ingen aktivitet fra kompressoren. Til gengæld kommer den, med nogle bip i nu og næ. Og en masse klik når man åbner for det. Et der noget og gøre ? På forhånd tak.
 8. Hvis du havde gjort dig den umage at læse tråden ville du se at jeg i mit første indlæg her skrev at jeg imod et forbud. Jeg betaler skam ikke kirkeskat, og mener at det er på tiden at vi får adskilt stat og kirke. Er i det store og hele enig med LA på dette punkt.
 9. Vi har også en kirkeminister, og man betaler kirkeskat, med mindre man vælger det fra. Det kan man være imod, men jeg har aldrig rigtig forstået, hvad problemet er, som du heller ikke svarer på. Hvis det er det, som man er imod, så giver det da mere mening, at starte der, frem for at forbyde bederum. Desuden kan man jo bede overalt. Det kræver ikke et rum. Hvis man vil forbyde folk at bede, så det vel nødvendigt med en grundlovsændring. Og igen forstår jeg ikke behovet.
 10. At vi skal have adskilt stat og kirke, som også gælder at vi skal have religion ud af vores uddannelsesinstitutioner.
 11. Sådan har det altid været. Hvad er problemet?
 12. Det burde jo slet ikke være en uddannelse man kan tage på vores offentlige uddannelsesinstitutioner.
 13. Der er nok en del ved de teologiske fakulteter rundt omkring i landet, der er ret uenige i. Du ved, der hvor vi uddanner præster til folkekirken.
 14. Sidste uge handlede det om, hvorvidt det er ok at hilse på en anden måde end at give et håndtryk, og i denne uge handler det om, hvorvidt det er ok at sætte sig ind i et rum i 10 minutter et par gange om dagen. Det virker ærligt talt som om, at I har for lidt at gå op i. Anyway, jeg har ikke noget imod bederum. Det er en fin foranstaltning.
 15. Nej på ingen måde. Pum har en fantasi om en her fra debatten?
 16. Høre Agnetha fältskog på min Pro-Ject essenial II pladespiller ,med ny Pro-Ject phono box S Riaa/pladespiller forforstærker og med min nye Ortofon 2M Red pickup det lyder sgu godt
 17. Astronomien er blevet lige vel poppet. En ting er, at afstanden til stjernen nok er voldsomt i underkanten, det er almindeligt af gode og praktiske hensyn. Men hvorfor er planeternes baner blevet forskudt i forhold til stjernes midte (eller rettere det fælles tyngdepunkt for stjerne og hver planet)? Og hvad er det, de står på, som de kan spejle sig i?
 18. tvungen motion

  Undersøgelser viser jo at de har færre sygedage, hvor jeg har læst noget med 2-4 mindre sygedage om året. Så der bliver lidt af den "tabte" tid vundet ind igen. Hvis det så over i købet også gør at folk ikke bliver nedslidte af deres job, så synes jeg pengene er meget godt givet ud. Men ud over det så kan de måske godt nå at lave det samme på lidt mindre tid efter sådan en motionspause. For der bliver lavet en del forsøg for tiden med at give folk en kortere arbejdsdag til den samme løn, men hvor de når det samme. Hvor der feks. er det svenske forsøg på et toyota værksted, hvor mekanikerne har fået 6 timers arbejdsdage, hvor de når det samme som de gjorde før på 8 timer. Da der bliver arbejdet mere effektivt i de 6 timer. Det tror jeg virkelig man kan gøre inden for mange brancher. Men ved godt man ikke kan gøre det inden for alle, som når det feks. gælder nogle der arbejder med mennesker.
 19. jeg glemte jeg har skiftet min Ortofon OM5E pickup ud med en bedre Ortofon 2M Red det er 2M Red på billedet ,
 20. Det har længe "forlydt", at hun reelt var noget nær værdiløs som spion. At finde sandheden så mange år efter, er ikke muligt. Men tanken om forførende kvindelige spioner er fascinerende (især for mandlige diplomater og agenter). James Bond er jo totalt funderet på det tema. Balladen om Keeler og Profumo er også en variant af dette motiv (der er aldrig kommet en lyd frem om, at Keeler - der fylder 75 i dag - skulle have ageret som spion). De bedste spionhistorier bygger videre på det (jeg husker en, hvor Mata Haris datter optrådte) og en anden novelle, hvor efterretningsfolk analyserer noget suspekt kommunikation fra en letlevende kvinde, hvor der er hentydninger til "rødt". Reelt vil hun bare berolige sine elskere om, at hun har fået mens, så hun er ikke blevet gravid. Den er ret sjov.
 21. Jeg er snart i midten af 30'erne og spiller online med ca. 32.000 andre spillere, i Final Fantasy XIV. Og for at aflive klicheen: Nej jeg er ikke single, jeg er gift
 22. Bortset fra at en her på debatten lige har brugt ordet mandschauvinisme, så er det længe siden, jeg har set eller hørt det. Sexisme synes at have overtaget dets plads.
 23. Nej, for der hører en mand og en dreng med til sættet. De var bare ikke gået i stykker. De har samme hatte, men ikke så lang klædning.
 24. Det vil sige at feminister hader mænd og ikke ser ned på mænd , svare til at man er vegetar men spiser kød
 25. Religion hænger mig bare så sindsygt langt ud af halsen, da vi hele tiden hører om det i dag, specielt på grund af islam. Hvor religion ikke burde fylde noget, og med så oplyste mennesker vi alle er i dag, er det bare for latterligt at folk stadig tror på sådan noget, hvorfor religion burde fylde mindre. Det sammen med at folk tager religion alt for seriøst, synes jeg kun det er positivt når nogle gør grin med det osv.
 26. Min Pro-Ject phono box S
 27. nej jeg hader ikke kvinde hvad siger du så til dem som er feminister ?? , det er jo i den modsatte grøft , så det er bare i orden at være feminist ?? men det er ikke i orden at være mandschauvinist ??
 1. Vis flere...
 • Bruger statistik

  178.487
  Brugere i alt
  2.728
  Flest online
  Jahnathan
  Nyeste bruger
  Jahnathan
  Tilsluttede sig