Daniella Laubech

  • indlæg
    1
  • kommentar
    1
  • visninger
    736

Bydelsmødre

Daniella.L

597 visninger

Jeg er ved at uddanne mig til Bydelsmor og kommer hermed i kontakt med kvinder fra alle dele af verden. Vi er en blandet flok, som respekterer hinandens traditioner, religioner, og hudfarven? Jeg er ikke farveblind, jeg kan godt se, om een af kvinderne er mørkere end jeg er, men det jo smukt med lidt kulør, og de elsker mit hvide hår, så hvad er problemet? Man skal behandle hinanden, som man selv vil behandles - såre logisk.

Det er fortrinsvis etniske kvinder, vi skal hjælpe. Det kan være om hustruvold, skilsmisse, børn og meget andet. Vi er ikke jurister, men vi kan henvise til forskellige steder, hvor det er relevant for den enkelte sag. Vi er så at sige samfundets forlængede arm, som finder disse kvinder på vaskerier, gaden og andre steder. 

Når vi er færdige med uddannelsen om en måneds tid, skal vi op på Københavns Rådhus og modtage et diplom og papir på, at vi er Bydelsmødre. Jeg skal med til vores landsmøde i Vejle den 30. oktober sammen med nogle andre fra mit hold. Det glæder jeg mig til.

0


1 Kommentar


galmchase

Skrevet

So many wonderful dresses <a href="http://www.anagown.com/prom-dresses/short-prom-dresses/" title="Ana gown short dresses">Ana gown short dresses</a> waiting for your option <a href="http://www.anagown.com/prom-dresses/long-prom-dresses/" title="long prom dresses Ana gown">long prom dresses Ana gown</a>,if you want to be a beautiful lady <a href="http://www.anagown.com/" title="ANAGOWN">ANAGOWN</a>,please choose our dresses <a href="http://www.anagown.com/anagown-1660550.html" title="anagown 1660550">anagown 1660550</a>.

www.shillas.co.uk

info@shillas.co.uk

0

Share this comment


Link to comment

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!


Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.


Log ind