fodboldverdenen

  • indlæg
    5
  • kommentarer
    0
  • visninger
    2.202

Sanfrecce Hiroshima toppe Auckland by 2-0 på Club World Cup

Sue

1.411 visninger

Yusuke Minagawa og Tsukasa Shiotani scorede for Sanfrecce Hiroshima som de nyligt kronet J.League mestre slog Auckland 2-0 torsdag i åbningskampen af Club World Cup.

Minagawa scorede i det niende minut, tucking en rebound fra tæt-range efter Auckland målmand Jacob Spoonley stoppet en indsats fra Gakuto Notsuda. Shiotani sørgede for sejren i den 70. med en vinklet skud fra højre side af feltet.

Sanfrecce, som kun havde fem dage til at forberede efter forsegling den hjemlige mesterskab på lørdag, mistede tre spillere til skade.

'' Vi var i stand til at fastholde vores fatningen og ikke indrømme, '' Sanfrecce træner Hajime Moriyasu sagde. '' Desværre måtte vi bruge alle tre af vores udskiftninger til skadede spillere. ''

Sanfrecce næste ansigter afrikanske Champions League vinder TP Mazembe i Osaka på 13 december, med vinderen står argentinske klub River Plate i semifinalen på 16 dec.

Turneringen, som har de øverste klubber fra FIFA seks kontinentale forbund plus mester i værtslandet, har vendt tilbage til Japan for første gang siden 2012.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind