Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Afbud pga. fritidsaktivitet

  Jeg havde hvis det var super vigtigt for mig at de deltog i fødselsdagen holdt den søndag. Personligt ville jeg nok holde fødselsdag den dag det passede os bedst, og da specielt når det er varslet flere måneder i forvejen, så kunne de jo vælge hvad der var vigtigst for dem
 3. i dag
 4. Afbud pga. fritidsaktivitet

  Rider de hele dagen? Bor i langt fra hinanden? Underforstået, måske kan de komme senere? Venlig hilsen
 5. Mor og søn over på den anden debat

  Sol debat / sex og erotik / forvirret
 6. I går
 7. Lægesekretærelever 2017

  Hej piger.. Google har ført mig frem til jer, et år for sent. Men måske i kan hjælpe mig. Jer der søgte OUH.. Bliver alle kaldt til staveprøve der? Jeg har søgt i år, og hørt fra en at hun var til staveprøve igår, og blev indkaldt dagen efter ansøgningsfrist 8 februar. Jeg har intet hørt, og er ved at miste modet.
 8. Mor og søn over på den anden debat

  Hvad er dét for en debat du mener? - "den anden debat" ?
 9. Mor og søn over på den anden debat

  Det er da noget af en debat, du kommer på der
 10. Job-søgnings vanvidet

  Jo jo bare stadig noget vrøvl. I det man tvinger folk til at skulle søge 2 jobs om ugen er med til at holde jobsøgeren i gang, og der er altid større chance for at få job hvis man søger end hvis man sidder hjemme på sofaen og gør ingenting. Faktisk er min holdning at alle på overførselsindkomster, selvfølgelig med undtagelse af dem der er for syge til at kunne passe et job, burde sættes til opgaver for det offentlige 37 timer om ugen, for overhovedet at få udbetalt noget som helst. Det skal selvfølgelig ikke være opgaver der udkonkurerer alm. jobs, det kunne feks være som besøgsvenner for ældre, eller foreningsarbejde eller lign. men det skulle være kommunen der bestemmer hvad man skal lave. Hvordan du kommer til den konklusion at min kommentar skulle bekræfte at nogen aldrig får chancen for at komme fra overførsel og i job, er mig en gåde, men vil da gerne oplyse dig om at vi i Danmark har et helt fantastisk redskab til det, det hedder praktik. Vi har i den virksomhed jeg var ansat i haft rigtigt mange praktikanter, og ja der var mange der ikke fik job bagefter, langt de fleste af dem fordi det lyste ud af dem at arbejde det gider vi ikke. Vi havde til gengæld også en hel del der viste at de VILLE have et job, og sjovt nok så var der i mange tilfælde også job til dem. Din kommentar om at danske arbejdsgivere skulle vælge udenlandsk arbejdskraft på bekostning af dansk. Så er der to ting i det, 1: Der er selvfølgelig nogle firmaer der skider på overenskomster og gør som de vil, men hvorfor skulle de ikke ansætte en dansker til 50kr i timen frem for en udlænding, forklaringen deri ligger nok i at danskere har så godt et arbejdsløshedssystem at de ikke gider arbejde for 50kr i timen, der er kun en ting der fungerer overfor de firmaer, og det er boycut fra forbrugerne, eller at fagforeningerne snart vågner op af deres tornerosesøvn, og gør noget. 2: Der er en del firmaer der ansætter østarbejdere på dansk overenskomst, samtidig med vi har danskere der står og hyler om de ikke kan finde et job, her kan jeg kun sige til de danskere, kig på jer selv, og spørg jer selv, hvorfor skulle en arbejdsgiver vælge en han ikke kan tale dansk med, men er nødt til at kommunikere på et andet sprog, med alt hvad der kan opstå af misforståelser på den konto, frem for en han han tale med og forstå fra dag 1, når man som arbjdsløs dansker kan svare ærligt på det spørgsmål er jeg ret sikker på de har nøglen til at få et job :-)
 11. Mor og søn over på den anden debat

  Jeg tror man kan tillade sig at skrive lidt mere groft over på den anden debat , der var en der spurte om han havde gjort koen gravid m den slettede de alligevel , jeg forestillede mig at det var en forvirret landmand der var til køer
 12. Hej Mit navn er Christoffer og jeg er igang med at skrive mit speciale fra IT-Universitetet i København omkring Danske Spil Oddset. I den forbindelse har jeg lavet et spørgeskema omkring unges brug og oplevelse med online betting. Spørgeskemaet indeholder 19 spørgsmål, som jeg vil sætte rigtig stor pris på at du vil bruge 5 minutter af din tid på at besvare, og gerne dele i dit netværk. Målgruppen for undersøgelsen er alle som har prøvet at bette online i alderen 18-25 år. Link til spørgeskema: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4DUpmUDX6Tc2IqWr4ZRQkrqva7oFhgpISzANhdlUdBNxAjg/viewform Tusinde tak for din hjælp og din tid, det sætter jeg rigtig stor pris på
 13. Svar på SMS, hvad kan jeg tillade mig at skrive

  Hvad har du at tabe? Stil dine spørgsmål ligeud. Den anden leg her bringer ikke andet en misforståelser med sig.
 14. Lægesekretærelever 2018

  Ej æv, det er jeg ked af at høre. Samtalen var sådan lidt bobbob. Både fra deres side og min. Ved ikke, om der er et sted, jeg har lyst til at være, men nu undersøger jeg mulighederne nærmere og tager stilling senere.
 15. Lægesekretærelever 2018

  Hvordan gik din samtale? Det er så øv her! Jeg fandt ud af igår at OUH havde staveprøve igår, hvor de var indkaldt dagen efter sidste svarfrist. Dem der deltog var dem med lav karakter eller ingen retstavningseksamen. Jeg har ikke det sidste. Jeg har intet hørt.
 16. Seneste uge
 17. Det var mig, der lavede tråden om, hvornår man kan tillade sig at rykke for et svar på fx SMS. Nu har jeg faktisk fået et svar. Han havde åbenbart været syg og var desuden blevet opereret. For noget helt andet, som ikke er alvorligt. Derfor skal vi naturligvis heller ikke ses lige foreløbig. Hvis vi overhovedet skal ses... Med til historien hører, at det er min gamle privatunderviser, som jeg har kendt virkelig længe. Han har undervist mig for en del år siden i ni år. Han er ved at være en ældre mand, men han betyder bare noget helt særligt for mig. Han har bl.a. hjulpet mig med eksamener, og han forsvarede mig altid, hvis han hørte, jeg fx blev drillet osv. Jeg mødt ham i sommers, hvor HAN sagde. Du må komme ud en dag og se min nye hund. Jeg sagde, at det ville jeg gerne. Han sagde: så kan vi også spille lidt, hvis det er? Jeg siger så, at det kunne være hyggeligt, og han beder mig her efter om at give lyd... Da han så skrev til mig her i dag står der, at han har droppet undervisning for en periode i hvertfald....men at vi måske kan finde ud af noget senere... Jeg er lidt forvirret, for manden inviterede mig jo selv til at komme hjem og besøge ham for at se hunden og spille en smule..? -OG jeg tror egentlig ikke, jeg havde tænkt, at jeg skulle undervises igen på den måde..... Jeg synes egentlig bare, det kunne være dejligt lige at se ham, men vi er jo ikke venner, så man kan jo ikke bare inviterer sig selv..... Jeg ved ikke, hvad jeg kan tillade mig at skrive? Jeg har selvfølgelig tænkt at skrive god bedring, men jeg vil egentlig gerne skrive lidt mere, men hvad skriver jeg lige?
 18. Mor og søn over på den anden debat

  Hver sine lyster Nogle bliver forarget.... andre finder det frækt at høre om ;-) hehe..
 19. De år jeg mistede

  Jeg kan godt forstå du er trist over at du ikke har kunnet være dig selv i de år. Men jeg tror ikke at dine forældre har gjort det ud af egen interesse eller for at alt bare skulle se normalt ud. De har nok nærmere, i bedste og misforståede, mening prøvet at gøre hvad de troede var bedst for dig og dit liv og fremtid. Og de tog så fejl... Mit bedste råd til dig er at du prøver at komme over ens med at du har prøvet at leve som pige/kvinde, og det kan du så bare ikke, fordi du er dig. Men du forsøgte....så på en måde kan man vel på en twistet måde sige at du har fået en vished for hvem og hvad du er, omend det ikke var noget du selv ville have valgt. Du har altså ikke mistet de år, du levede bare i en situation som du ikke selv ønskede Du er nu 22 og kan selv til og fravælge. Og du har resten af dit - forhåbentlig - lange liv til at leve som den du er og træffe dine egne valg. Du kan sagtens sætte dig ned og ærgre dig over de 5 år du føler har mistet, det står dig frit for. Men du kunne også i stedet glæde dig over de kommende +60 år og over at du, i modsætning til flertallet af kvinder og mænd på denne jord som står i en lignende situation, har en reel mulighed for at leve som du vil og at du er afklaret i det emne. Men det er alene dit eget valg.
 20. Syrien ER en rets stat - det er muligt at vi måske generelt ikke bryder os om deres lovgivning, men den er der ikke desto mindre... Og kommer der vente tid i rets systemet? - Ja, det gør der da. Men hvor lang tid tog det for Tyskerne og Europa som helhed, alt i alt, at få ryddet op i de retslige efterspil som fulgte i kølvandet på 2. verdens krig? Tja, principielt er de ikke færdige endnu.... Så hvis man som ISS kriger ikke bryder sig om tanken om at måtte vente på en rettergang burde man have tænkt på det da man hoppede ind i konflikten....
 21. Hvis det er danske statsborgere... Så skal de straffes i det land, de har begået kriminalitet i... Hvis der ikke findes en retsstat... Så skal de straffes herhjemme for deres kriminalitet. Akkurat som vi heller ikke skulle eksportere vores asbest/kemiske affald til et andet land. ... Så kan vi jo så altid diskutere ændringer til hvem vi lader blive danske statsborgere et andet sted.
 22. Jovist, men det er jo ikke det som der er tale om. Var det Syrien som havde luftet det ønske kunne det (desværre) komme på tale, men det er det ikke.
 23. Job-søgnings vanvidet

  Det jeg mener med min kommentar. Det er at der er mange der sender jobansøgninger, til ingen verdens nytte. At folk skal søge to jobs om ugen, er vel egentlig kun okay. Jeg synes det er helt iorden at man skal søge efter at blive selvforsørgende. Men at din kommentar bare underbygger min kommentar at der er mange der ALDRIG får en chance og kommer i betragtning til at komme ud af overførsels indkomsterne. Jeg tillod mig så lige at kommentere på at der er mange arbejdsgivere, som vender dansk arbejdskraft ryggen, og river politikerne i buksebenene for at få lov til at importere billigere arbejdskraft. Giver det bedre mening nu?
 24. Job-søgnings vanvidet

  Tjoo og ikke kun offentlige, som en anden debattør nævner. Det kan da godt være, at nogen skulle tvinges til at sende ansøgninger, men så må man vel også kunne sortere der, imellem hvem der skal tvinges og hvem der søger fint nok selv.
 25. 1. Den fiktive begivenhed af at pisse på din sofa? Er det den vi hidser os op over? 2. Det der med at brænde flag af... det lyder jo næsten på samme niveau som at pisse på et gravsted. Omend flagafbrænding (hvis man selv ejer flaget) oftest, i demokratiske lande ihvertfald, er beskyttet af f.eks. ytringsfrihed og dermed faktisk er acceptabel adfærd... modsat at pisse på gravsteder, som oftest er kriminelt. 3. Ja, det lyder de til... 4. Men hvis vi nu prøver rigtigt hårdt... så kan standard talemåde svaret på "at pisse på et gravsted" jo blive... "Kan jeg så pisse på din sofa?" ... for ligesom at illustrere disrespekten... I det mindste spørger sofa pisseren jo om lov istedet for bare at gøre det. 5. Den er faktisk selvskrevet... Måske du skulle læse den igen.
 26. Seneste musik køb

  Helene Fischer sidste nye vinyl den hedder bare Helene Fischer med et sort/hvid billede af hendes hovede , Helene Fischer the Royal philharmonic orcestra weinachten der er 4 stk vinyl i det album
 27. Job-søgnings vanvidet

  2 kommentarer til det. 1: Hold op noget vrøvl ! 2: Hvad har det overhovedet med min kommentar at gøre?
 28. Over på den anden debat er der en mor der skriver at hendes søn 15 år onanere når han kigger på hende altså med hånden nede i lommen i sær når hun har kjole på , så spørge hun om det er en god idet om hun skal hjælpe ham lidt på vej når han onanere , jeg ser mig ellers som en pervers liderlig stodder , men her går min grænse , hvad tænker mor og søn dog på den ene mere vanvittig end den anden , her stopper vanviddet ikke , der er en masse mænd og kvinder der vil hjælpe mor og søn med deres forehavende , altså hjælpe dem med at have sex sammen , selv for en pervers liderlig stodder som mig er jeg dybt røstet
 1. Vis flere...