Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. I går
 2. Kæresten synes jeg har taget for meget på

  Jeg kan igen passe nogle af mine gamle kjoler som jeg ikke kunne passe før. Så det passer nok meget fint med at det er ca. en tøjstørrelse. Men jeg har desværre stadig problemer med at min topmave stikker udover trussekanten, selvom den er blevet lidt mere flad. Så hovedproblemet er stadig ikke løst. Det er svært at punktforbrænde, så jeg tror desværre først min mave bliver normal igen i takt med at jeg taber flere kilo. Men ja, du har sikkert ret i at jeg nok tager det alt for nært Det var også derfor jeg skrev det med at jeg er meget følsom, så det kan sagtens være jeg overreagerer lidt på det. Det er heller ikke mit indtryk at han er frastødt af mig i så høj grad at han helst ikke vil røre ved mig. Så det handler mere om at jeg selv føler mig for usikker og sårbar til at udstille mig selv nøgen foran ham før jeg ved at alting sidder som det skal og at jeg er bekymret for at han igen vil kommentere på det, når jeg mindst forventer det fordi jeg trods alt stadig har min topmave og min krop stadig er langtfra hvad den har været. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal håndtere den usikkerhed andet end selvfølgelig at undgå situationer hvor jeg udstiller mig selv såsom sex, intimitet, berøring af min krop etc. indtil jeg har opnået mit fulde vægttab og topmaven er helt væk igen.
 3. Kæresten synes jeg har taget for meget på

  Jeg synes 6 kg er et helt pænt vægt-tab, man plejer at sige, at 4 kg = én størrelse. Det er ikke min opfattelse, at han har sagt til, at du er ulækker eller frastødende, eller at han ikke vil røre ved dig før du har nået din idealvægt. Jeg tror du tager det alt for nært.
 4. Herretøj som gæst ved kobberbryllup?

  Det kommer vel an på hvad du og de andre gæster normalt går i af tøj, din alder og hvordan det skal fejres.
 5. Matematik hjælp

  Hej er der en som ved om dette er rigtigt ? a2+b2 =c2 242 +b2=402 b2 =402-242 b2 = 1024 b =  kvadratrod 1024 b=32mm Det min søn der har lavet det, og jeg er lidt på herrens mark her Han skal vise ved beregning at firkantens lange side er 32 mm.
 6. Kort sagt, fik kæresten sidst han så mig afklædt sagt meget eksplicit at han synes jeg har taget for meget på og at han synes jeg for alvor skulle til at passe på med hvad jeg spiser. Ligesom at han flere gange førhen har opfordret mig til at træne mere. På den ene side værdsætter jeg hans ærlighed enormt og jeg har altid selv opfordret ham til at være ærlig omkring den slags, hvis det skulle ske en dag. Men på den anden side gjorde det alligevel overraskende ondt fordi kommentaren kom uventet og spontant, mens jeg tilfældigvis var ved at skifte tøj i stuen og fordi selve hans blik der viste afsky over synet af min afklædte krop gjorde ret ondt. Min første reaktion var også bare at dække min krop til og skamme mig over at have udsat ham for synet af min afklædte krop, når jeg godt vidste jeg havde taget en del på pga. stillesiddende specialeskrivning, stress og manglende tid/prioritering af at få trænet tilstrækkeligt. Jeg er dog også en meget følsom person, så jeg tager sikkert også den slags mere til mig end de fleste andre ville gøre. Kæresten undskyldte selvfølgelig over ikke at han ikke lige fik det sagt på en lidt pænere måde, da han så hvor ked af det jeg blev. Ligesom han fik uddybet at det primært var min mave som var blevet lidt stor og det er dermed ikke hele min krop, der er problematisk. Anyways, blev det så sidste gang han så mig afklædt da jeg var inde i en travl periode med specialet så jeg havde alligevel ikke tid/overskud til sex hvorefter han rejste til udlandet for at arbejde i 3 mdr. Han har været hjemme en enkelt weekend hvor sex alligevel ikke var i luften og jeg valgte at sove påklædt for at skåne ham for synet og mig selv for yderligere kommentarer. Jeg har selvfølgelig taget det alvorligt og forsøgt at gøre noget ved selve problemet. Men han kommer allerede hjem i næste uge og jeg har desværre kun nået at tabe 6 kg indtilvidere. Dvs. jeg har endnu ikke nået at tabe alle de 16 kg der skal til før jeg er nede på samme vægt som dengang vi mødtes, som jeg tænker på være det han forventer. Spørgsmålet er derfor hvad jeg mon kan gøre for at håndtere dette bedst muligt indtil jeg er nået min idealvægt igen ift. min kæreste, vores sexliv og sådan? På trods af at jeg gør en indsats er det jo en proces der tydeligvis tager tid. Mens det er nemt nok at låse døren når jeg skifter tøj, sove påklædt om natten osv. føler jeg mig tilgengæld ret usikker/utryghed ved tanken om at skulle have sex eller intimitet med ham, da det er noget sværere at gøre når jeg selvfølgelig helst vil have min mave fuldt tildækket indtil jeg ser mere normal ud igen. Andre der har været i en lignende situation, der har nogle gode råd som vil dele med mig?
 7. Skal vi optælle indvandrernes antal?

  Det er mere vigtit, at DF får gang i de mennesker der lever i danmark selv om de er udvist eller ikke har fået asyl, men nej de råber bare op som sædvanlig uden, at gøre noget.
 8. Vi skal være meget bange!?

  Ja og måske... Der har været et jordskælv i Nord Korea på ca 3.3 lørdag morgen og nu er der advarsler her; http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/udenrigsministeriet-advarer-myndigheder-i-hoejeste-beredskab-paa-ferieoe/6838582 Måske er det sandt at Nord Koreas prøve sprængninger rykker ved de tektoniske plader? Men hvad gør man så ved det?
 9. Hej debattører, Jeg skal til kobberbryllup. Og jeg er er faktisk lidt i tvivl om hvad man skal tage på for hverken at være over- eller underdressed. Jeg har et sort og et gråt jakkesæt, men dem gider jeg egentlig ikke at tage på, da jeg har brugt dem ved andre lejligheder. Er også lidt i tvivl om det ville være passende. Derudover har jeg et mørkegråt og et mørkeblåt jakkesæt, som jeg købte på tilbud på et tidspunkt. De har dog begge nålestriber. Ikke sådan brede eller lyse, så de er meget tydelige, men nålestriber er det dog. Striberne er sådan smalle, også mørktonede, med ikke så meget mellemrum imellem og således sådan nogenlunde diskrete. Det mørkegrå jakkesæt er i mat stof, mens det mørkeblå er sådan lidt mere skinnende i det, uden at være silke. Men lidt derhenad. Men kan man i det hele taget møde op til et kobberbryllup i et nålestribet jakkesæt? Jeg har egentlig ikke lyst til at skulle ud og købe et nyt jakkesæt, når nu jeg har to hængende jeg aldrig har brugt. Men hvad siger I? Er det overdressed at møde frem i nålestribet jakkesæt? Kan man i øvrigt nøjes med en mørk t-shirt inden-under, eller skal man have skjorte? Jeg er faktisk ikke så meget til skjorter, hader kraver og synes generelt de er ubehagelige at have på. Slips er helt udelukket, det gider jeg SLET IKKE. Men hvad siger I?
 10. Spiselige engelske souvenirs

  Skal til London om et par uger og tænker at købe forskellige souvenirs med hjem til julegave til min mor, der ellers aldrig ønsker sig noget. Tænker noget alla English breakfast tea, shortbread, engelsk lakrids, toffee, lemon curd, appelsin marmelade. Traditionelle engelske ting. Men er der nogen der har nogle andre gode idéer?Det er til en kvinde i start 70'erne.
 11. Aftale om bil registreringsafgift!?

  sørgeligt er jo at folk køber ikke mikrobiler for at køre fra Amager til Rødovre, de køber bilen fordi den er økonomisk billig og den er ikke dyr at eje i afgifter og brændstof (i bykørsel) , og så sker det jo at de siger som pendler kan den nok godt klare en tur fra Roskilde til Frederiksberg, og så har vi faren forude, gad godt vide hvor mange mikro'r egentlig har være groft skadet. Måske skulle man kikke billeder på en ophug De er så flinke at lægge billeder op af dele fra en smadret bil, og samtidig hvorfra den kommer, så man tydeligt kan se en mikro være mast ;(
 12. Weekend

  Personen og hans måde at tilrettelægge programmer, hans stemme og speedsnakkeri, han har været et radio ikon for mange af den generation, han introducerede jo rap og andet godt fra gaderne i USA dengang
 13. Skal vi optælle indvandrernes antal?

  JA det ville være en smart med fingeraftryk blod,Dna og hele svineriet,sammen med os andre,så er der tjek hvor hvem er hvornår,så kunne det Feks havde været meget nemmer at finde Emilie Mengs morder
 14. Vi skal være meget bange!?

  så er det vist på tide at Donald får leget lidt med sit militær isenkram,og får dræbt Kim og hans venner,og så kan sydkorea få nordkorea i gave
 15. Porno Lasse

  Hans fisse konto er overtrukket
 16. Hvis der var valg i dag, hvad ville du så stemme?

  Jeg er absolut ikke modstander af effektivisering indenfor sundhedssektoren, tværtimod finder jeg det forkasteligt at læger kan bestride både en off. og en privat stilling sideløbende. Mit kendskab til hele sektoren begrænser sig til hvad jeg læser mig til da jeg aldrig har været indlagt el. i behandling, men jeg er nysgerrig på hvilke dynamikker der gør sig gældende når jagten på den grønne bundlinie starter. Både i det off. og det private ser man store gamle hæderkronede virksomheder lukke på stribe kort tid efter at man har "trimmet" den med effektivisering og efterfølgende nedskæring. Jeg ser udlicitering, privatisering, effektivisering/nedskæring og div. investeringsfonde som værende den giftige cocktail der siden årtusindskiftet i konkurrencens hellige navn har nedbrudt et ellers velfungerende system. Som jeg husker det startede det langsomt ud op gennem nullerne og gik helt bananas da finanskrisen kom, men vi ken vel ikke blive ved med at give finanskrisen skylden, kan vi ?
 17. Aftale om bil registreringsafgift!?

  Ja, det er rigtigt at de små micro biler bedst egner sig til bykørsel med lavere fart, og det er vist også det de er konstrueret til! Så der er nok nogle der vil skynde sig at købe en sådan bil inden de stiger væsentligt i pris - kunne jeg forestille mig.
 18. Vi skal være meget bange!?

  Tja.. det kan gå meget galt med 2 tosser - helt sikkert! For nu truer Nordkorea på det seneste med at fyre en brintbombe af i Stillehavet var det vist?
 19. Skal vi optælle indvandrernes antal? http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-09-23-dansk-folkeparti-vil-optaelle-indvandrere ”Dansk Folkeparti kræver, at der bliver afsat 600.000 kroner til at lave en fremskrivning af, hvor mange indvandrere, efterkommere og børn af efterkommere der vil være i Danmark i 2060.” Jeg mener: DF vil have en optælling af indvandrernes antal og en fremskrivning af antallet til 2060! Jeg finder det relevant for Danmark at få at vide, hvor meget familiesammenføringer og børn af efterkommere vil blive til ca. 50 år frem! Indvandringen fra både vestlige og ikke-vestlige lande, forandrer i disse år befolkningssammensætningen i Danmark. Hidtidige prognoser viser at knap en femtedel af alle borgere i Danmark i år 2050, vil være indvandrere eller efterkommere af indvandrere. En stigning fra 13,6 % af befolkningen i 2008, til 18,1 % i 2050! Hvis ikke Danmark får styr på ikke vestlig indvandring med en anden kultur, religion og regler i de kommende år, bliver det måske til en endnu større andel? Din mening?
 20. Hvis der var valg i dag, hvad ville du så stemme?

  Jeg mener ml.30-40% på det administrative var hvad der sidst blev oplyst, men hvis man samtidig ser på den stigning som Patientklagenævnet har oplevet skulle man tro at kombinationen kontrol, bemanding og effektivisering ikke harmonerer....
 21. Its time for us to make a few valentines lingerie sexy lingerie China choices and we&'ve decided to go down the babydoll theme as we&'re really into our babydolls right now! Here&'s 7 choices for all sizes of pockets and attitudes buy lingerie from China that would be great to wear on Valentines night. Remember its on a Saturday this year so you&'ll get a lie in Sunday morning! Ayten Gasson Julia Silk BabydollAyten Gasson Julia Silk Babydoll Our first choice is buy lingerie from China a little bit of luxury from Ayten Gasson. The Julia babydoll is made from luxurious silk with gorgeous English made lace adoring the cups. We love the open front that vxyvx120 closes with a little ribbon tie. Its currently priced at £78 and you can buy online from Joanna&'s Wardrobe. Fantasy Lace Bodice BabydollFantasy Lace Bodice Babydoll Choice number 2 is a fun and very pretty babydoll that reminds us a little bit of the 60&'s. It&'s a little bit naughty with the very low cut front and hug ribbon between the cups and it also comes with a string. Its currently priced at £23.99 and you can buy online from Cheeky Secrets. Lise Charmel BabydollLise Charmel Babydoll Now this really is something special. We absolutely love the red embroidery around the neckline and the sheer tulle that makes this babydoll extremely sexy and seductive. Its pure luxury and right now in the sale at just £91. You can buy from Je Te Veux. Seven&'til Midnight Magenta BabydollMagenta Babydoll Something for the more adventurous. This bright pink babydoll looks fantastic with its open front and open cups that give up an awful lot but not quite everything! Its comes with the matching thong and is priced at £29.95. You can buy online from Latex, Leather & Lace. Mimi Holliday Oyster Whippy BabydollOyster Whippy Babydoll This was one of our daily Likes the other week and we still absolutely love it. Oyster Whippy babydoll is a little bit of pure luxury from Mimi Holliday and we love all the lace, the ice pink satin and the fact it has a bit of a retro feel with the front opening clasp. Its currently priced at £126 and you can buy online from Fox & Rose. Beauty Night Babydoll Another babydoll that we think has a a bit of a retro feel to it with the mini skirt look and big wide halter neck strap. We love the lace of the cups, the huge bow and being in white it would make it a great item for valentines or honeymoon night. Its currently priced at £28.99 and you can buy online from Caressa Lingerie. Nichole De Carle Opal BabydollNichole de Carle Opal Babydoll Finally we&'ve chosen an item from Nichole de Carle that bridges the gap between babydoll and slip and looks fantastic. Its elegant and very sexy with the see through front panel and very deep neckline. The back has cross over twin straps and a very low cut back. Its priced right now in the sale at £88 and you can buy online from Pleasurements. There's more to read!LIKE: Mimi Holliday Oyster Whippy Babydoll VALENTINES: Megan Babydoll GIFT: Alexia Babydoll Alexia Babydoll
 22. Bella Thorne and Tyler Posey have only been together a month or two, and already they're sharing Oktoberfest Costume clothes. The 19-year-old actress wholesale halloween costumes posted a sexy video to Instagram on Monday of her posing in nothing but a robe, sneakers, a lacy peach bra and her boyfriend's underwear. WATCH: Bella Thorne Confirms She's Bisexual to Fans on Twitter This wasn't the only scantily clad photo that Thorne shared over the weekend. She also posted a topless photo of herself that revealed a huge tattoo of angel wings on her back. The ink is probably wholesale halloween costumes temporary as she did not have the tat in the bikini-clad pic she recently posted of herself on top of Posey. Last week, Thorne explained to ET why it's important to express herself on social media. I'm, like, an open book, she said. But that's what I think that my fans enjoy about me the most, is that they feel like they really vxyvx120 know me. And they do, they really f--king know me. MORE: Bella Thorne and Kian Lawley on Pooping Snapchats and the Intersection of YouTube and Acting As for whether she's ever crossed the line with her posts, Thorne quipped, I guess I haven't learned the line of 'too far' yet, because I always do pooping snaps. People always get after me about my pooping snaps. You know what I tell them? ...I don't give a f--k! The Famously in Love star is also helping Posey get acclimated to tweeting, snapping and Instagramming. He doesn't a lot on social media, so it's been... that's like the only thing that's been interesting is [that] I'm so about the socials and he isn't, she said of the 24-year-old Teen Wolf star. It's a little bit of like, teaching and learning and pushing and pulling. WATCH: Bella Thorne Straddles Tyler Posey in Racy Bikini Shot, Calls Him Her 'Man Crush Everyday'
 23. We&'d like to introduce Catherine Clavering swimwear manufacturer China who runs Kiss Me Deadly as a guest blogger for us today. Enjoy the post and don&'t forget to leave comments below. On the extremely long list of things I wholesale swimwear can get really antsy about in the misuse of statistics in lingerie is percentages. Frequently you will see press releases and news items containing lines such as such as “86% of women are wearing the wrong bra size”, “Suspender belts sales grow by 58%!”. They are also useful when you are looking at vxyvx120 how well advertising converts to sales, your Google analytics, the value of a customer to you, return rates, margins . . . all sorts of things. So wholesale swimwear this is how you produce a percentage. To calculate a percentage change:Simply subtract the old value from the new value, then divide by the old value. Multiply the result by 100 and slap a % sign on it. That&'s your percent change. For example, to compare your sales of swimsuits July 2013 as compared to July 2012. So you have a 62% increase in sales. Of course if it was the other way round, you would have a negative number, which means a drop in sales. To calculate something like sell through or conversion rates, think of them in terms of fractions – 75% is 75/100, or ¾. So far, so arithmetical. What can possibly go wrong? Well, percentages without a context can be highly misleading, like all statistics. Lets go through all the quoted examples to see what problems there can be. The first theoretical headline, 86% of women are wearing the wrong bra size. this is just a research nightmare. It&'s very unusual for any statistic to be related to all women the world over. The chances of a generic statistic being either rigorously researched are very slim as there are all sorts of things that can cause variation – bias, sampling, how you define the things you are measuring, the list goes on and on. Be wary of anyone asking you to apply a a statistic like this to your own customer base without a full look at how they produced it! Our second fake headline “Suspender belts sales grow by 58%!” is something you often see in trend articles or puff pieces from brands or stores PR people. The problem is that it&'s really easy to produce startling figures by simply cherry picking from your data. What&'s the context for these sort of figures? Is this up on last year, up on last month, up on last week? Did they order more in in the first place meaning that last year they had a much more severe limit on how many they could sell? What are they including as a suspender belt, are they including shapewear with detachable garters? It&'s also very, very easy to demonstrate a massive increase in figures when the starting point is very low – for example, we grew 120% between our first year of trading and our second year. But our first year of trading, we only started selling 8 months into it, it was part time and the amount we made that year was pretty tiny. If someone is telling you they have had 200% increase in sales, but won&'t tell you the starting figure, you can wave a sceptical eyebrow because a 200% increase on £100 is not very much – whereas a 20% increase on £100,000 is much more money! Now for the examples for your own statistics: your (theoretical) increase in swimsuit sales is interesting and useful to know. But you can&'t just look at one statistic to know how you are doing. In this example you also need to know: did you also sell more bikinis – meaning your swimwear sales are up in general – or are you selling the same amount overall but with a swing towards one piece and away from bikinis? Was this a one month blip? What is the overall trend on your swimwear? Did you run a promotion or get some press that affect this month – because you need to know what&'s working and if its cost effective! What about your sell through? Well, this percentage is useful but only in context again – you need two other figures to make the best use of it; how much you made on each bra sold (if you sold them all at full price, that&'s pretty good going, but if they have all been sold on a discount, obviously you&'ve got a problem). You also need to know the speed at which they sold, because if you sell 75% of a range but it takes 12 months, for many retailers the fixed costs of storing and administrating them has eaten into the margin. For KMD, we also find that some products don&'t necessarily have a good sell through rate, but having them around brings people into the store and gets us featured in the press, to the extent that it&'s worth having them because they improve sales in other areas. for us, those products are corsets, stockings, and the Garden Pantygirdle! Catherine Clavering runs Kiss Me Deadly, a vintage inspired lingere brand in the independent sector, based in the UK. She moonlights writing for various blogs including here, the Huffington Post and The Lingerie Addict. You can find more business support from her and her team by joining the KMD wholesale account holders here.
 24. Seneste uge
 25. Porno Lasse

  Hmmm, måske er den så forringet/nedsat, at han kan være berettiget til fleksjob.
 26. Vi skal være meget bange!?

  Tja at vi alle dør hvis det går helt bananas,nu må vi se hvad de 2 tosser finder ud af men bare rolig du opdager ikke noget hvis det hele går amok,der er så meget krut og kugler så vi kan sprænge jorden i luften 300gange eller mere ,,så det opdager hverken du eller jeg
 1. Vis flere...
 • Bruger statistik

  179.015
  Brugere i alt
  2.728
  Flest online
  Theodora0412
  Nyeste bruger
  Theodora0412
  Tilsluttede sig