Daniella Laubech

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    1.296

Om denne blog

Er 72 år, men rimelig aktiv med frisureklip, fletning og styling. læser meget om makeup og mode, og går i ældre - og indvandrerklub. Jeg har debateret meget på nettet og kan en del om computere. Jeg opdaterer mit udseende ind i mellem, så jeg ikke ser helt affældig ud. Jeg diskuterer gerne ældrepolitik m.m.

daniella 001.JPG

Indlæg i denne blog

 

Bydelsmødre

i debat. 8. oktober 2016 23:04 Jeg er ved at uddanne mig til Bydelsmor og kommer hermed i kontakt med kvinder fra alle dele af verden. Vi er en blandet flok, som respekterer hinandens traditioner, religioner, og hudfarven? Jeg er ikke farveblind, jeg kan godt se, om een af kvinderne er mørkere end jeg er, men det jo smukt med lidt kulør, og de elsker mit hvide hår, så hvad er problemet? Man skal behandle hinanden, som man selv vil behandles - såre logisk.

Det er fortrinsvis etniske kvinder, vi skal hjælpe. Det kan være om hustruvold, skilsmisse, børn og meget andet. Vi er ikke jurister, men vi kan henvise til forskellige steder, hvor det er relevant for den enkelte sag. Vi er så at sige samfundets forlængede arm, som finder disse kvinder på vaskerier, gaden og andre steder. 

Når vi er færdige med uddannelsen om en måneds tid, skal vi op på Københavns Rådhus og modtage et diplom og papir på, at vi er Bydelsmødre. Jeg skal med til vores landsmøde i Vejle den 30. oktober sammen med nogle andre fra mit hold. Det glæder jeg mig til.

Daniella.L

Daniella.L