fodboldverdenen

  • indlæg
    5
  • kommentarer
    0
  • visninger
    2.202

Arsenal slar Olympiakos til at fuldfore store flugt i Champions League

Sue

1.379 visninger

 

1.jpg.ef361622037abb1967fee6bf4290788d.j

Det var aldrig sket i dette årtusinde. Hvert eneste år siden efteråret 1999 havde Arsenal overlevet gruppespillet i Champions League. Men efter at have tabt tre af deres fire første kampe i dette års udgave, blev tingene ser dystre.

Gunners måtte slå Dinamo Zagreb hjemme og på onsdag, de havde til at rejse til Grækenland og nederlag Olympiakos med to mål - eller af ét mål, så længe de scorede mindst tre. Begge sider havde bested Arsenal i den første skifer af spil.

Dinamo blev besejret 3-0. Og på onsdag, registreret Arsenal den samme score mod Olympiakos, på trods af endnu en skade udslæt berøver dem fem midtbanespillere, stjerne frem Alexis Sanchez og angriber Danny Welbeck. Og så londonere afsluttet noget af et mirakel turnaround.

Selv de mest hårdføre af Arsenals betrængte fans sandsynligvis lyve, hvis de fortæller dig, at de følte sig overbevist om alt dette transpiring den måde, det gjorde i forvejen. Arsenals mange skeptikere havde allerede skrevet dem. Deres meste-kyniske tilhængere sandsynligvis havde, også.

[Champions League: Scores og tidsplan | Gruppe Stillinger | Hold]

Og i den tidlige del af spillet, har Arsene Wengers side viser ikke meget, foreslog det ville lykkes i sin skræmmende mission. Som Wenger påpeger forud for spillet, Olympiakos var en "undervurderet" side.

Som forventet grækerne sad i og lurede på kontra. Det tog Arsenal indtil det 25. minut til at producere en reel chance, da Joel Campbell skære ned for Mathieu Flamini, hvis slut blev afslutningen baren.

Men blot fire minutter senere, ville den ofte kritiserede angriber Olivier Giroud får den første af sine tre mål. Mesut Özil afsendt Aaron Ramsey med en opdeling forpasse venstre. Giroud ledet korset bag målmand Roberto, der skulle nok have gjort det bedre.

Arsenal havde ikke tabt en Champions League spil efter førende ved pausen i tre år, pr BBC. Men det sidste hold til at komme bagfra mod Gunners var faktisk, Olympiakos.

, Lige efter pausen, Giroud fik dog, at befriende andet mål. Han vandt en header på midtbanen, hvorfra bolden kom til Campbell. Den costaricanske holdt det op og derefter spillede Giroud gennem at give franskmanden at afslutte køligt.

I den 66. minut, Arsenal fik et straffespark, Omar Elabdellaoui blokeret en bold i kassen med armen. Giroud sendte Roberto den forkerte vej, og konverteret til runde ud hans hattrick.

For en 16. sæson i træk, vil Arsenal være i Champions League knockout runder, selv om det sandsynligvis aldrig har været sådan en tæt køre ting som i år.

Stadig, efter at have vundet bare én af fem kampe i alle turneringer i november måned - mod Dinamo - The Gunners har vundet begge deres December konkurrencer og har lagt deres sæson tilbage på sporene. De forbliver i live i Europa og har regenereret andenpladsen i Premier League.

Måske den årlige skade Spree vil ikke upend Arsenal i år, trods alt. Nogle af deres problemer er fortsat, men The Gunners 'prisværdigt stribe af europæisk kompetence og konsistens forbliver intakt.

 0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind