Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk   

 1. Seneste time
 2. Jeg har dog fået det forslag, at jeg skal fuge pladen, så de ujævnheder som karamikken glattes ud og ikke giver grimme flader, hvis jeg bruger de film belægninger som du kalder det. Det ville dog hjælpe nu og her, indtil man køber helt ny plade om 5-10 år (tror jeg)
 3. Falsk PUM har haft sex i en bil?
 4. i dag
 5. Tænker ikke at den udvikling du beskriver er så unormal - tvært imod. Der kan være flere årsager til din kones manglende lyst til intimitet. Hun kan have det dårligt med sig selv - uden at hun reelt har grund til det. Sex kan for nogle kvinder, der kommer op i alderen, blive noget andet - fordi deres krop ændre sig. Og så har mange kvinder nok bare tit generelt mindre lyst til sex end mænd. Jeg synes du skal tage en helt ærlig og åben snak med din kone om din lyst til hende og at det ikke er nok for dig bare at bo sammen, som I jo praktisk talt bare gør nu. Knus, kram og sex er tydeligvis noget du har brug for - og der er i nød til at mødes på midten. Lige nu synes jeg det lyder til, at hun langt fra møder dine behov... Derfor skal du tage en helt ærlig snak med hende om dine behov, så der ikke hersker tvivl om, hvad I hver især ønsker.
 6. Det kan det vel sagtens - der er efterhånden ikke meget der kan overraske én i denne til tider og alt for ofte syge verden.
 7. Rygter vil vide at Faderhuset er gået i opløsning. Avisen.dk skrev for nogle år siden at Faderhuset havde forbindelse til en Amerikansk sekt i North Carolina. Der er nu en historie kørende i amerikanske medier om at de har hentet unge fra Brasilien, som de så udnytter som billig arbejdskraft. Brazilians funneled as "slaves" by US church, ex-members say (The Charlotte Observer) Jeg mistænker ikke Faderhuset i Danmark for at have importeret billig arbejdskraft, men måske burde det checkes. I Danmark er det kun Scientology som driver/har drevet arbejdslejr for medlemmer, som skal strammes op i troen (håndteres af Sea Org), men myndighederne og fagforeningerne plejer at se igennem med den slags arbejde når der er noget religion ind over. Hvad mener I? Kan samme trafik have fundet sted i Danmark?
 8. Jeg synes det vil være meget irriterende at skulle slæbe endnu flere flasker hen til supermarkedet. Så hellere at der var opstillet nogle flere containere i byerne og boligkvartererne rundt omkring i landet til glas/plastic/papir og pap. Mht. plastic flasker, så har vi i min kommune fået en ekstra skraldespand til, plastic, metal, papir og pap. Det synes jeg er meget smartere - at den så kun tømmes 1 gang om måneden og at det er langt fra nok, det er en helt anden snak. Jeg går klart ind for at affaldssortering skal foregå i hjemmet og at det offentlige skal afhente det sorterede affald eller gør det let at komme af med i nærområdet, hvor man bor, for vi betaler jo for afhentning af affald. Det burde kunne løbe rundt for dem, nu hvor der er kommet flere penge i genbrug af materialer.
 9. Det er et håbløst argument, som de fleste quick-fix ideer jo er. Naturligvis findes der folk som vælger jobs med lavere løn, eller vil være "kunstner" osv., men fakta er at i et samfund kan ikke alle være direktører og gulvmanden knokler ofte lige så hårdt som folket på direktionsgangen. Ulighed er en af vor tid største udfordringer og vi skal arbejde imod den uheldige udvikling - det er en balancegang, men læsset tipper snart.
 10. Fræk og ophidsende historie,skriv gerne flere
 11. Lækre bryster og krop
 12. DF har spillet det populistiske kort til perfektion og det har vist sig at der er et vægtet behov for at folk kan gå til et parti, hvor invandrerpolitikken er nr. 1 på dagsordenen, men jeg tvivler altså på at der er brug for 3-4 af sådanne partier, og i bedste fald, så vil de bare sprede vælgerne, så de aldrig kommer op over spærregrænsen - det kan jeg fint leve med.
 13. Hej Enlightenment det lyder på mig som om du føler dig hjemme med kvinder med den personlighedstype som matcher din mors på mange områder og derfor falder de også for dig fordi de føler sig trygge da du kender den form for mennesker hjemmefra hvis man kan sige det sådan først og fremmest er det nok deres udseende der først og fremmest giver kontakten og en ukompliceret kvinde er jo en type som du ike er på hjemmebane hos for det er nyt og du er ligesom udenfor din komfortzone hvis jeg kan sige det sådan men når hun så er sur og dysfunktionel er du så blød og forstående eller er du hård og bestemmende og sætter hende på plads ??
 14. https://www.avisen.dk/top-liberal-alliance-den-oekonomiske-ulighed-i-danma_454429.aspx Selv om der rigtignok er store forskelle i størrelsen på danskernes formuer og indkomster, så er den ulighed på ingen måde "uretfærdig". Økonomisk ulighed i Danmark er nemlig et udtryk for personlige valg, lyder det fra Liberal Alliances finansordfører, Joachim B. Olsen, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten søndag. - Det mest udslagsgivende i forhold til økonomisk ulighed er folks egne valg. For eksempel hvor meget de arbejder, og hvordan de forbruger deres penge, siger han. Forholder det sig sådan, hvad mener du? Om ulighed er retfærdig eller uretfærdig, det afhænger af mange faktorer, det kan vist ikke generelt besvares med hverken ja eller nej, men i et er jeg enig i med Joachim B. Olsen, og det er økonomisk ulighed opstår i de fleste tilfælde alt efter, hvordan hver enkel forstår at administrere og forbruge sine penge, så ja for mig er ulighed delvis folks egen skyld.
 15. Det gjorde man vist heller ikke med DF?
 16. Nøjagtig det samme problem har vi! Vi har også et punkt på bordpladen, der gør at det ikke vil være kønt at bruge film.
 17. Hej, jeg er en mand som konsekvent tiltrækkes af en bestemt type kvinder, smukke, men har en personlighedsforstyrrelse. Jo bedre jeg lærer dem at kende, jo flere borderline træk har de og nogle har endda borderline diagnoser fordi de selv kender problemstillingen. Hvorfor tiltrækkes jeg mest af den type kvinder? Jeg ved det, fordi jeg har været sammen med andre, og her er der bare ingen gnist overhovedet. Dem der dog har en kombination af borderline og et kønt ydre går bare rent hjem hos mig, selvom det virkelig gør ondt, når de lader alle deres følelser gå ud over mig, fordi de fx har haft en dårlig dag. Dette kan jeg ikke helt holde til, men selvom jeg afslutter forholdet, finder jeg samme type kvinde igen. Min barndom har ikke været den bedste, hvor min mor konsekvent har slået mig og råbt af mig samt truet at slå mig ihjel når jeg ikke makkede ret. Ofte tænker jeg stadig over, om det var noget hun reelt kunne finde på den gang, eller om hun blot sagde det. Der findes jo mødre der har gjort sådan noget, selvom det er yderst sjældent. Men derfor, måske, tiltrækkes jeg på en eller anden mærkelig måde af komplet uro, selvom jeg synes at det er virkelig ærgeligt at jeg ikke finder sammen med en sød og stille og rolig kvinde, fordi mit forhold ville være meget mere sundt og godt, for os begge. Jeg ville ikke gå fra hende, og hun ville ikke såre mig så voldsomt. Jeg har bare ikke den gnist der jeg har brug for, selvom jeg virkelig holder af stille og rolige kvinder, men det føles mere som en god vennerelation end parforhold, hvis jeg prøver igen og igen. Man kan jo ikke tvinge sig selv til at elske en bestemt kvinde, selvom alt ser ud til at fungere i parforholdet, undtagen ja, det vigtigste, gnisten, kærligheden, romantikken. Hvad gør jeg galt? Hvad skal jeg gøre anderledes? På forhånd tak :-)
 18. I går
 19. Velkommen i rygerklubben
 20. Kosttilskud er kvaksalveri
 21. Hej alle, spørger nu ærligt som en virkelig dum og uvidende teenager, der kun lige er fyldt 16. Jeg har igennem et halvt års tid røget en lille smule, det har aldrig været meget mere end 10 om måneden, og mest bare for "hyggens skyld", nu er jeg så begyndt virkelig at gå til mange fester, hvor jeg drikker ca 3-4 genstande hver gang, og har de aller sidste par fester røget omkring 6-7 cigaretter på en aften, hvilket jeg udemærket godt er klar over er rigtig meget, men jeg har inderligt følelsen af, at have trang til at tænde den næste kort efter den sidste er slukket, og det er frygteligt. Når jeg er hjemme, kan jeg sagtens have en uges tid uden at røre en smøg, men lige så snart jeg er til fest kører det helt af sporet, og hvis jeg fortsætter sådan ender det med at blive omkring 2 fulde pakker om måneden, hvilket jeg synes er rigtig rigtig meget!! Er jeg ved at blive afhængig og i så fald, hvad kan man så gøre? Kh
 22. har præcis samme dilemma. Min køkkenbordplade er delvis brun og med keramiske plader i bordet, så svært at male. Det passer bare ikke til farven, når resten er sort/hvid. Har kikket på plast belægninger, som trækkes over pladerne, kan fås i Tyskland på flere meter, desværre skal det skæres i to, da der er en drejning her, som gør det bredeste punkt er over 2 meter.
 23. Altså, sunde og stærke negle kommer helt naturligt med en sund og varieret kost samt motion. Hvis du har set en forbedring efter du er begyndt at tage kosttilskud, så er det nok nærmere resten af din kost der halter, ikke fordi at produkterne her er mirakelmidler. Men uden et mere komplet billede er det ikke til at sige hvilken af de tre der rent faktisk har gjort det. Typisk vil underskud af én ting medføre kædereaktioner som selv videnskaben ikke helt forstår. Jeg tror du ville få meget mere ud af at købe noget frugt og spise lidt fisk. Alle tre produkter ligner jo til forveksling medicin (jaja, der er små forskelle), men det er sådan noget Erik Winther Paisley taler om her: "Selvom de kritiserer den onde sundhedssektor, så holder kvaksalverne sig ikke tilbage for at svøbe sig i alle dens symboler. Der er hvide kitler. Homoøpatiske præparater sælges i alvorligt udseende pilleæsker - med advarsler om bivirkninger, som om der overhovedet var en primær virkning." - JP Debat: Alternativ medicin er en postfaktuel sutteklud
 24. Jeg ville slibe den og så male den - afslut med et lag lak.
 25. Endnu mere meningsløs. Man tror det næppe, men her er den. https://www.google.dk/search?site=&source=hp&q=fidget+cube&oq=fidget&gs_l=psy-ab.1.2.0l4.1216.2666.0.7194.6.6.0.0.0.0.179.796.1j5.6.0....0...1.1.64.psy-ab..0.6.794...0i131k1.NOEtLPJH0gE
 26. Beklager. Titlerne er nu opdateret, og der er kommet link, hvor de kan købes.
 27. Nogen kan i hvert fald ikke komme med kilde henvisninger - eller blot et link Jeg kender godt den sidste og - det er bare et pile up af busswords - som tager 5 minutter, så det er ikke spild af tid på den måde. Jo, en ting til - det ved jeg fra masser af situationer. Det er muligt at det føles hamrende uretfærdigt - men se ordentlig ud - altid, også selv om det er et fjernstudie. Du skal selvfølgelig være dig selv, men det hjælper gevaldigt med rent hår, lidt (ikke fest antræk!) makeup hvis du er pige og et stryge jern og skosværte skader aldrig
 28. Well..godt for dig, men en kuffert er en kuffert...og hvis du vil promovere dig selv, så er et halvdødt debatforum ikke stedet at reklamere for dine evner som designer.
 1. Vis flere...
 • Bruger statistik

  178.885
  Brugere i alt
  2.728
  Flest online
  billig-kuffert
  Nyeste bruger
  billig-kuffert
  Tilsluttede sig