Parforhold & coaching

  • indlæg
    7
  • kommentarer
    0
  • visninger
    300

Parforhold i Danmarks storby i nord - Aalborg

Superhenriksen

156 visninger

Parforhold er under pres i Danmark. Alle har en "brug og smid væk" kultur, som man i stor stil også overfører til parforholdet. Mennesker fokuserer på hvad de kan få ud af det -  i stedet for at fokusere på at få parforholdet til at fungere, og hvad man egenlig selv putter ind i relationen. Og det er mega ærgeligt pga. flere ting: 

1) For det første finder man aldrig rigtig ud af hvad man egentligt kunne få ud af relationen. Mange gange finder man først ud af det efter en lang periode sammen, når magtkampene ikke længere fylder og man opnår en stærk connetion, baseret på tryghed og sympati hos begge parter. 

2) For det andet, er det jo sådan at problemerne altid flytter med - eller "aben" som nogle også kalder det. Det vil sige at når du "bare" springer videre til dit næste parforhold, er det næsten ligeså sikkert som ammen i kriken at du vil stå i de samme problemer på et senere tidspunkt.

I Aalborg i det "lidt" anderledes 

I Aalborg - og i Nordjylland - er det dog lidt anderledes. Her bliver markant færre mennesker skilt, og man har ikke adopteret "brug og smid væk" kulturen, eller "zapper" kulturen. Langt flere par bliver sammen og det er jo som udgangspunkt gode nyheder. Man skal selvføgelig ikke blive sammen for enhver pris, emn det er klogt at arbejde med tingene i parforholdet der ikke fungere og søge hjælp hvis man har brug for det. Mange par i Aalborg ser ikke skilsmisse som en mulighed og de vil i højere grad end i resten af landet arbejde på at løse de udfordringer man altid har, når man lever sammen.

Du kan læse meget mere om parterapi i Aalborg her - der kan du også finde hjælpe til parforholdet.  0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind