• Meddelelser

  • Debat Høvding

   NYT FORA - Historie   18-01-2017

   På opfordring har vi beslutte at oprette foraet "Historie". Du finder det nye historiske fora under "Politik, Kultur & Samfund".
   http://www.dindebat.dk/forum/170-historie/

   I det nye fora "Historie", kan du vende verdenshistorien... Debattér om alt lige fra 2. verdenskrig til slaget ved Dybbøl Mølle, Den kolde krig, Vikingetiden, Romerriget, til historiske personer som Napoleon, Mao, Cæsar, og historiske projekter som Den kinesiske mur, Area 51. Hører det historien til, så hører det hjemme her.

   Tag godt imod det nye fora
   Jubii / Debat Høvding
 • indlæg
  5
 • kommentar
  1
 • visninger
  592

12 ting, du kan lave offline

kevinluo

334 visninger

1. Tal med mennesker
Ja, du læste rigtigt. Du behøver ikke at kommunikere gennem en skærm, du kan rent faktisk også tale med folk ansigt-til-ansigt. Prøv en gang – det er ikke så skræmmende, som det lyder.

2. Få indhentet søvn
Er du en af de mange mennesker, der klager over, hvor træt du er? Så smut i seng og nyd, at du ikke har nogle notifikationer til at forstyrre dig. Du vil være frisk som en havørn næste dag.

3. Læs en bog
Bøger… Det er de der tingester med masser af sider og bogstaver, og de er rent faktisk langt lettere at læse, når du ikke har Facebook- og Instagram-pushbeskeder poppende hvert sekund.

4. Se en veninde
I har sikkert tonsvis af ting, der skal sladres om, og sjove historier at fortælle hinanden, som du simpelthen bare MÅ se hendes reaktion på. Langt bedre end de emojis I ville have udvekslet online.

5. Lav god mad
Drop takeaway og eksperimenter i stedet med forskellige opskrifter. Hvem ved, måske er du den næste forfatter til en kogebog.

6. Motionér
Nu har du ingen undskyldninger. Afsti afsted ud på en frisk gå- eller løbetur, der får endorfinerne til at flyde. 

333333.jpg

Foto kredit: brudekjoler online

7. Gå i biffen
Det kan godt være, at det er noget dyrere end at streame filmen online, men biografens popcorn kan du ikke lave bedre derhjemme.

8. Gør rent
Uden alle distraktionerne vil dit hjem se prydende rent og ryddet ud, ligesom i boligmagasinerne. Og så er det jo slet ikke så slemt at gøre rent, når du kan skråle med på din yndlingssang, der vælter ud af højtalerne på fyld styrke.

9. Spil brætspil
Ja, de findes stadigvæk, og de kan også stadigvæk være sjove. Hiv fat i hele familien eller saml alle vennerne, og giv den gas. Hvem vinder mon retten til at håne?

10. Nyd solen
Det kan godt være, at du foretrækker lyset fra din computerskærm, men det er altså bevist, at solens stråler gør dig gladere. Så ud med dig, og nyd de få dage med sol, den danske sommer tilbyder. Husk solcremen.

11. Ryd ud i dit klædeskab
Kender du det der med ikke at have noget tøj at tage på, selvom garderobeskabet bugner? Start på en frisk ved at tømme klædeskabet fuldkommen og gå hvert stykke tøj igennem for, om det er værd at gemme på. Ahh, det er helt fornyende med et halvtomt skab med plads til at shoppe amok.

12. Læs Q
Vi har gemt på det bedste til sidst. Når du er gået fuldkommen offline, er der da intet bedre end at sætte sig godt til rette i sofaen med en kop et-eller-andet og læse Q. 

Se også: kevinluo kjoler


0


0 Kommentarer


Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!


Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.


Log ind